Verlonen van ZZP en Interimmer

Recruitment Center maakt het inhuren van freelancers eenvoudig. Wij zorgen voor contract, urenregistratie en betaling.

Alles geregeld voor het verlonen van freelancers

Het inhuren van zzp-er, interimmer of freelancer brengt veel vragen met zich mee. Hoe voorkom ik werkgeversschap, heb ik het juiste contract en hoe betaal ik al die zzp-ers. Recruitment Center heeft veel ervaring met het verlonen van zzp-ers en interim professionals. Wij zorgen voor een makkelijk proces zonder zorgen. 

Waar lopen bedrijven tegenaan?

Veel verschillende overeenkomsten met alle freelancers.

Heb ik de juiste contracten voor inhuur.

Registratie van uren.

Het kost veel tijd om alles goed te regelen.

Recruitment Center zorgt voor een helder en effectief proces. Een aanspreekpunt, de juiste contracten en een handige app voor tijdregistratie. Na goedkeuring van uren zorgen wij voor de betaling  van interim en zzp-er. 

Bel mij terug

Snel en makkelijk interimmers verlonen

Eenvoudig interimmers inhuren

Zo doen wij dat!

Voor welke positie wil je een interimmer of freelancer gaan verlonen? Wij checken of deze functie niet valt onder de beroepen die de belastingdienst heeft uitgezonderd van zelfstandigondernemerschap. Zo voorkom je gedoe achteraf. 

Wij zorgen voor de juiste overeenkomsten tussen Recruitment Center en opdrachtgever en Recruitment Center en zzp-er. Wanneer deze ondertekend zijn kan de interimmer starten met werkzaamheden. 

Recruitment Center werkt met een handige app voor uren registratie. De freelancer vult de uren in en jullie hoeven deze alleen goed te keuren. Na goedkeuring ontvang wij direct een bericht. Op basis van deze uren ontvang je gelijk de juiste factuur. 

Op basis van de goedgekeurde uren ontvang je direct een factuur met specificatie. Op basis van deze uren betalen wij de interimmer. 

Voordelen interimmers verlonen via Recruitment Center

Volledig ontzorgd

Een aanspreekpunt voor al jouw vragen.

Lage kosten

Kleine vergoeding voor verlonen interimmers

Tijdbesparend

Weinig administratie wij regelen alles

Overeenkomsten

Wij maken gebruik van de juiste contracten

Handige app

Alle uren in een overzicht en onze app.

Voor interim, freelance en zzp

Alle zelfstandigen makkelijk betaald

Onze tevreden klanten

MKB-bedrijven, multinationals en, HR verlonen interimmers en zzp-ers via Recruitment Center.

0
5/5
2,394
Reviews

Recruitment Center

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Vragen over verloning van interim en freelance?

Vul het formulier in en wij nemen contact op. 

Direct antwoord bel: 085-7602390

Vragen?

Over verloning interim, zzp en freelance

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven er voor kiezen om de verloning via Recruitment Center te laten lopen. Voor veel organisaties is het nieuw om te werken met interimmers. Er komt dan veel bij kijken zoals, heb ik de juiste contracten, hoe houd ik alle uren bij, welke administratie moet ik bij houden en hoe voldoe ik aan de regels van de belastingdienst. De meeste bedrijven hebben als reden:

Hiervoor kies je voor verlonen van interimmers

 • Alle overeenkomsten conform regels
 • Minder administratie
 • Makkelijk bijhouden  van uren
 • Expertise inkopen
 • Flexibiliteit
 • Transparant inzicht in uren
 • Bij meerdere freelancers een overkoepelend contract
 • Geen kennis van wet en regelgeving voor inhuren van interimmers

Wij maken daarnaast ook gebruik van contracten op basis van de belastingdienst.

Er zijn bestaan veel vragen over hoe je op de juiste manier interimmers en freelancers moet verlonen zonder een werkgever te worden. Recruitment Center heeft dit voor je opgelost. 

 

 

Dit is een vraag waar veel bedrijven die interim of zzp-ers inhuren mee zitten. Verlonen van interimmers via Recruitment Center zorgt er voor dat je niet het risico van werkgeverschap loopt. Wij checken of de freelancer voldoet aan de richtlijnen van de belastingdienst. Wanneer je direct zaken doet met een interimmer of zzp-er dan is deze kans groter. Als de interimmer namelijk geen andere opdrachtgever heeft en hij wordt alleen verloond via  een partij zit de belastingdienst dit als verkapt werkgeverschap. Belangrijk is om te kijken of er meerdere inkomsten zijn en wat de duur van de opdracht is. Daarnaast doen wij altijd een kvk en btw nummer check. 

Voor functies voor tijdelijke projecten kunnen wij de verloning en de hele administratie die hierbij komt kijken uitvoeren. Onze expertise ligt bij het verlonen van interim managers en professionals. Dit zijn personen die zijn ingeschreven bij de Kamer van koophandel en een geldig BTW nummer hebben. Of je het nu interim, freelance of zzp noemt, opdrachtnemer moet ingeschreven staan bij de kvk en zelfstandig werkzaamheden kunnen uitvoeren. Langlopende contracten die schijnzelfstandigheid kunnen voorkomen verlonen wij niet. Voorbeelden van functies die wij al verlonen zijn:

Verlonen interim functies

 • Interim Recruiter
 • Interim Manager
 • Interim Project Manager
 • ZZP Manager
 • Marketing Manager
 • Sales Manager

Vragen of wij ook jullie interimmer kunnen verlonen? Neem dan contact op. 

Naast het verlonen van interimmers kunnen wij ook het hele proces van zoektocht naar verloning voor onze rekening nemen. Heb je een tijdelijke vraag of een project wat op interim basis wordt uitgevoerd dan kunnen wij ook de persoon leveren. Wij hebben een uitgebreid netwerk van interim managers

Nog vragen? Neem dan contact op.