Vacature landingspagina

Jullie bedrijf en de vacature in alle kleuren gevisualiseerd.

Met een vacature landingspagina overtuig je bezoekers om over te gaan tot solliciteren.

Gratis wervingsadvies

Wat is een recruitment landingspagina?

Een toegewijde recruitment landingspagina sluit aan bij de advertentie en geeft antwoord op vragen van de sollicitant. Het is een webpagina bestaande uit een wervende vacaturetekst, sprekende foto’s, interviews met medewerkers. Deze kan aangevuld worden met een Podcastvacature of werkenbij video. Potentiële werknemers krijgen in een  oogopslag een goed beeld van jullie bedrijf, de werkomgeving, sfeer en met wie zij gaan samenwerken.
Het grote voordeel van een vacature landingspagina is dat een goede inzet van beeld en geluid meer aanspreekt bij de mensen en zo overtuig je de bezoeker te solliciteren.

Visuele vacature campagne
Vacature-landingspagina
Meer en betere sollicitanten

De kracht van een landingspagina

Een visuele vacature spreekt veel meer tot de verbeelding dan een platte vacaturetekst. Zo krijgen potentiële medewerkers in korte tijd een beter beeld van jullie bedrijf en de functie.
Door meer inzicht te geven in jullie bedrijf en vacature ontvangen jullie meer sollicitaties van passende kandidaten.

De recruitment landingspagina in combinatie met een Job Marketing campagne is succes gegarandeerd.

 

Hogere conversie met een Landingspagina

Zo doen wij dat!

Hoe de vacature landingspagina is ingericht is essentieel voor de eerste indruk. Het is tenslotte de eerste pagina waarmee de sollicitant in aanraking komt na het doorklikken op de advertentie.
Recruitment Center helpt bij aan het formuleren van het onderscheidend vermogen van jullie bedrijf op de arbeidsmarkt. Na een uitvoerig gesprek hebben wij een goed beeld gekregen met welke boodschap wij potentiële medewerkers moeten gaan aanspreken. We bekijken samen of het nuttig is de landingspagina te verrijken met een Podacastvacature of Werkenbij video. Tot slot stemmen wij met jullie af met welke mediamix en online wervingskanalen wij de doelgroep willen bereiken.

Recruitment Center verzorgt de wervingscampagne van A tot Z. Wij bouwen een aansprekende landingspagina die naadloos aansluit op de advertentie campagne en zorgen dat deze goed gevonden wordt in de zoekmachines. Recruitment Center schrijft een wervende vacaturetekst en interviewt minstens 3 medewerkers van jullie bedrijf.
Hoge kwaliteit foto’s zijn belangrijk voor een goede landingspagina. Steeds vaker hebben organisaties deze voorhanden, maar als dat niet het geval is staat onze fotograaf tegen kleine meerprijs standby.

Afhankelijk van welke mediamix, social media platformen en lengte van de campagne wij overeenkomen maken wij een offerte. Omdat wij met onze ervaring al vooraf een indicatie van kosten hebben gedeeld zal de offerte geen vervelende verrassing zijn.

Het moment dat de landingspagina live is en de recruitmentcampagne is gestart kunnen jullie sollicitaties verwachten. Doorgaan is dat 7 werkdagen na akkoord. Vanaf dat moment pakken jullie het op.

Hoe wij de Recruitment landingspagina promoten

Na grondige doelgroepanalyse bekijkt Recruitment Center samen met jou via welke wervingskanalen wij potentiële kandidaten kunnen bereiken.

Vacature Multiposting
Vacaturedistributie

De vacature wordt geplaatst bij de welbekende generieke vacaturebanken en bij functie- en branche specifieke niche jobboards.

Facebook-ads-or-Instagram-ads
Facebook & Instagram

Ruim 10 miljoen Nederlanders gebruiken dagelijks social media en daarom is dit het ideale kanaal om de juiste doelgroep te bereiken.

linkedin-ads
LinkedIn Advertising

LinkedIn is bij uitstek het grootste carrière netwerk. De advertenties worden direct in beeld gebracht bij de beoogde kandidaten.

affiliate
Display & Affiliate Marketing

De vacature advertentie wordt op branche specifieke websites geplaatst waar jullie vakgenoten kennis opdoen.

Voordelen van een vacature landingspagina & job marketing

Volledig ontzorgd

Recruitment Center verzorgt de campagne van A tot Z.

Lage kosten

Een vacature landingspagina in combinatie met job marketing is veel effectiever dan traditionele werving methodes en dat betekent een flinke kostenbesparing.

Tijdbesparend

Na 3 weken campagne voeren komen de sollicitaties binnen. De time-to-hire wordt hiermee aanzienlijk verkort.

Gericht op doelgroep

De campagne boodschap wordt uitsluitend onder de aandacht gebracht bij de beoogde doelgroep.

Direct in mailbox

Alle sollicitaties komen via de vacature landingspagina direct in jullie mailbox.

Hoogste succesratio

Onze recruitment marketing experts weten de hoogste conversie te halen tegen de laagste kosten.

Onze tevreden klanten

MKB-bedrijven, multinationals, HR en Recruiters vertrouwen Recruitment Center.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

De start van een vacature landingspagina

Experts

Binnen recruitment speelt marketing een steeds belangrijkere rol. Om kandidaten echt te overtuigen is niet alleen een authentiek employer brand nodig, maar vooral een gerichte, persoonlijke recruitment aanpak. Onze Campagne Managers hebben ruim 7 jaar ervaring een weten precies hoe zij de juiste kandidaten in beweging krijgen.

Employer Brand

De arbeidsmarkt verschuift verder naar de werknemersmarkt. Het belang om jouw bedrijf als goed werkgever te presenteren wordt daarmee steeds belangrijker.

Recruitment Center draagt bij aan het formuleren van het onderscheidend vermogen van jullie bedrijf op de arbeidsmarkt.

Lage investering

De cost-per-hire voor een job marketing campagne ligt in vergelijking met traditionele werving en selectie gemiddeld 40-60% lager. Het positieve effect van een job marketing campagne is de Talent pool die hiermee wordt gecreëerd. Ook maanden na de campagne kun je putten uit een pool van geïnteresseerde kandidaten die toen niet beschikbaar waren, maar nu misschien wel.

Succesvol werven met Live Recruitment Webinar en Job Marketing?

Kom in contact met de beste kandidaten

De vacature landingspagina nog aansprekender maken?

podcastvacature
Podcastvacature

Bijna niets werkt beter dan jullie verhaal direct te horen uit de mond van de directeur, manager en medewerkers. Een podcastvacature is een geweldig instrument om jullie verhaal te vertellen.

Xaam_opname_680x400
Werkenbij video

Jullie bedrijf en de vacature in alle kleuren gevisualiseerd. De visuele vacature is een toegewijde landingspagina met foto’s, video’s, wervende teksten en interviews van medewerkers.

IMG_0419
Live Recruitment Webinar

In een interactieve online uitzending vertellen medewerkers over jullie bedrijf en de vacature. Alle alle relevante onderwerpen komen aan bod. Deelnemers krijgen een realistisch beeld hoe het is om bij jullie te werken.

Vragen over de recruitment landingspagina of Recruitment Center?

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Gratis wervingsadvies

Vragen over werven via vacature landingspagina

Hier vind je antwoord op vragen over personeel werven via Facebook en Instagram. Staat jouw specifieke vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in.

Vragen?

FAQ's
Job Marketing

Facebook en Instagram campagne is uitermate geschikt voor vacatures waarbij de kandidaten niet op LinkedIn actief zijn. Denk hierbij aan een docent, logistiek medewerker, tandarts, medisch specialist of chauffeur. Een LinkedIn profiel hebben zij misschien wel, maar een groot deel bekijkt niet regelmatig de feed of berichten. Een post of bericht zal hun daarom niet snel bereiken.

Facebook en Instagram campagne leent zich voor wanneer veel kandidaten gezocht worden voor eenzelfde vacature.

Met 10,4 miljoen Facebook gebruikers in Nederland en 5,6 miljoen op Instagram is werven via deze kanalen is daarom bijzonder effectief.

Mensen die actief op zoek zijn naar een nieuwe baan maken gebruik van vacaturebanken zoals Indeed, Monsterboard, Nationale Vacaturebank en LinkedIn. Deze groep werkzoekenden is ongeveer 12% van de arbeidsmarkt. Een latent werkzoekende is niet actief op zoek en zal een vacature geplaatst op een vacaturebank niet zien.

Volgens marketingfacts telt Nederland 10,4 miljoen gebruikers op Facebook en 5,6 miljoen op Instagram. Door een pakkende vacature advertentie regelmatig terug te laten komen in de feed van specifieke Facebook en Instagram gebruikers is het bereik aanzienlijk groter.

Onze Campagne Managers hebben ruim 7 jaar ervaring met social media recruitment. Zij exact met teksten en visuals (foto’s, video’s of animaties) de juiste kandidaten in beweging krijgen.

Recruitment Center verzorgt de campagne van A tot Z. Voor de campagne hebben we natuurlijk beeldmateriaal nodig zoals afbeeldingen en een werkbij video. Als jullie die niet kunnen aanleveren, sturen wij een foto/videograaf langs. Deze kosten zijn additioneel.