Vervanging tijdens zwangerschap

Recruitment Center levert snel freelance professionals voor tijdelijke vervanging bij zwangerschapsverlof.

Direct een tijdelijke medewerker bij afwezigheid

Zwangerschapsverlof, werkgevers hebben er regelmatig mee te maken. Recruitment Center is specialist in het regelen van de juiste tijdelijke medewerkers gedurende een zwangerschapsverlof. Een aanspreekpunt en de werkzaamheden lopen door.  

Waar lopen bedrijven tegenaan?

De medewerker moet gerust met zwangerschapsverlof kunnen.

Wie is de juiste professional die niet ingewerkt moet worden.

Hoe regel ik verloning, uren en administratie.

Het kost veel tijd om iemand te vinden.

Recruitment Center zorgt voor een helder en effectief proces. Onze software zoekt beschikbare freelancers die passen bij de functie, opdracht en bedrijf. Door het selecteren van de juiste ervaring profiteer je direct van een goede vervanger. 

Daarnaast heb je een aanspreekpunt, wij zorgen voor de juiste contracten en een handige app voor tijdregistratie. Na goedkeuring van uren zorgen wij voor de betaling van de vervanger. 

Bel mij terug

Vervangende medewerker tijdens zwangerschapsverlof

Eenvoudig een freelancer inhuren

Zo doen wij dat!

Wie gaat er met zwangerschapsverlof en welke werkzaamheden moeten doorlopen. We kijken goed naar de huidige rol en wat cruciaal is om de werkzaamheden door te laten lopen. Op basis van deze intake kunnen wij op zoek gaan naar beschikbare professionals die passen bij het bedrijf, de functie en de opdracht. 

Ervaring in veel sectoren en beroepen

Door onze specialisatie in interim management en vervanging tijdens ziekte of zwangerschap hebben wij de afgelopen jaren bijna alle functies voorbij zien komen. Van communicatiemedewerker tot hr specialist en directeur tot financieel controller. Wij kennen de markt. 

Op basis van de intake gaat onze software op zoek naar freelancers die beschikbaar zijn gedurende de tijd dat iemand met zwangerschapsverlof gaat. Uit deze gesprekken selecteren wij handmatig de beste freelancers die aansluiten bij de werkzaamheden die gedaan moeten worden. 

Is de juiste interimmer gevonden? Dan zorgen wij dat alle contracten kloppen. Naast het in orde maken van de contracten zorgen we ook voor de rest van de administratie. 

Recruitment Center werkt met een handige app voor uren registratie. De freelancer vult de uren in en jullie hoeven deze alleen goed te keuren. Na goedkeuring ontvangen wij direct een bericht. Op basis van deze uren ontvang je gelijk de juiste factuur. 

Zo houd je alles bij in een overzicht en heb je verder geen omkijken naar de verwerking. 

Bij vervanging tijdens zwangerschap verzorgen wij het gehele traject. Van werving en selectie tot en met de administratie, uren en betaling van de freelancer. 

Op basis van de goedgekeurde uren ontvang je direct een factuur met specificatie. Op basis van deze uren betalen wij de interimmer. Zo heb je geen gedoe met contracten. Door Recruitment Center wordt je totaal ontzorgt. 

Voordelen tijdelijke vervanging via Recruitment Center

Volledig ontzorgd

Een aanspreekpunt voor al jouw vragen.

Lage kosten

Kleine vergoeding voor verlonen tijdelijke specialisten.

Tijdbesparend

Geen administratie wij regelen alles.

Tijdelijke overeenkomsten

Wij maken gebruik van de juiste contracten.

Handige app

Alle uren in een overzicht in onze app.

Voor interim, freelance en zzp

Maak gebruik van grootste netwerk.

Onze tevreden klanten

MKB-bedrijven, multinationals en, HR maken gebruik van de expertise van Recruitment Center

0
5/5
2,394
Reviews

Recruitment Center

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Vragen over tijdelijke vervanging tijdens zwangerschap?

Vul het formulier in en wij nemen contact op. 

Direct antwoord bel: 085-7602390

Vragen?

Over inhuren interim, freelance of zzp gedurende zwangerschapsverlof.

Inmiddels hebben wij al veel functies voorbij zien komen die we hebben vervangen gedurende het zwangerschapsverlof. Je ziet wel een piek in bepaalde functies. 

Meest voorkomende interim posities tijdens zwangerschapsverlof

Vragen of wij ook de juiste vervanger voor jullie kunnen vinden? Neem dan contact op. 

Veel werkgevers hebben regelmatig te maken met verzuim wegens zwangerschapsverlof. Het niet opvullen van deze vacature zorgt voor stress bij degene die met verlof gaat. Wanneer je de werkzaamheden bij andere collega’s neerlegt bestaat de kans dat deze overwerkt raken. Daarnaast is het ook een teken dat deze medewerker eigenlijk niet nodig is wanneer alles toch wel doordraait.

Het getuigt van professionaliteit wanneer je kies voor een vervanger gedurende het zwangerschapsverlof.   

Bij een tijdelijke vervanging rekent een freelancer vaak een uurloon. Dit uurloon is geheel afhankelijk van de functie, branche en niveau. Daarnaast wordt de hoogte bepaald door het aantal uur wat iemand per week kwijt is. Voor een korte tijdelijke opdracht voor een aantal uur per week ligt het tarief hoger dan wanneer iemand voor full-time vervangen wordt. 

Naast het gebruikelijke uurloon zien wij ook fixed tarieven. Hierbij kijken we naar het aantal uur en de periode en spreken hier een vaste vergoeding vooraf. Wil je weten welke vergoeding voor jullie functie geldt, neem dan contact op. 

Ook interessant

Als je op zoek bent naar een tijdelijke vervanger tijdens zwangerschapsverlof ben je wellicht ook geïnteresseerd in deze content.

game figure, symbolism, leader-598036.jpg

Tijdelijke vervanging personeel

Ben je op zoek naar een goede vervanging voor een medewerker die met verlof gaat? Of is een collega zwanger of langdurig ziek? Dan biedt tijdelijke vervanging van personeel een goed alternatief om je bedrijf draaiende te houden. Veel ondernemingen maken bij de tijdelijke inhuur gebruik van interim management. Ben

Lees verder »
inhuren interimmer of zzp-er

Inhuren van interimmers en zzp-ers

Waar op letten bij werken met een interimmer of zzp-er Wanneer je tijdelijk iemand nodig hebt voor vervanging of een project, is het handig o gebruik te maken van een interimmer, zzp-er of freelancer. Maar waar moet je nu op letten wanneer je een zelfstandige gaat inhuren. Er komt namelijk

Lees verder »
verlonen interim

Verlonen zzp en interim

Verlonen van ZZP en Interimmer Recruitment Center maakt het inhuren van freelancers eenvoudig. Wij zorgen voor contract, urenregistratie en betaling. Contact Lees meer Alles geregeld voor het verlonen van freelancers Het inhuren van zzp-er, interimmer of freelancer brengt veel vragen met zich mee. Hoe voorkom ik werkgeversschap, heb ik het

Lees verder »

De meest voorkomende zwangerschapsverlof functies

Wil je meer weten over specifieke interim functies tijdens een zwangerschapsverlof. Wij hebben van de meest voorkomende rollen uitgebreide informatie verzameld.