Slim een Customer Success Manager werven

Zoek je de juiste kandidaten voor jullie Customer Success Managers vacature?

Recruitment van Customer Success Managers

Customer Success Manager, ook wel afgekort als CSM, is een werknemer die, zoals de naam al weggeeft, ervoor zorgt dat de levering en gebruik van je product voor en door de klant succesvol is. Dit bevat alles van ‘onboarding’, het meer traditionele customer service, maar ook proactieve ondersteuning. Voordat deze rol bestond werd deze traditioneel vervult door accountmanagers, de ondernemer zelf of IT-werknemers. Dit leverde veel problemen op, omdat de hoofdtaak van deze werknemers niet per se klantgericht is. Op z’n beurt levert dit weer hogere klantuitval op en een verlaging van ‘upsells’ en ‘referrals’. Een Customer Success Manager heeft als enige volledig zicht op de complete ‘customer journey’ van huidige en toekomstige klanten en identificeert de belangrijke ervaringen een klant heeft van begin tot einde.

Een interim customer experience manager kan deze rol natuurlijk ook vervullen. We zien ook wel dat een interim customer experience consultant de rol aanneemt van een interim customer experience manager. Vaak heeft diegene ervaring met klantensucces software en een echte interim professional. We krijgen hiervoor veel waardering vanuit de opdrachtgever als we een interim customer experience analist tijdelijk als interim kunnen inzetten.

Herkenbaar?

Customer Success Managers reageren niet op een vacature.

Reguliere werving en selectie geeft geen resultaat.

Recruitment van Customer Success Managers duurt lang.

Weinig tijd om de juiste mensen te vinden.

Met het Slim Werven concept weten wij in een krappe markt wel de juiste customer success specialist voor jullie vacature te vinden.

Bel mij terug

Werving en selectie bureau Customer Success functies

Slim Customer Success Managers werven

Zo doen wij dat!

Customer Success Manager Man staat boven tafel voor een groep mensen

Nauwkeurigheid, klantgerichtheid en behulpzaamheid zijn de belangrijkste eigenschappen van een Customer Succes Manager die een verschil kan maken in de ervaring van een klant. Juist door kritisch te kunnen zijn op de levering van het product, kunnen er verbeteringen plaats vinden waar de klant juist weer profijt van heeft. Zodra deze rol goed wordt vervuld bestaat er vanaf de eerste minuut omzetgroei en omzetbehoud. Door mensen aan te vinden die bij de bedrijfscultuur passen en uitblinken in hun vak kunnen jullie onnodige kosten uit de weg gaan. Bij ons wordt meer dan 95% van de vacatures ingevuld.

Op basis van jullie wensen ontwerpen wij een specifiek zoekprofiel. Op basis van dit profiel gaan wij met behulp van unieke recruitment software Customer Succes Managers benaderen die passen bij de vacature.

Met een directe benadering en persoonlijk bericht weten wij Customer Succes Managers te triggeren om te reageren.

Reacties van de beste kandidaten ontvang je direct in jouw mailbox. Vanaf nu kan je contact opnemen voor meer informatie of het plannen van een gesprek. Je komt alleen in contact met kandidaten die passen op de functie.

De grootste successen behalen wij door het direct benaderen van kandidaten. Naast het inzetten van deze software plaatsen wij jullie vacature op LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Onze software zorgt ervoor dat de advertentie direct onder de aandacht van de doelgroep komt.

Customer Succes Managers die voldoen aan het zoekprofiel worden doorgestuurd. Niet passende reacties wijzen wij voor jullie af. Bespaar tijd en ontvang alleen de beste kandidaten.

Voordelen van slim een Customer Success Manager werven

Volledig ontzorgd

Wij nemen het gehele voortraject uit handen.

Lage kosten

Laag tarief t.o.v. regulier recruitmentbureau.

Tijdbesparend

In 72 uur de beste kandidaten benaderd.

Alleen passende kandidaten

Door directe benadering spreek je alleen passende kandidaten.

Overzicht

Bekijk welke kandidaten benaderd zijn.

Hoogste succesratio

Slim werven vult 95% van de vacatures in.

Onze tevreden klanten

Hou ook jouw klanten tevreden met een Customer Success Manager.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews
Logo NorthC
Logo Intravacc
Logo Hiscox
Logo Inshared
Logo Givaudan
Logo Fluke
Logo Eurosort
Logo 10xcrew
logo Elevate Health
Logo Geomaat

Daarom kiezen Customer Success Managers voor Recruitment Center

Intake

Met ervaren Recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jullie Customer Success Manager vacature snel in te vullen.

Selectie

Selectie aan de voorkant. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jouw vacature Customer Success Managers. Reacties ontvang je direct in je mailbox.

Job slots

LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep. Alleen passende kandidaten worden doorgestuurd.

Customer Success Managers vacature invullen?

Kom in contact met de beste kandidaten

Contact

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Vragen?

Benieuwd hoe wij jullie Customer Success Managers vacature invullen? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390

Data driven recruitment