Interim Casemanager Verzuim

Een Interim Casemanager Verzuim via Recruitment Center biedt een flexibele oplossing voor jullie vraagstuk.

Tijdelijk een verzuimbegeleiding nodig?

Ons uitgebreide netwerk van freelance verzuimspecialisten staat direct tot jullie beschikking. Binnen 48 uur stellen wij 2 tot 3 Casemanagers voor die direct aan de slag kunnen om verzuimdossiers onder controle te krijgen.

Wij leveren Verzuim specialisten bij:

Wat jullie specifiek vraag ook is, Recruitment Center zorgt voor de juiste interim Casemanager passend bij jullie bedrijf, branche en opdracht.

Bel mij snel terug

Casemanager Verzuim Experts

Snel de juiste verzuim expert vinden

Zo doen wij dat!

interim Casemanager verzuimmanager werkt op laptop aan een case

Maximaal resultaat door het maken van de perfecte match. Wij geloven dat mensen beter presteren wanneer ze passen binnen de cultuur van het bedrijf, de opdracht en het team. Daarom selecteren wij interim Casemanagers die passen bij de vraag van onze klanten.
We starten altijd met een gedegen intake zodat wij precies weten wat jullie zoekvraag is. Wij willen exact weten wat de klus is en welke doelen binnen welk tijdspad gehaald moeten worden.
Samen bepalen wij de behoefte en stellen het profiel op van de interim Casemanager Verzuim die past binnen jullie budget.

De grootste database van beschikbare Casemanagers staat direct tot jullie beschikking. Op basis van het zoekprofiel benaderen wij persoonlijk alle passende kandidaten die beschikbaar zijn voor jullie interim vraagstuk.

Met onze complete database en unieke software presenteren wij onze selectie van kandidaten vaak al binnen 48 uur.
Jullie kiezen zelf de beste kandidaat. Wij coördineren alle gespreken. Zo ontzorgen wij gedurende het hele proces.
Uiteraard kijken wij altijd naar budget, ervaring en beschikbaarheid binnen jullie periode. Zo spreek je alleen met interim Casemanagers die aansluiten op jullie vraag.

Kies je voor een interim Casemanager via Recruitment Center dan worden jullie volledig ontzorgd. Niet alleen tijdens het zoekproces, maar ook tijdens de uitvoering.
Wij maken gebruik van flexibele overeenkomsten. Jullie bepalen. ZZP, payroll of detachering. Alles is mogelijk. Via je eigen interim pool zie je alle kandidaten en gemaakte uren terug. Je geeft een akkoord en alles wordt automatisch verwerkt.

Interim Casemanager Verzuim via Recruitment Center

Eén aanspreekpunt

Je eigen vaste consultant voor alle vragen.

Transparant overzicht van tarief

Een project of uurtarief alles in een overzicht.

Snel schakelen

Vaak binnen 48 uur de juiste interim Casemanager Verzuim.

Juiste kandidaat

Door onze expertise en kennis snel de juiste kandidaat.

Software en database

Wij bereiken alle interim verzuimprofessionals.

Kwaliteit

De interim Casemanagers scoren hoog bij onze klanten.

Onze tevreden interim casemanagers verzuim

Klanten die werken met interim verzuim professionals via Recruitment Center geven ons een 4.8.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Specialist in Interim ondersteuning

Ervaren HR experts

Met een achtergrond in human resources en recruitment begrijpen wij jullie vraag en selecteren zo de beste kandidaten passend bij de opdracht en functie.

Data driven

Software, data en branche info stellen ons in staat snel de juiste kandidaat voor jullie tijdelijke HR functie te leveren. Via Recruitment Center bereik je de hele markt.

Flexibel en transparant

Flexibele overeenkomsten. Contracten die passen bij de opdracht en uitdaging met de juiste vergoeding. Alles overzichtelijk in je eigen uren portaal.

Succesvol interim verzuim specialist huren?

Kom in contact met de beste kandidaten

Vragen over interim Casemanagers?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum

Meer informatie over interim mogelijkheden.

Vul het formulier in en wij nemen contact op. Nog vragen bel: 085-7602390

Wij zijn data gedreven

Al jouw vragen over interim verzuimspecialisten

De meest gestelde vragen over het inhuren van een interim Casemanager vind je hier. Nog andere vragen, vul dan het contactformulier in.

Wat doet een casemanager verzuim?

Een casemanager verzuim is verantwoordelijk voor het begeleiden van werknemers die ziek zijn of langdurig afwezig zijn van hun werk om verschillende redenen. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege een ziekte, een ongeval of een burn-out. De casemanager verzuim werkt samen met de werknemer, hun arts en de werkgever om te bepalen hoe het verzuim het beste kan worden aangepakt en hoe de werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk kan gaan. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de casemanager verzuim begeleidt bij het vinden van passende re-integratiebegeleiding of het aanpassen van de werkplek aan de beperkingen van de werknemer. De casemanager verzuim houdt ook bij hoe lang de werknemer verzuimt en communiceert dit met de werkgever.

Welke taken en verantwoordelijkheden heeft een casemanager verzuim?

Een casemanager verzuim heeft als belangrijkste taak om werknemers te begeleiden die ziek zijn of om verschillende redenen niet kunnen werken.

De taken en verantwoordelijkheden van een casemanager verzuim variëren en zijn sterk afhankelijk van de complexiteit van de verzuimdossiers en soort bedrijf. Een aantal belangrijke taken zijn:

De casemanager verzuim werkt samen met de werknemer, een (bedrijf) arts en de werkgever. Samen bepalen zij hoe het verzuim het beste kan worden aangepakt en hoe de werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk kan gaan. De casemanager verzuim zoekt naar passende re-integratiebegeleiding of past de werkplek aan de beperkingen van de werknemer aan.

Ook houdt de casemanager verzuim bij hoe lang de werknemer denkt te verzuimen en houdt de werkgever hiervan op de hoogte. Daarnaast stelt de casemanager rapporten op en houdt de administratie bij.

Het begeleiden van werknemers die ziek zijn of langdurig afwezig zijn van hun werk om verschillende redenen.

Verdere taken zijn:

 • Het onderhouden van contacten met verwijzers, zoals artsen en verzekeraars.
 • Het adviseren van de werkgever over verzuimbeleid en -procedures.
 • Het ondersteunen van de werkgever bij het nemen van beslissingen over verzuim en re-integratie.

Welke competenties moet een casemanager verzuim hebben?

Een casemanager verzuim moet een aantal specifieke competenties hebben om succesvol te kunnen zijn in hun rol. Hier zijn enkele voorbeelden:

 1. Goede communicatievaardigheden: een casemanager verzuim moet goed kunnen communiceren met zowel werknemers als werkgevers om te bepalen hoe het verzuim het beste kan worden aangepakt.

 2. Empathie: een casemanager verzuim moet begrip kunnen tonen voor de situatie van de werknemer en hun emoties en bezorgdheden.

 3. Organisatietalent: een casemanager verzuim moet in staat zijn om te plannen en te coördineren om ervoor te zorgen dat het verzuim efficiënt wordt behandeld.

 4. Probleemoplossend vermogen: een casemanager verzuim moet creatief kunnen denken en oplossingen kunnen bedenken om verzuim te beperken.

 5. Discretie: een casemanager verzuim werkt met vertrouwelijke informatie en moet daarom discreet kunnen zijn en de privacy van werknemers kunnen respecteren.

 6. Zelfstandigheid: een casemanager verzuim moet in staat zijn om zelfstandig te werken en zelf beslissingen te nemen.

 7. Goede kennis van wet- en regelgeving op het gebied van verzuim en arbeidsrecht.

Wat is het Uurtarief van een interim casemanager verzuim?

Het uurtarief van een interim Casemanager Verzuim is afhankelijk van de vraag en opdracht. Complexiteit van de opdracht en de hoeveelheid verzuimdossiers bepalen de expertise die nodig is. Je kan het vergelijken met de zwaarte van een reguliere functie. Een zwaardere management functie wordt ook beter betaald dan een uitvoerende functie. De tarieven van interim Casemanagers lopen dan op.

Tijd en duur van opdracht
Daarnaast zijn de tijd en duur van de opdracht van invloed op de hoogte van het tarief. Een langdurige opdracht en de inzetbaarheid per week heeft ook invloed op het uurtarief. Bij een uitvoerende interim opdracht liggen de uurtarieven tussen de EUR 80 en EUR 100 per uur. Zwaardere interim casemanagement rollen starten vanaf EUR 100 per uur.

In welke plaatsen leveren jullie interim Casemanager Verzuim?

Voor het inhuren van interim Casemanagers werken wij door heel Nederland.

Recruitment Center heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hilversum en Rotterdam. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en lokale expertise van zowel witte-boorden als blauwe-boorden functies. Onze software en toegewezen consultant zoeken op plaats en we kunnen interim Casemanagers Verzuim leveren in:

 • Amsterdam
 • Haarlem
 • Utrecht
 • Den Bosch
 • Arnhem
 • Apeldoorn
 • Nijmegen
 • Groningen
 • Maastricht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda
 • Rotterdam
 • Den Haag

Benieuwd of wij ook een interim verzuimspecialist in de database hebben voor jouw plaats? Neem dan contact op.

Recruitment Center heeft een andere aanpak dan de traditionele interim bureaus.

Wij onderscheiden ons met brede en diepgaande kennis van de Human Resource en met unieke software. Daardoor kunnen wij sneller de juiste kandidaat verzuimspecialist leveren en ook tegen een scherper tarief.

De vraag naar tijdelijke inzet van een interim Casemanager Verzuim komt vaak tijdens vakanties, zwangerschapsverlof, ziekte, maar voornamelijk tijdens een piek in langdurige ziektegevallen van medewerkers.
Benieuwd of een verzuimspecialist in jullie situatie de juiste oplossing is? Neem dan contact op.