Recruitment en werving en selectie Breda

Recruitment Center is de specialist voor het invullen van vacatures in de regio Breda.

Op zoek naar een Recruiter in Breda?

Als het op werving en selectie aankomt is Recruitment Center de expert in de regio Breda. Onze Recruiters staan dagelijks in direct contact met de lokale arbeidsmarkt en kennen zo alle ‘in-en-outs’ van deze arbeidsmarkt. Met ons kantoor in Breda vinden wij effectief en snel de juiste kandidaten voor jullie vacature.

Herkenbaar?

Weinig geschikte kandidaten voor mijn vacature

Advertenties op jobboards geven geen resultaat

Werving en selectiebureau is duur

De tijd dat een vacature open staat duurt te lang

In de regio Breda is er in veel branches te kort aan personeel. Via slim werven vinden wij wel de juiste kandidaat voor jullie vacature.

Bel mij terug

Snel de juiste kandidaat in Breda

Zo doen wij dat!

Grondig inventariseren wij jullie vacature. Zo krijgen onze ervaren recruiters een goed beeld van de persoon die jullie zoeken om de vacature succesvol in te vullen.

Op basis van jullie wensen schrijven wij een op maat gemaakt zoekprofiel voor onze software.

De software van Recruitment Center is uniek. Met alle zoekwoorden vinden wij beschikbare kandidaten woonachtig in de regio Breda.

Jij ontvangt direct geïnteresseerde kandidaten in jouw mailbox. Via je eigen jobportal heb je direct een overzicht van de passende kandidaten. Zo heb je een selectie van mensen die interesse hebben en geschikt zijn voor jullie functie.

Met slim werven adverteer je jullie vacature direct onder de doelgroep in de regio Breda. Wij targetten de doelgroep op LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Niet passende kandidaten wijzen wij af, goede profielen ontvang je in jouw mailbox en persoonlijke jobportal.

Waarom kies je voor Recruitment Center

Volledig ontzorgd

1 aanspreekpunt voor jullie vacature

Lage kosten

Goedkoper dan een werving en selectiebureau

Tijdbesparend

Binnen 72 uur de juiste kandidaten

Kennis van Breda

Onze recruiters kennen de arbeidsmarkt

Innovatie

Onze recruiters werken met de nieuwste software

Hoogste succesratio

Onze specialisten vullen snel en kwalitatief vacatures in

Expertises Recruitment Center Breda

slim personeel werven

Slim Werven

Slim personeel werven Recruitment Center biedt als data gedreven werving en selectiebureau een uniek concept voor het invullen van jullie vacature. Contact Lees meer Herken je dit? De juiste kandidaat

Lees meer »
vacature plaatsen op linkedin

Vacature op Linkedin plaatsen

Vacature op LinkedIn plaatsen Recruitment Center plaatst jouw vacature goedkoop en snel op LinkedIn Contact Lees meer Personeel vinden via LinkedIn Een vacature plaatsen op LinkedIn wordt steeds moeilijker en

Lees meer »
facebook vacature plaatsen

Recruitment via Facebook en Instagram

Facebook en Instagram recruitment Met een slimme wervingscampagne op Facebook en Instagram bereiken wij de actief en latent werkzoekenden voor jullie vacature. Snel, goedkoop en effectief. Contact Lees meer Gratis

Lees meer »
Man en vrouw nemen podcast op

Werven met een podcast vacature

Innovatief werven met een Podcastvacature Inspireer op eigentijdse wijze potentiële werknemers met jullie persoonlijke verhaal en vacature. Ontvang meer sollicitaties van beter gekwalificeerde kandidaten. Contact Lees meer Gratis wervingsadvies Wat

Lees meer »
Assessment werving en selectie
finance

Assessments

Assessment center Recruitment Center biedt gecertificeerde testen voor meer zekerheid in werving en selectie. Contact Lees meer Assessment voor werving en selectie Recruitment Center is jouw hulp bij het selecteren

Lees meer »

De recruitment specialist van Breda

Kennis

Recruitment Center is de expert in de regio Breda. Onze recruiters kennen de mensen en bedrijven. Met data verbinden wij de juiste mensen aan jullie vacature.

Netwerk in Breda

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk in Breda. Naast dit netwerk kan onze software 99% van alle werkende in Breda direct benaderen.

Target vacature

Met target advertising brengen wij jullie vacature alleen onder de aandacht bij passende kandidaten. In combinatie met onze software bereiken wij zo alle beschikbare profielen voor jullie vacature.

Succesvol vacature in Breda invullen?

Kom in contact met de beste kandidaten.

Onze tevreden klanten

Bedrijven en ondernemers profiteren van onze lokale kennis van de Bredase arbeidsmarkt.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Recruitment Center Breda

Op zoek naar personeel in Breda? De vestiging van Recruitment Center in Breda helpt je graag verder met jouw werving en selectie vraagstuk.

Vragen?

Vul het contactformulier in of bel: 085-7602390

Vragen over recruitment in Breda?

Hier vind je antwoord op vragen over werving en selectie via Recruitment Center in de regio Breda. Staat jouw specifieke vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in.

Vragen?

FAQ's recruitment Breda

Breda staat bekend als een regio waar veel vacatures in de dienstverlening open staan. Ook Recruitment Center vult veel vacatures in de dienstverlening in. Vacatures en functies die wij recent in Breda hebben ingevuld zijn onder andere:

Recruitment Center is actief in uiteenlopende branches. Grof gezegd vullen wij functies in die te vinden zijn bij MKB bedrijven tot en met multinationals. Hierbij zijn dit vaak functies vanaf ca. EUR 3.000 tot en met salarissen van boven de EUR 100k.

Recruitment Center is actief in de hele regio Breda. Van Breda centrum, Prinsenbeek, Ulvenhout, Hoge Vucht tot en met Roosendaal, Oosterhout, Zevenbergen, overal vinden wij de juiste mensen.

Volgens de Economische Barometer van Breda was er veel krapte op de banenmarkt, vooral voor de logistieke en ICT sectoren. Het gaat er om dat jullie vacature direct onder de aandacht van de doelgroep gebracht moet worden. Niet reactief werven maar actief en direct kandidaten enthousiast maken voor een vacature. Daarom zijn wij wel succesvol.