Interim Compensation en Benefits manager

Een Interim Compensation and Benefits manager via Recruitment Center biedt een flexibele oplossing voor jullie vraagstuk.

Tijdelijk een Compensation and Benefits manager nodig?

Ons uitgebreide netwerk van Com & Ben specialisten staan direct tot jullie beschikking. Binnen 48 uur stellen wij 2 tot 3 best passende kandidaten voor. Zij kunnen direct aan de slag gaan om jullie weer een aantrekkelijke werkgever te maken deze krappe arbeidsmarkt.

Wij zetten Com & Ben specialisten in bij:

Wat jullie specifiek vraag ook is, Recruitment Center zorgt voor de juiste Arbeidsvoorwaardenspecialist passend bij jullie bedrijf, branche en opdracht.

Bel mij terug

Interim Compensation and Benefits

Snel de juiste Arbeidsvoorwaardenspecialist leveren

Zo doen wij dat!

Interim compensation and benefits manager geeft een document aan collega

Zo snel mogelijk in gesprek met passende arbeidsvoorwaarden specialisten, dat is het doel en doen er alles aan dat te realiseren. Nog belangrijker is het maken van de juiste match..
Om die reden starten wij met een gedegen inventarisatie van jullie wensen en eisen t.o.v. de ideale kandidaat Compensation and Benefits. Een van onze ervaren consultants begeleidt jullie in dit gesprek. Met gerichte vragen weten wij in korte tijd wat jullie zoekvraag exact is. We formuleren het profiel van de interim Compensation and Benefits manager die past binnen jullie budget.

Direct tot jullie beschikking staat de grootste database van Compensation and Benefits adviseurs, zo kunnen wij snel de juiste kandidaten leveren. Vaak al binnen 48 uur. Op basis van het zoekprofiel benaderen wij persoonlijk alle passende kandidaten die beschikbaar zijn voor jullie interim vraagstuk.

Door een complete database en unieke software presenteren wij de beste kandidaten. Wij stellen kandidaten voor met het originele cv, beschikbaarheid, uurtarief en ons advies. Jullie kiezen zelf de beste kandidaat. Wij coördineren alle gespreken en zorgen voor een spoedig proces.

Kies je voor een interim Compensation and Benefits via Recruitment Center dan worden jullie volledig ontzorgd. Niet alleen tijdens het zoekproces maar ook tijdens de uitvoering. De opdracht nemen wij aan op basis van no-cure-no-pay. Wij rekenen een vaste marge op het uurtarief die scherp zijn.

Interim HR specialisten via Recruitment Center

Een aanspreekpunt

Je eigen vaste consultant voor alle vragen.

Transparant overzicht van tarief

Een project of uurtarief alles in een overzicht.

Snel schakelen

Vaak binnen 48 uur de juiste interim Compensation and Benefits specialist

Juiste kandidaat

Door onze expertise en kennis snel de juiste kandidaat.

Software en Database

Wij bereiken alle interim Compensation and Benefits professionals.

Kwaliteit

De interim Compensation and Benefits professionals scoren hoog bij onze klanten

Onze tevreden interim Compensation and Benefits professionals

Klanten die werken met interim Compensation and Benefits professionals via Recruitment Center geven ons een 4.8.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Specialist in Interim Compensation and Benefits

Ervaren HR experts

Met een achtergrond in human resources en recruitment begrijpen wij jullie vraag en selecteren zo de beste kandidaten passend bij de opdracht en functie.

Data driven

Software, data en branche info stellen ons in staat snel de juiste kandidaat voor jullie tijdelijke HR functie te leveren. Via Recruitment Center bereik je de hele markt.

Flexibel en transparant

Flexibele overeenkomsten. Contracten die passen bij de opdracht en uitdaging met de juiste vergoeding. Alles overzichtelijk in je eigen uren portaal.

Succesvol interim Compensation and Benefits manager huren?

Kom in contact met de beste kandidaten

Vragen over interim Compensation and Benefits manager?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum

Meer informatie over interim mogelijkheden

Vul het formulier in en wij nemen contact op. Nog vragen bel: 085-7602390

Data Driven Interim Oplossingen

Al jouw vragen over een Interim Compensation and Benefits professional?

De meest gestelde vragen over het inhuren van een interim Compensation and Benefits professionals vind je hier. Nog andere vragen, vul dan het contactformulier in.

Wat doet een adviseur compensations en benefits?

Een adviseur compensations en benefits is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van het verlonings- en voordelenprogramma van een organisatie. Ze werken vaak samen met het management en andere afdelingen om te bepalen wat de beste compensatie- en voordelenpakketten zijn voor de werknemers van een organisatie.

De taken van een adviseur compensations en benefits kunnen onder andere het volgende omvatten:

 • Het ontwikkelen van verlonings- en voordelenprogramma’s voor werknemers, waaronder salarissen, bonussen, pensioenplannen, ziektekostenverzekeringen en andere voordelen.

 • Het beheren van het budget voor compensatie en voordelen en het bewaken van de kosten ervan.

 • Het opstellen van rapporten en analyses over de effectiviteit van het compensatie- en voordelenprogramma van de organisatie.

 • Het adviseren van het management over compensatie- en voordelenstrategieën en hoe deze kunnen worden geïmplementeerd.

 • Het onderhandelen met externe partijen, zoals verzekeraars en pensioenuitvoerders, om de beste deals te verkrijgen voor de organisatie.

 • Het bijhouden van de wet- en regelgeving op het gebied van compensatie en voordelen en het adviseren van het management over hoe ze hieraan kunnen voldoen.

Een adviseur compensations en benefits moet vaak een bachelor’s degree in een relevant vakgebied hebben, zoals HRM of bedrijfskunde, en ervaring hebben in het ontwikkelen en beheren van compensatie- en voordelenprogramma’s. Ze moeten ook goed zijn in het analyseren van gegevens en het opstellen van rapporten en moeten goede communicatie- en onderhandelingsvaardigheden hebben.

Salaris en uurtarief (interim) Compensation and Benefits specialist

De salarisbandbreedte voor een compensation and benefits professional in Nederland kan sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals hun ervaring, opleiding, vaardigheden en het type organisatie waarvoor ze werken. Volgens gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) ligt het gemiddelde salaris voor compensation and benefits professional in Nederland in 2020 tussen de €4.600 en €5.600 bruto per maand. Dit is een bruto maandsalaris van ongeveer €55.200 tot €67.200 per jaar. Echter onze ervaring is dat salarissen veel hoger is namelijk tussen de €60.000 en 110.000 per jaar.

Het tarief van een interim Compensation and Benefits manager hangt samen met een aantal factoren. In de eerste plaats is deze afhankelijk van de vraag en de complexiteit van de opdracht. Zoek je iemand op operationeel, tactisch of strategisch niveau. Je kan het vergelijken met de zwaarte van een reguliere functie. Een zwaardere management functie wordt ook beter betaald dan een uitvoerende functie. De tarieven van en interim Compensation and Benefits specialist lopen dan op.

Tijd en duur van opdracht

Daarnaast is de tijd en duur van de opdracht van invloed op de hoogte van het tarief. Een langdurige opdracht en de inzetbaarheid per week heeft ook invloed op het uurtarief. De uurtarieven liggen tussen de EUR 80 en EUR 100 per uur. Zwaardere interim Compensation and Benefits rollen tussen de EUR 100 en 150 per uur.

Het is belangrijk om te onthouden dat dit slechts een ruwe schatting is en dat het werkelijke salaris van een compensation and benefits professional kan variëren op basis van de bovengenoemde factoren. Het is aan te raden om specifieke informatie te verkrijgen over salarissen in je regio en bij het type organisatie waarvoor je wilt werken om een realistische inschatting te krijgen van wat je kunt verwachten te verdienen.

Voor het inhuren van interim Compensation and Benefits specialist werken wij door heel Nederland.

Recruitment Center heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hilversum en Rotterdam. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en lokale kennis. Onze software en toegevezen consultant zoekt op plaats en kan interim Compensation and Benefits leveren in:

 • Amsterdam
 • Haarlem
 • Utrecht
 • Den Bosch
 • Arnhem
 • Apeldoorn
 • Nijmegen
 • Groningen
 • Maastricht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda
 • Rotterdam
 • Den Haag

Benieuwd of wij ook een interim Compensation and Benefits specialist in de database hebben voor jouw plaats? Neem dan contact op.

Recruitment Center heeft een andere aanpak dan de traditionele interim bureaus.

Wij onderscheiden ons met brede en diepgaande de kennis van de Human Resource en met onze unieke software. Daardoor kunnen wij sneller de juiste kandidaat Compensation and Benefits specialist leveren en tegen een scherper tarief.

Wanneer een  arbeidsvoorwaarden specialist inhuren?

De vraag naar tijdelijke inzet van een interim Compensation and Benefits specialist komt meestal wanneer er het complete arbeidsvoorwaardenpakket herzien moet worden, omdat je als werkgever je beter wilt positioneren in de markt.

Benieuwd of een Compensation and Benefits specialist in jullie situatie de juiste oplossing is? Neem dan contact op.

Welke passende HR specifieke opleiding?

Om compensation and benefits manager te worden, is het meestal vereist dat je een bachelor’s degree in een relevant vakgebied hebt, zoals HRM, bedrijfskunde of economie. Sommige organisaties kunnen ook een master’s degree in een van deze vakgebieden vereisen.

Naast een bachelor’s of master’s degree, kunnen compensation and benefits managers ook certificeringen behalen om hun kennis en vaardigheden te verbeteren. Bekende certificeringen op het gebied van compensatie en voordelen zijn onder andere:

 • Certified Compensation Professional (CCP) van het WorldatWork Institute
 • Certified Employee Benefits Specialist (CEBS) van het International Foundation of Employee Benefit Plans
 • Certified Benefits Professional (CBP) van het National Institute of Pension Administrators

Deze certificeringen vereisen meestal dat je bepaalde werkervaring en opleiding hebt en dat je een examen aflegt. Ze kunnen je helpen om je kansen op een baan als compensation and benefits manager te vergroten en je salaris te verhogen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het behalen van een opleiding of certificering alleen maar een deel is van wat nodig is om succesvol te zijn als compensation and benefits manager. Je moet ook vaardigheden zoals analytisch denkvermogen, onderhandelingsvaardigheden, communicatievaardigheden en het vermogen om met mensen te werken, bezitten.

Compensation and benefits managers werken vaak bij organisaties van alle soorten en maten, van kleine, regionale bedrijven tot grote, multinationale bedrijven. Ze kunnen werken in verschillende industrieën, zoals financiële diensten, gezondheidszorg, retail, technologie en overheidssector.

Compensation and benefits managers werken vaak op het hoofdkantoor van een organisatie of op een afdeling HRM. Ze werken nauw samen met het management en andere afdelingen om te bepalen wat de beste compensatie- en voordelenpakketten zijn voor de werknemers van een organisatie. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het beheren van het budget voor compensatie en voordelen en het bewaken van de kosten ervan.

Compensation and benefits managers zijn vaak een belangrijk onderdeel van het HRM-team van een organisatie en spelen een cruciale rol bij het aantrekken en behouden van talent. Ze moeten goed op de hoogte zijn van de marktvoorschriften voor compensatie en voordelen en kunnen adviseren over hoe een organisatie hieraan kan voldoen. Ze moeten ook goed zijn in het analyseren van gegevens en het opstellen van rapporten en moeten goede communicatie- en onderhandelingsvaardigheden hebben.

Welke competenties heeft een goede compensation and benefits manager?

Er zijn verschillende competenties die belangrijk zijn voor een goede compensation and benefits manager:

Analytisch denkvermogen: Een compensation and benefits manager moet in staat zijn om gegevens te verzamelen, te analyseren en te interpreteren om te bepalen wat de beste compensatie- en voordelenpakketten zijn voor de werknemers van een organisatie.

Onderhandelingsvaardigheden: in staat zijn om te onderhandelen met externe partijen, zoals verzekeraars en pensioenuitvoerders, om de beste deals te verkrijgen voor de organisatie. Ze moeten ook in staat zijn om te onderhandelen met het management over compensatie- en voordelenstrategieën.

Communicatievaardigheden: goed zijn in het communiceren met werknemers, het management en andere afdelingen om te bepalen wat de behoeften zijn en hoe deze kunnen worden vervuld. Ze moeten ook in staat zijn om informatie duidelijk te presenteren en te verklaren aan verschillende doelgroepen.

Inzicht in de wet- en regelgeving: Een goede compensation and benefits manager moet op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving op het gebied van compensatie en voordelen en moet in staat zijn om te adviseren over hoe een organisatie hieraan kan voldoen.

Organisatorische vaardigheden: in staat zijn om te multitasken en prioriteiten te stellen om ervoor te zorgen dat alle taken op tijd worden voltooid. Ze moeten ook goed zijn in het beheren van tijd en middelen en het opstellen van effectieve werkplannen.

Leiderschapsvaardigheden: leiding kunnen geven aan het team en andere afdelingen om te bepalen wat de behoeften zijn en hoe deze kunnen worden vervuld. Ze moeten ook in staat zijn om het team te motiveren en te inspireren om samen te werken aan gemeenschappelijke doelen.

Hoe werf je zelf een compensation and benefits specialist?

 

Er zijn verschillende strategieën die je kunt gebruiken om een goede compensation and benefits manager te werven:

 1. Zoek naar kandidaten met de juiste opleiding en certificering: Zoek naar kandidaten die een bachelor’s of master’s degree hebben in een relevant vakgebied, zoals HRM, bedrijfskunde of economie, en die ook relevante certificeringen hebben, zoals de Certified Compensation Professional (CCP) of de Certified Benefits Professional (CBP).

 2. Zoek naar kandidaten met de juiste ervaring: Zoek naar kandidaten die relevante werkervaring hebben op het gebied van compensatie en voordelen, bijvoorbeeld als compensation and benefits specialist of HR-manager. Kandidaten met enkele jaren ervaring hebben vaak al veel van de vaardigheden en kennis die nodig zijn om succesvol te zijn in deze rol.

 3. Zoek naar kandidaten met de juiste vaardigheden: Zoek naar kandidaten die sterk zijn in analytisch denkvermogen, onderhandelingsvaardigheden, communicatie en het beheren van budgetten. Ze moeten ook op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving op het gebied van compensatie en voordelen.

 4. Gebruik je professionele netwerk: Gebruik je professionele netwerk om te zoeken naar geschikte kandidaten voor deze rol. Vraag mensen in je netwerk of ze iemand kennen die geschikt zou kunnen zijn of of ze kunnen helpen met het verspreiden van de vacature.

 5. Gebruik online platforms: Gebruik online platforms zoals LinkedIn en andere vacaturewebsites om te zoeken naar geschikte kandidaten voor deze rol. Je kunt ook online vacatureadvertenties plaatsen om kandidaten aan te trekken.

 6. Gebruik wervingsbureaus: Sommige wervingsbureaus hebben specifieke expertise op het gebied van het werven van compensation and benefits managers. Ze kunnen je helpen om de juiste kandidaten te vinden en het wervingsproces te begeleiden.