Werving en selectie Brand Manager

Op zoek naar een Brand Manager voor in vast dienstverband of tijdelijke inhuur? Lees snel verder.

Recruitment bureau voor Brand Managers

Recruitment Center de partij voor het invullen van jullie Brand Manager vacature! Wij werven de juiste Brand Managers op innovatieve wijze voor vast dienstverband of op interim basis.

 Via onze Slim Werven methode en unieke ai search software brengen wij de gehele markt in kaart en hand selecteren wij de beste 50 Brand Managers passend met jullie bedrijf en opdracht.
Met de grootste database van relevante keywords werven wij op kostenefficiënte wijze de beste kandidaten voor jullie vacature. Ook in deze krappe arbeidsmarkt.

Is dit jullie uitdaging?

Als digital recruitment bureau helpen wij via Slim Werven de juiste digital professionals voor jullie organisatie te vinden.

Bel mij terug

Werving en selectie van Brand Managers

Processen geoptimaliseerd maar niemand die het team aanstuurt voor de operationele werkzaamheden? 

Slim de juiste Brand Manager vinden

Zo doen wij dat!

Brand Manager, vrouw lacht in de camera

De wereld van merkbeleving en Brand Management kent verschillende benamingen voor allerlei functies.
Onze specialisten zijn thuis in deze wereld en weten tijdens de intake exact te achterhalen wat jullie zoekvraag is.
We helpen onze klanten met het in kaart brengen van de eisen om de functie succesvol in te vullen.
Zo weten wij snel wie we moeten benaderen en waar we moeten zoeken om de juiste kandidaten en functies in beeld te krijgen.

De grootse database is LinkedIn, dus hoe moeilijk kan het zijn om de juiste kandidaten te vinden? Toch weet het echte talent zich te “verstoppen” en worden door veel recruiter niet gevonden. Met de grootste database van sleutelwoorden zoekt onze unieke software in verschillende databases en bouwt een volledig profiel van een kandidaat.

Verborgen talenten komen in beeld en onze ervaren recruiter weten hen te activeren en enthousiasmeren voor jullie bedrijf.

In tegenstelling tot de meeste traditionele werving en selectiebureaus geloven wij in een transparant recruitmentproces. Nadat onze search is voltooid en de kandidaten zijn geselecteerd ontvang je een inlog voor je eigen kandidaten portal waarin alle kandidaten in staan. Je kunt live meekijken hoe het de communicatie met de kandidaten verloopt. Deze feedback wordt door werkgevers als waardevol ervaren.

Circa  10% van de markt is actief opzoek naar een nieuwe baan. Om die reden plaatsen wij de Brand Managers vacature gesponseerd op LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Onze software zorgt ervoor dat de advertentie direct onder de aandacht van de doelgroep komt. Zo is 99% van de markt op de hoogte van jullie vacature.

Slim Werven

Voordelen van slim werven van jullie Brand Manager

Volledig ontzorgd

Wij nemen het gehele voortraject uit handen.

Beste kandidaten

Hand geselecteerd, alleen passende kandidaten.

Lage kosten

Laag tarief t.o.v. regulier recruitment bureau.

Transparantie

Bekijk welke kandidaten benaderd zijn

Tijdbesparend

In 72 uur de beste kandidaten benaderd.

Hoogste succesratio

Slim werven vult 95% van de vacatures in.

Onze tevreden klanten

Succesvol recruiten van digital Brand Managers. Wij vinden de juiste persoon ter vervanging of uitbreiding van jullie marketing team

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews
Logo NorthC
Logo Intravacc
Logo Hiscox
Logo Inshared
Logo Givaudan
Logo Fluke
Logo Eurosort
Logo 10xcrew
logo Elevate Health
Logo Geomaat

Voor Marketing functies kies je Recruitment Center

Intake

Met ervaren Recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jullie e-commerce vacature snel in te vullen.

Selectie

Selectie aan de voorkant. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jouw e-commerce vacature. Reacties ontvang je  in je eigen kandidaten portal.

Job slots

LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep. Alleen passende kandidaten worden doorgestuurd.

Brand Manager vacature invullen?

Kom in contact met de beste kandidaten

Contact Recruitment Center

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum

Brand Manager vacature invullen?

Benieuwd hoe wij jullie vacature invullen? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390

Data driven recruitment

Vragen?

FAQ's Werving en selectie bureau

Wat is Brand Management?

Brand management is het proces waarbij bedrijven de perceptie en reputatie van hun merk zorgvuldig sturen en onderhouden. Dit wordt gedaan door de identiteit, waarden en beloften van het merk consistent te communiceren via verschillende kanalen, zoals marketing, public relations en sociale media. Een succesvolle brand manager zorgt ervoor dat het merk herkenbaar, betrouwbaar en aantrekkelijk blijft voor de doelgroep, wat op zijn beurt de merkloyaliteit en klanttevredenheid versterkt. Kortom, brand management is essentieel voor het creëren en behouden van een sterk, onderscheidend en waardevol merk dat de concurrentie voorblijft.

Gemiddelde salaris Brand Manager

In Nederland ligt het gemiddelde salaris voor een brand manager tussen de €50.000 – €60.000 per jaar. Startende brand managers kunnen een lager salaris verwachten, rond de €40.000, terwijl ervaren professionals met een grotere verantwoordelijkheid wel €80.000 of meer kunnen verdienen. Deze salarissen zijn uiteraard schattingen.

Uurtarief freelance Brand Manager

Voor freelance brand managers is het uurtarief afhankelijk van ervaring, expertise, geografische locatie en marktomstandigheden. In Nederland liggen de uurtarieven voor freelance brand managers doorgaans tussen de €60 en €100 per uur. Startende freelancers kunnen een lager tarief hanteren, terwijl zeer ervaren en gespecialiseerde brand managers een hoger tarief vragen tot wel 125,- per uur.

Werving en Selectie Content Marketeer

Als recruitmentbureau begrijpen wij het belang van een goede een goede contant marketeer.
Voor organisaties die op zoek zijn naar een marketeer voor vast dienstverband, bieden wij een transparante werving en selectieservice op basis van ons slim werven methode. Met onze data gedreven sourcing en een ervaren consultant vinden een aantal kandidaten die perfect matchen met de specifieke vereisten en passen binnen de bedrijfscultuur van jullie organisatie.

 

Freelance content Marketeer

Voor organisaties die behoefte hebben aan een interim content marketeer, bieden wij ook een pool van gekwalificeerde professionals die beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten. Onze interimmers hebben een bewezen track record en kunnen snel en effectief worden ingezet om e-commerce een boost te geven.