Interim Compensation and Benefits manager

Een Interim Compensation and Benefits manager via Recruitment Center biedt een flexibele oplossing voor jullie vraagstuk.

Tijdelijk een Compensation and Benefits professional nodig?

Ons uitgebreide netwerk van Compensation and Benefits managers staat direct tot jullie beschikking. Binnen 48 uur stellen wij 2 tot 3 interim Compensation and Benefits managers voor die direct aan de slag gaan om jullie weer een aantrekkelijke werkgever te maken deze krappe arbeidsmarkt.

De Compensation and Benefits ondersteunt bij:

Wat jullie specifiek vraag ook is, Recruitment Center zorgt voor de juiste interim Compensation and Benefits manager passend bij jullie bedrijf, branche en opdracht.

Bel mij snel terug

Interim Compensation and Benefits professional

Snel de juiste Compensation and Benefits manager vinden

Zo doen wij dat!

Zo snel mogelijk in gesprek met passende Compensation and Benefits specialisten, dat is het doel en doen er alles aan dat te realiseren. Nog belangrijker is het maken van de juiste match..
Om die reden starten wij met een gedegen inventarisatie van jullie wensen en eisen t.o.v. de ideale kandidaat Compensation and Benefits. Een van onze ervaren consultants begeleidt jullie in dit gesprek. Met gerichte vragen weten wij in korte tijd wat jullie zoekvraag exact is. We formuleren het profiel van de interim Compensation and Benefits manager die past binnen jullie budget.

Direct tot jullie beschikking staat de grootste database van Compensation and Benefits adviseurs, zo kunnen wij snel de juiste kandidaten leveren. Vaak al binnen 48 uur. Op basis van het zoekprofiel benaderen wij persoonlijk alle passende kandidaten die beschikbaar zijn voor jullie interim vraagstuk.

Door een complete database en unieke software presenteren wij de beste kandidaten. Wij stellen kandidaten voor met het originele cv, beschikbaarheid, uurtarief en ons advies. Jullie kiezen zelf de beste kandidaat. Wij coördineren alle gespreken en zorgen voor een spoedig proces.

Kies je voor een interim Compensation and Benefits via Recruitment Center dan worden jullie volledig ontzorgd. Niet alleen tijdens het zoekproces maar ook tijdens de uitvoering. De opdracht nemen wij aan op basis van no-cure-no-pay. Wij rekenen een vaste marge op het uurtarief die scherp zijn.

Interim Compensation and Benefits manager via Recruitment Center

Een aanspreekpunt

Je eigen vaste consultant voor alle vragen.

Transparant overzicht van tarief

Een project of uurtarief alles in een overzicht.

Snel schakelen

Vaak binnen 48 uur de juiste interim Compensation and Benefits specialist

Juiste kandidaat

Door onze expertise en kennis snel de juiste kandidaat.

Software en Database

Wij bereiken alle interim Compensation and Benefits professionals.

Kwaliteit

De interim Compensation and Benefits professionals scoren hoog bij onze klanten

Onze tevreden interim Compensation and Benefits professionals

Klanten die werken met interim Compensation and Benefits professionals via Recruitment Center geven ons een 4.8.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Specialist in Interim Compensation and Benefits

Ervaren HR experts

Met een achtergrond in human resources en recruitment begrijpen wij jullie vraag en selecteren zo de beste kandidaten passend bij de opdracht en functie.

Data driven

Software, data en branche info stellen ons in staat snel de juiste kandidaat voor jullie tijdelijke HR functie te leveren. Via Recruitment Center bereik je de hele markt.

Flexibel en transparant

Flexibele overeenkomsten. Contracten die passen bij de opdracht en uitdaging met de juiste vergoeding. Alles overzichtelijk in je eigen uren portaal.

Succesvol interim Compensation and Benefits manager huren?

Kom in contact met de beste kandidaten

Vragen over interim Compensation and Benefits manager?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum

Meer informatie over interim mogelijkheden

Vul het formulier in en wij nemen contact op. Nog vragen bel: 085-7602390

Data Driven Interim Oplossingen

Al jouw vragen over een Interim Compensation and Benefits professional?

De meest gestelde vragen over het inhuren van een interim Compensation and Benefits professionals vind je hier. Nog andere vragen, vul dan het contactformulier in.

Het tarief van een interim Compensation and Benefits manager hangt samen met een aantal factoren. In de eerste plaats is deze afhankelijk van de vraag en de complexiteit van de opdracht. Zoek je iemand op operationeel, tactisch of strategisch niveau. Je kan het vergelijken met de zwaarte van een reguliere functie. Een zwaardere management functie wordt ook beter betaald dan een uitvoerende functie. De tarieven van en interim Compensation and Benefits specialist lopen dan op.


Tijd en duur van opdracht

Daarnaast is de tijd en duur van de opdracht van invloed op de hoogte van het tarief. Een langdurige opdracht en de inzetbaarheid per week heeft ook invloed op het uurtarief. Dde uurtarieven liggen tussen de EUR 80 en EUR 100 per uur. Zwaardere interim Compensation and Benefits rollen tussen de EUR 100 en 150 per uur.

Voor het inhuren van interim Compensation and Benefits specialist werken wij door heel Nederland.

Recruitment Center heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hilversum en Rotterdam. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en lokale kennis. Onze software en toegevezen consultant zoekt op plaats en kan interim Compensation and Benefits leveren in:

 • Amsterdam
 • Haarlem
 • Utrecht
 • Den Bosch
 • Arnhem
 • Apeldoorn
 • Nijmegen
 • Groningen
 • Maastricht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda
 • Rotterdam
 • Den Haag

Benieuwd of wij ook een interim Compensation and Benefits specialist in de database hebben voor jouw plaats? Neem dan contact op.

Recruitment Center heeft een andere aanpak dan de traditionele interim bureaus.

Wij onderscheiden ons met brede en diepgaande de kennis van de Human Resource en met onze unieke software. Daardoor kunnen wij sneller de juiste kandidaat Compensation and Benefits specialist leveren en tegen een scherper tarief.

De vraag naar tijdelijke inzet van een interim Compensation and Benefits specialist komt meestal wanneer er het complete arbeidsvoorwaardenpakket herzien moet worden, omdat je als werkgever je beter wilt positioneren in de markt.

Benieuwd of een Compensation and Benefits specialist in jullie situatie de juiste oplossing is? Neem dan contact op.