Werving en Selectie Financial Controller

We begrijpen dat het vinden van een ervaren business controller of finance controllers een uitdaging kan zijn, maar via Slim Werven hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde kandidaten. Schakel ons in en vind de perfecte financial professionals voor jouw organisatie.

Recruitment van Financial Controllers

Op zoek naar een financieel controller maar geeft reguliere werving en selectie geen resultaat? Recruitment Center is expert in het vinden van financieel personeel voor jullie vacature.

Met unieke software brengen wij de hele markt voor jullie vacature in kaart. De beste kandidaten benaderen wij persoonlijk voor een financial controller functie. In korte tijd meer en betere kandidaten, dat noemen wij slim werven. 

Herkenbaar?

De juiste kandidaat reageert niet op een vacature.

Reguliere werving selectie geeft geen resultaat.

Recruitment van controllers duurt lang. Geen korte termijn oplossing.

Weinig tijd om de juiste mensen te vinden.

Met het Slim Werven concept weten wij in een krappe markt wel de juiste controller voor jullie vacature te vinden. Jouw executive search binnen ons grote netwerk en ruime ervaring levert al snel op korte termijn de beste professionals op. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Bel mij terug

Werving en Selectie Bureau Controller

Slim controllers werven

Zo doen wij dat!

business woman, woman, secretary-2756210.jpg

Er zijn veel verschillende Controllers op de markt. Tijdens de intake bepalen wij samen aan welke controller jullie behoefte hebben. Welke ervaring is gewenst, wat zijn de doelen die behaald moeten worden etc. 

Op basis van deze uitgebreide intake kunnen wij onze software voeden om de juiste kandidaten in beeld te krijgen.

Op basis van jullie wensen ontwerpen wij een specifiek zoekprofiel. Op basis van dit profiel gaan wij met behulp van unieke recruitment software Controllers benaderen die passen bij de vacature.

Met een directe benadering en persoonlijk bericht weten wij Controllers te triggeren om te reageren.

Reacties van de beste kandidaten ontvang je direct in jouw online portal en mailbox. Vanaf nu kan je contact opnemen voor meer informatie of het plannen van een gesprek. Je komt alleen in contact met kandidaten die passen op de functie.

De grootste successen behalen wij door het direct benaderen van kandidaten. Naast het inzetten van deze software plaatsen wij jullie vacature op LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Onze software zorgt ervoor dat de advertentie direct onder de aandacht van de doelgroep komt.

Controllers die voldoen aan het zoekprofiel worden doorgestuurd. Niet passende reacties wijzen wij voor jullie af. Bespaar tijd en ontvang alleen de beste kandidaten.

Voordelen van slim Controllers werven

Volledig ontzorgd

Wij nemen het gehele voortraject uit handen.

Lage kosten

Laag tarief t.o.v. regulier recruitment bureau.

Tijdbesparend

In 72 uur de beste kandidaten benaderd.

Alleen passende kandidaten

Door directe benadering spreek je alleen passende kandidaten.

Overzicht

Bekijk welke kandidaten benaderd zijn.

Hoogste succesratio

Slim werven vult 95% van de vacatures in.

Onze tevreden klanten voor controller functies

MKB, Accountants en Corporates gingen je voor.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Recruitment Center voor controller functies

Intake

Met ervaren Recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jullie finance vacature snel in te vullen.

Selectie

Selectie aan de voorkant. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jouw Controllers vacature. Reacties ontvang je direct in je mailbox.

Job slots

LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep. Alleen passende kandidaten worden doorgestuurd.

Controllers vacature invullen?

Kom in contact met de beste kandidaten

Data driven recruitment

Contact

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Controller vacature invullen?

Benieuwd hoe wij de juiste mensen voor jullie vacature vinden? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390

Recruitment van de nieuwe finance en business controllers

Controllers zijn op dit moment veel gevraagd. Bedrijven hebben namelijk de behoefte aan financieel deskundige mensen en deze zijn honkvast en moeilijk te vinden. 

Veel finance vacatures

Google for Jobs geeft in Nederland al 800+ vacatures voor de titel Financieel Controller. In de Randstad is de vraag het grootst. Geen wonder dat de juiste kandidaat niet op jullie vacature reageert.

Op LinkedIn staan meer dan 1100 vacature advertenties voor Financieel of Finance Controller. Deze getallen geven aan dat recruitment van finance functies uitdagend is.

Wanneer wij met onze unieke software zoeken op de functietitel Financial Controller dan zijn er ca. 18.000 kandidaten. Wij brengen de hele arbeidsmarkt van finance functies in kaart en filteren dit verder door naar de juiste kandidaat voor jullie vacature. Start nu met succesvolle werving en selectie.

Recruitment Center vindt de beste finance profielen voor jullie vacature.