EXECUTIVE ASSESMENT

Recruitment Executive is jouw hulp bij het selecteren van de juiste kandidaten. Als gecertificeerd assessment bureau bieden wij gevalideerde testen die helpen bij het selecteren van de juiste kandidaat voor een functie.

Waar worden assessments ingezet

Meer zekerheid bij het selecteren van de juiste kandidaat

Inzicht in persoonlijke kenmerken via DISC

Tijdbesparen via online assessments

Ontwikkel of outplacement trajecten

De testen van ons assessment center worden wereldwijd ingezet en worden afgestemd op functie, persoonlijkheid en competenties. 

Neem contact op

Onze assessments​

Het juiste assesment passend bij de vraag

Persoonlijkheidstest

Assessment gericht op de persoon. Via deze test krijg je meer inzicht in gedragskenmerken en hoe dit zich uit in een werksituatie. Ideaal voor aannames, maar ook voor coaching en ontwikkeling.

Meten van Competenties

Een compleet overzicht van de competenties van een kandidaat. Geleverd met coachingsrapport en vragen. Ideaal om in te zetten als ontwikkelinstrument en hulpmiddel bij werving en selectie.

Capaciteiten IQ en Persoon

Voor een compleet assessment maken wij gebruik van een IQ capaciteiten test gecombineerd met een persoonlijkheidstest. Totaal beeld van kwaliteiten en ontwikkel mogelijkheden.

Inshared logo
Fluke logo
Eurosort logo
NorthC Datacenters logo
10xcrew logo
Givaudan logo
DeMarq logo
intravacc logo
Hiscox logo

Tevreden klanten

Veel opdrachtgevers maken doorlopend gebruik van assessments via Recruitment Center Executive. Ideaal voor selectie, coaching en ontwikkeling van medewerkers. 

Vragen over onze assessments?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland.
De hoofdkantoren vind je in:

Neem contact op