Interim P&O

Interim p&o adviseur voor tijdelijke ondersteuning voor personeel en organisatie vraagstukken. Wij leveren een freelance of zzp specialist bij project of verlof. 

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van personeel en organisatie? Wij leveren snel interim, zzp en freelance P&O professionals voor jouw tijdelijke opdracht.

Tijdelijke inzet van specialisten

Recruitment Center Interim helpt jou wanneer je op zoek bent naar een p&o specialist gedurende een bepaalde tijd. Door de grootste database van beschikbare professionals te koppelen met jouw zoekvraag vinden wij snel de kandidaat die past bij jullie vraag. 

Wij helpen bedrijven bij de inzet van personeel en organisatie specialisten met de volgende vragen:

 • Vervanging bij verlof zoals zwangerschap of ziekte
 • Ondersteuning bij een specifiek project
 • Tijdelijke extra capaciteit nodig
 • Tijdens een reorganisatie of fusie
 • Inhuren van specifieke kennis

Volledig ontzorgd bij inhuur

Interim P&O specialisten verhuren wij via een zogenaamde zzp, interim of freelance overeenkomst. Hierbij matchen wij een professional die past bij jullie vraag. Alle overeenkomsten worden door ons op de juiste manier geregeld. Daarnaast maak de interimmer en opdrachtgever gebruik van ons handige urenportal. Alle werkzaamheden worden geregistreerd en goedgekeurd waarna de facturatie door Recruitment Center wordt behandeld. 

Tarief interim P&O

Het tarief of uurloon van freelance of zzp p en o specialist varieert. De hoogte van het tarief wordt bepaalde door de complexiteit en de duur van de opdracht. Gemiddeld kunnen we stellen dat het interim P&O tarief begint op EUR 65,- per uur en loopt tot circa EUR 100,– per uur afhankelijk van specialisme. In uitzonderlijke gevallen ligt dit boven de EUR 100, – per uur maar dan spreken we eerder over een interim manager.

Recruitment Center levert snel tijdelijke capaciteit voor onze interim p en o vraag (recruiter Alpina Group).

Wil je weten wat een interim p en o specialist inhuren voor jullie vraag betekent? Neem dan contact op, of plan vrijblijvend een teamsmeeting. 

Bel mij terug

 

Of plan direct een Teams call

Klanten die werken met een interim P&O adviseur via Recruitment Center geven ons een 4.8.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Vragen?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum

Meer informatie over tijdelijke inhuur van P&O functies

Vul het formulier in en wij nemen contact op. Nog vragen bel: 085-7602390

Inhuur interim P&O Adviseur

Waar moet je rekening mee houden bij het inhuren van een interim P&O adviseur? Recruitment Center geeft antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Een tijdelijke P&O adviseur kan worden ingehuurd voor een aantal verschillende situaties. Wij zetten onze interim hr specialisten in voor de volgende situaties:

 1. Tijdelijke afwezigheid van een P&O-medewerker: Als een P&O-medewerker tijdelijk afwezig is vanwege ziekte, zwangerschapsverlof of een andere reden, kan het inhuren van een tijdelijke P&O adviseur helpen om de continuïteit van de werkzaamheden te waarborgen.

 2. Tijdelijke piek in werkbelasting: Als er een tijdelijke piek is in de werkbelasting van de P&O-afdeling, kan het inhuren van een tijdelijke P&O adviseur helpen om de extra werkzaamheden op te vangen en de werkdruk te verminderen.

 3. Speciale projecten: Als er speciale P&O-projecten zijn, zoals de implementatie van een nieuw beoordelingssysteem of een organisatieverandering, kan het inhuren van een tijdelijke P&O adviseur helpen om de benodigde expertise en capaciteit toe te voegen.

 4. Deskundigheidsbevordering: Als de organisatie de deskundigheid van de P&O-afdeling wil vergroten of een specifiek P&O-vraagstuk wil aanpakken, kan het inhuren van een tijdelijke P&O adviseur met de juiste expertise en ervaring helpen om dit doel te bereiken.

Het inhuren van een tijdelijke P&O adviseur kan verschillende voordelen bieden, zoals het toevoegen van extra capaciteit en expertise aan de afdeling, het opvangen van tijdelijke pieken in werkbelasting en het ondersteunen van speciale projecten. Het kan ook helpen om de continuïteit van de werkzaamheden te waarborgen als een P&O-medewerker tijdelijk afwezig is.

Een P&O adviseur (Personeel en Organisatie adviseur) moet over een breed scala aan competenties beschikken om effectief te zijn in zijn of haar werk. Hier zijn de tien belangrijkste competenties die een P&O adviseur zou moeten hebben:

 1. Kennis van wet- en regelgeving: Een P&O adviseur moet goed op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving met betrekking tot arbeidsrecht, sociale zekerheid en andere relevante gebieden.

 2. Analytisch denkvermogen: Een P&O adviseur moet in staat zijn om complexe vraagstukken te analyseren en oplossingen te ontwikkelen op basis van deze analyse.

 3. Communicatievaardigheden: Een P&O adviseur moet goed kunnen communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, en in staat zijn om effectief te communiceren met medewerkers op verschillende niveaus in de organisatie.

 4. Empathie: Een P&O adviseur moet in staat zijn om zich in te leven in de belangen en zorgen van medewerkers en hierop te reageren.

 5. Veranderingsmanagement: Een P&O adviseur moet in staat zijn om veranderingen in de organisatie te initiëren en te begeleiden en de gevolgen hiervan voor medewerkers te managen.

 6. Organisatorische vaardigheden: Een P&O adviseur moet in staat zijn om meerdere taken tegelijkertijd te beheren en de prioriteiten te stellen om ervoor te zorgen dat de P&O-afdeling effectief functioneert.

 7. Samenwerking: Een P&O adviseur moet in staat zijn om effectief samen te werken met andere afdelingen binnen de organisatie om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

 8. Probleemoplossende vaardigheden: Een P&O adviseur moet in staat zijn om problemen te identificeren en effectieve oplossingen te ontwikkelen om deze problemen aan te pakken.

 9. Overtuigingskracht: Een P&O adviseur moet in staat zijn om overtuigend te zijn en anderen te overtuigen om bepaalde acties te ondernemen die in het belang zijn van de organisatie.

 10. Integriteit: Een P&O adviseur moet integer zijn en zich houden aan ethische normen en waarden.

Deze competenties zijn niet uitputtend en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke rol en de eisen van de organisatie. Een effectieve P&O adviseur moet echter over de juiste combinatie van vaardigheden, kennis en persoonlijke kwaliteiten beschikken om de doelstellingen van de organisatie op het gebied van personeelsbeleid te ondersteunen en te realiseren.

Het uurloon van een interim P&O adviseur kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals ervaring, opleiding, locatie, complexiteit van de opdracht en duur van de opdracht. Over het algemeen liggen de uurtarieven van interim P&O adviseurs tussen de € 75 en € 150 per uur. Voor zeer ervaren en gespecialiseerde adviseurs kunnen de uurtarieven hoger zijn, terwijl minder ervaren adviseurs lagere tarieven hanteren.

Het is ook mogelijk dat interim P&O adviseurs een dagtarief of projecttarief in rekening brengen, in plaats van een uurloon. Dit tarief kan ook variëren afhankelijk van dezelfde factoren.

Het is belangrijk om bij het inhuren van een interim P&O adviseur een duidelijke afspraak te maken over het uurtarief of andere tarieven, zodat er geen onverwachte kosten ontstaan en beide partijen duidelijkheid hebben over de kosten. Recruitment Center zorgt voor de juiste overeenkomsten en uur registratie.

Verder lezen

Als je op zoek bent naar interim of tijdelijke ondersteuning op gebied van personeel en organisatie dan is onderstaande content ook interessant.

job interview, corporate, interview-4010991.jpg

Wat doet een hiring manager

Er komt veel kijken bij het recruitmentproces. Hoe groter een organisatie is, hoe meer rollen er te vervullen zijn en hoe meer mensen er betrokken zullen zijn bij het werven en selecteren van nieuwe kandidaten. Zo speelt de hiring manager vaak een grote rol in het proces van recruitment en

Lees verder »
game figure, symbolism, leader-598036.jpg

Tijdelijke vervanging personeel

Ben je op zoek naar een goede vervanging voor een medewerker die met verlof gaat? Of is een collega zwanger of langdurig ziek? Dan biedt tijdelijke vervanging van personeel een goed alternatief om je bedrijf draaiende te houden. Veel ondernemingen maken bij de tijdelijke inhuur gebruik van interim management. Ben

Lees verder »
tarief en kosten interim hr manager

Tarief en kosten interim HR Manager

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een interim HR-manager? Interim HR-Managers zijn op dit moment veel gevraagd. Recruitment Center zet veel HR professionals op interim basis weg voor haar opdrachtgevers. Wij hebben dus een goed beeld van het tarief van inhuur. De tarieven gelden vaak op basis van

Lees verder »