Interim Management Supply Chain

Op zoek naar een Interim Supply Chain Manager? Maak via Recruitment Center gebruik van de grootste database van beschikbare kandidaten. Interim, tijdelijk of freelance. 

Tijdelijk een supply chain functie invullen?

Interim management Supply Chain is profiteren van direct beschikbare kandidaten voor een tijdelijke opdracht. Wij matchen professionals die passen bij jouw vraag. Met onze expertise en de grootste database van specialisten zorgen wij elke keer weer voor een interim professional die snel resultaat levert.

Wanneer maak je gebruik van tijdelijke expertise?

Vervanging tijdens verlof of ziekte

Inhuren expertise

Project

Flexibele inzet

Recruitment Center biedt interim managers die jullie vraag invullen. Een aanspreekpunt en snel de kandidaat passend bij de opdracht.

Bel mij terug

Interim Supply Chain Manager inhuren

Snel de juiste Supply Chain Manager

Zo doen wij dat!

Wat is het doel van de interim invulling. Samen bepalen wij de behoefte en stellen het profiel op van de interim manager die past bij de supply chain functie, opdracht en uitdaging.

Je maakt gebruik van de grootste database van beschikbare supply chain managers voor tijdelijke opdracht. Op basis van het zoekprofiel benaderen wij alle passende kandidaten die beschikbaar zijn voor jullie opdracht. Via Recruitment Center weet je dus zeker dat je alle kandidaten hebt gehad voor jullie tijdelijke supply chain opdracht.

Door een complete database en unieke software presenteren wij de beste kandidaten vaak al binnen 48 uur. Daarna kies je zelf de kandidaat geschikt voor jullie opdracht of functie.

Wij maken gebruik van flexibele overeenkomst. Jullie bepalen. ZZP, payroll of detachering. Alles is mogelijk. Via je eigen interim pool zie je alle kandidaten en gemaakte uren terug.

Tijdelijke Specialist via Recruitment Center

Een aanspreekpunt

Je eigen consultant voor alle vragen

Transparant overzicht van tarief

Een project of uurtarief

Snel schakelen

Vaak binnen 48 uur de juiste interim supply chain manager

Juiste kandidaat

Door productieketen expertise snel de juiste kandidaat

Software en Database

Kom in contact met alle passende profielen

Kwaliteit

De interim supply chain managers scoren hoog bij onze klanten

Onze tevreden interim supply chain klanten

Klanten die werken met interim Supply Chain Managers via Recruitment Center geven een 4.8.

0
5/5
2,394
Recruitment reviews

Specialist in Logistiek, inkoop en operations

Ervaren Professionals

Met een achtergrond in supply chain begrijpen wij jullie vraag en selecteren zo de beste kandidaten passend bij de opdracht en functie.

Data driven

Software, data en branche info stellen ons in staat snel de juiste kandidaat voor jullie tijdelijke supply chain functie te leveren.

Flexibel

Flexibele overeenkomsten. Contracten die passen bij de opdracht en uitdaging met de juiste vergoeding.

Succesvol Supply Chain Manager huren?

Kom in contact met de beste kandidaten

Vragen over interim
Supply Chain Manager?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum

Meer informatie

Vul het formulier in en wij nemen contact op. Nog vragen bel: 085-7602390

FAQ's interim Supply Chain Manager inhuren

Wat doet een Supply Chain Manager

Een Supply Chain Manager is verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief beheren van de hele keten van grondstoffen, componenten en producten die nodig zijn om een product of dienst te produceren en te leveren. Belangrijke taken en verantwoordelijkheden van een Supply Chain Manager zijn onder andere:

 • Het ontwikkelen en implementeren van strategieën voor inkoop, productie, logistiek en distributie.
 • Het beheren van relaties met leveranciers en partners in de supply chain.
 • Het bewaken van de voorraadniveaus en het coördineren van de productie- en leveringsschema’s.
 • Het analyseren van data en het identificeren van knelpunten in de supply chain om verbeteringen te implementeren.
 • Het bewaken van de budgetten en het beheren van de kosten.
 • Het zorgen voor naleving van wet- en regelgeving en de eisen van de klanten.
 • Het bevorderen van de efficiëntie en effectiviteit van de supply chain door het implementeren van nieuwe technologieën en methoden.
 • Het leiden en coachen van het team van medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de verschillende aspecten van de supply chain.

Naast de bovengenoemde taken en verantwoordelijkheden, kan een Supply Chain Manager ook betrokken zijn bij andere aspecten van het bedrijf, zoals:

 • Het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten, in samenwerking met het productontwikkelings- of marketingteam.
 • Het beheren van risico’s in de supply chain, zoals leveringsproblemen of prijswijzigingen.
 • Het werken aan duurzaamheid en milieubescherming, door bijvoorbeeld het implementeren van duurzame productie- en leveringsmethoden.
 • Het onderhouden van contacten met toezichthouders en overheden, om te zorgen dat de supply chain voldoet aan wet- en regelgeving.
 • Het onderhouden van contacten met klanten, om hun wensen en eisen in kaart te brengen en te zorgen voor een goede dienstverlening.

De precieze taken en verantwoordelijkheden van een Supply Chain Manager kunnen variëren afhankelijk van de grootte en het type van het bedrijf waar hij of zij werkt. In kleinere bedrijven kan een Supply Chain Manager bijvoorbeeld meer betrokken zijn bij uitvoerende taken, terwijl in grotere bedrijven de nadruk meer ligt op het ontwikkelen en implementeren van strategieën.

Welke competenties heeft een goede Supply Chain Manager?

Een goede Supply Chain Manager heeft een aantal belangrijke competenties nodig om succesvol te zijn in zijn of haar werk. Hieronder staan enkele van de belangrijkste:

 • Analytisch vermogen: een Supply Chain Manager moet in staat zijn om grote hoeveelheden data te analyseren en knelpunten in de supply chain te identificeren. Hierdoor kunnen verbeteringen worden geïmplementeerd en efficiëntie verhoogd.
 • Leiderschap: een Supply Chain Manager moet in staat zijn om een team van medewerkers aan te sturen en te coachen. Hij of zij moet ook beslissingen kunnen nemen en anderen kunnen overtuigen van de juistheid van zijn of haar visie.
 • Communicatievaardigheden: een Supply Chain Manager moet goed kunnen communiceren met leveranciers, partners, klanten en medewerkers. Hij of zij moet duidelijk kunnen uitleggen wat er verwacht wordt en hoe problemen opgelost kunnen worden.
 • Probleemoplossend vermogen: een Supply Chain Manager moet in staat zijn om snel en efficiënt problemen op te lossen, zoals leveringsproblemen of knelpunten in de productie.
 • Planmatig werken: een Supply Chain Manager moet in staat zijn om de toekomst te plannen, budgetten te beheren en deadlines te halen.
 • Flexibiliteit: een Supply Chain Manager moet in staat zijn om snel te reageren op veranderingen in de markt of in de eisen van klanten.

Daarnaast zijn ook technische vaardigheden en kennis van logistiek, inkoop, productie en distributie belangrijk voor een Supply Chain Manager, en is het ook belangrijk dat deze manager bekend is met de relevante wet- en regelgeving.

In welke situatie huren bedrijven een interim supply chain manager in? 

Ons opdrachtgevers besluiten om een interim supply chain manager in te huren voor een aantal verschillende redenen. Hieronder staan enkele van de meest voorkomende:

 • Tijdelijke vervanging: wanneer een huidige supply chain manager onverwacht vertrekt of ziek wordt, kan een bedrijf besluiten om een interim manager aan te nemen om tijdelijk de leiding te nemen totdat een permanente oplossing gevonden is.
 • Veranderingsmanagement: een bedrijf kan besluiten om een interim supply chain manager in te huren om te helpen bij het implementeren van grote veranderingen in de supply chain, zoals het invoeren van nieuwe technologieën of het veranderen van leveringsmethoden.
 • Expertise: een bedrijf kan besluiten om een interim supply chain manager in te huren om specifieke expertise te krijgen in een bepaald gebied, zoals het beheren van internationale leveringsketens of het implementeren van duurzame praktijken.
 • Extra capaciteit: een bedrijf kan tijdelijk extra capaciteit nodig hebben in de supply chain vanwege een groei van de verkoop of een verwachte piek in de vraag.

Interim managers zijn vaak zeer ervaren professionals met een brede kennis en vaardigheden in hun vakgebied. Ze zijn vaak flexibel en snel inzetbaar, en kunnen snel oplossingen bieden voor problemen.

Het uurtarief van een interim supply chain manager is afhankelijk van de vraag en opdracht. Je kan het vergelijken met de zwaarte van een reguliere functie. Een zwaardere management functie wordt ook beter betaald dan een uitvoerende functie. De tarieven van interim managers lopen wel op.

Daarnaast is de tijd en duur van de opdracht van invloed op de hoogte. Een langdurige opdracht drukt het uurtarief. Een uitvoerende interim opdracht wordt uitgevoerd tussen de EUR 80 en EUR 100 per uur. Zwaardere interim management rollen beginnen bij EUR 125 per uur.

De supply chain expertise van Recruitment Center is zeer breed. Zo leveren wij de beste supply chain managers voor tijdelijke posities. Onze kennis van supply chain gecombineerd met search en selectie software stelt ons in staat voor elke vraag de juiste manager te leveren.

Voor het inhuren van interim managers werken wij door heel Nederland.

Recruitment Center heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hilversum en Rotterdam. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en leveren interim managers op locatie waar jullie dit willen. Onze software zoekt op plaats en kan interim managers leveren in:

 • Amsterdam
 • Haarlem
 • Utrecht
 • Den Bosch
 • Arnhem
 • Apeldoorn
 • Nijmegen
 • Groningen
 • Maastricht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda
 • Rotterdam
 • Den Haag

Benieuwd of wij ook een interim Supply Chain Manager in de database hebben voor jouw plaats? Neem dan contact op.