HR Werving en Selectie

Via Slim Werven vinden wij de geschikte kandidaat voor jullie HRM-vacature, zowel tijdelijk als vast. Of je nu op zoek bent naar een ervaren HR-manager of een ambitieuze HR-professional die wil doorgroeien naar een rol als HR-directeur, wij helpen je graag bij het werven van de juiste persoon voor de baan. Onze HR-werving en selectie service staat voor je klaar.

Hoogopgeleide professionals

Als ervaren HR recruitment bureau weten wij met unieke software en de grootste database van relevante keywords op een slimme en kostenefficiënte wijze de beste HR kandidaten voor jullie HR vacatures te vinden.

HR vacature moeilijk in te vullen? Recruitment Center is de specialist voor vaste en interim HRM functies.

Ons netwerk van kandidaten omvat ook professionals met ervaring in de publieke sector, dus we kunnen je ook helpen bij het vinden van kandidaten met specifieke kennis en vaardigheden die relevant zijn voor deze sector. Kortom, voor een succesvolle recruitment van HR functies in de publieke sector kun je rekenen op ons.

Herkenbaar?

De juiste HR professionals reageren niet op een vacatureadvertentie.

Traditioneel rekruten van HR functies geeft geen resultaat.

De vacature staat lang open. Geen geschikte kandidaten.

Weinig tijd en middelen om zelf de juiste gekwalificeerde professionals te vinden.

Via werving en selectie HRM weet Recruitment Center wel de juiste kandidaten voor corporate of publieke sector te vinden.

Bel mij terug

HRM Werving en Selectie

Slim HR functies invullen

Zo doen wij dat!

werving en selectie HR Business Partner

Onze HR recruitment consultants zijn bekend met alle HR functies. Op basis van een uitgebreide intake bepalen we welk profiel het beste aansluit bij jullie wensen. Dit profiel vertalen wij naar een unieke zoekopdracht voor jullie vacature. Inmiddels hebben wij al zoveel HR functies ingevuld dat wij genoeg data hebben om alle profielen die matchen met jullie vacature in kaart te brengen.

Als je op zoek bent naar de beste HR specialisten voor jouw bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de experts op het gebied van HR werving en selectie en hebben unieke software ontwikkeld waarmee wij de hele markt van passende kandidaten in kaart kunnen brengen. Op basis van een uitgebreide intake selecteren wij zorgvuldig de meest geschikte kandidaten voor jouw vacature en benaderen hen persoonlijk. Zo ben je verzekerd van de beste match voor jouw bedrijf en de openstaande functie. Laat ons jou helpen de juiste HR specialist te vinden die past bij jouw bedrijfscultuur en visie.

Recruitment Center gelooft in transparantie. Samenwerken voor een HR vacature betekent dat je inzicht krijgt in alle kandidaten die door ons zijn benaderd. In je eigen kandidaten portal vind je ook alle reacties terug. Van geïnteresseerde kandidaten ontvang je alle achtergrond informatie voor het maken van een afspraak.  

Functies die wij onlangs succesvol via slim werven hebben ingevuld zijn:

Succesvol zijn wij in het rechtstreeks benaderen van HR profielen. Met onze data gedreven media campagne brengen wij jullie vacature ook onder de aandacht van de doelgroep.

Geselecteerde kandidaten stellen wij voor, niet passende kandidaten wijzen wij af. 

Voordelen van P&O werving en selectie

Volledig ontzorgd

Wij nemen het gehele traject uit handen.

Lage kosten

Laag tarief t.o.v. regulier HR wervingsbureau.

Tijdbesparend

Met onze software benaderen wij snel de juiste kandidaten.

Alleen passende kandidaten

Door directe benadering spreek je alleen passende kandidaten.

Transparant en heel de markt in kaart

Volledig inzicht in markt en benaderde kandidaten.

Hoogste succesratio

Slim werven vult 95% van de vacatures in.

Onze tevreden klanten

Succesvol in recruitment van HR professionals, tijdelijk en vast

Wij vinden de juiste personen voor corporates, accountants en MKB.
0
5/5
2,394
HR Recruitment Reviews

Daarom kies je Werving en Selectie HR functies

Intake

Met ervaren HR Recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jullie  vacature snel in te vullen.

Selectie

Selectie aan de voorkant. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jullie P&O vacature. Handmatig selecteren wij de beste kandidaten. 

Target Media

LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep. Alleen passende kandidaten worden doorgestuurd.

HR vacatures invullen?

Kom in contact met de beste kandidaten

Werving HR via Recruitment Center

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Werving finance bureau

HR professional nodig?

Werving en Selectie HR Professionals: benieuwd hoe wij jullie vacature invullen? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390

FAQ

Veel gestelde vragen over werving van HR functies

Al jouw vragen over slim HR kandidaten werven. Van young professionals als HR Manager tot eindverantwoordelijke posities.

HR recruitment is het proces van het vinden en aantrekken van gekwalificeerde kandidaten voor vacatures binnen de HR sector. Dit kan bijvoorbeeld inhouden het zoeken naar HR-managers, HR-adviseurs, recruiters, HR-assistenten, etc. Het proces kan bestaan uit het plaatsen van vacatures, het zoeken naar kandidaten via wervingsbureaus, het voeren van sollicitatiegesprekken en het aanbieden van een baan aan de geschikte kandidaat.

Werving HR 2.0

Bij Recruitment Center zijn wij experts in het werven van HR professionals. Met onze executive search achtergrond zijn wij enkele jaren geleden gestart met data driven HR recruitment. Wij noemen die slim werven of werving HR 2.0. Met unieke software benaderen wij de juiste HR specialisten voor jullie vacature.

Andere termen voor HR recruitment die gebruikt worden zijn:

  • HR executive search
  • Werving en selectie HR
  • HR Recruiter

Alle termen komen op dezelfde dienstverlening neer. Wij adviseren welke aanpak het best aansluit bij jullie vacature. Het werven van een junior HR-medewerker zal een ander proces met zich meebrengen dan de werving van een HR-directeur. Ons doel is jullie vraag in te vullen met een specialist die past bij de functie, uitdaging, doelen en bedrijf. Zo maken wij een match die langdurig is. Laat ons jou helpen de juiste HR specialist te vinden die past bij jouw bedrijfscultuur en visie.

Een HR-medewerker is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende taken binnen een organisatie. Dit omvat het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, het opstellen en onderhouden van personeelsdossiers, het bieden van ondersteuning aan werknemers bij vragen en klachten, het uitvoeren van salarisadministratie, en het coördineren van opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s. Daarnaast houdt een HR-medewerker zich bezig met het naleven van regelgeving en beleid met betrekking tot arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden. Kortom, de HR-medewerker speelt een cruciale rol bij het bevorderen van een gezonde werkcultuur en het ondersteunen van de werknemers en de organisatie als geheel.

De 3 kernactiviteiten van Human Resource Management (HRM) zijn werving en selectie, training en ontwikkeling, en prestatiebeheer. Werving en selectie omvat het aantrekken van geschikte kandidaten voor openstaande posities, terwijl training en ontwikkeling zich richten op het verbeteren van de vaardigheden van het personeel. Prestatiebeheer houdt zich bezig met het beoordelen van de prestaties van medewerkers en het bieden van feedback en begeleiding om verbetering te stimuleren. Deze kernactiviteiten dragen bij aan het behouden van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers, wat cruciaal is voor het succes van een organisatie.

Data driven recruitment

Recruitment is een specialisme. De vraag naar HRM-specialisten groeit enorm. Niet alleen bij uitzendbureaus of andere HR-adviesbureaus, maar steeds meer bedrijven kiezen voor een HR-manager in huis. Functies als HR-manager en recruiter zijn daarom op dit moment moeilijk in te vullen.

Google for Jobs geeft in Nederland al 1500+ vacatures voor de titel HR-manager. Alleen het plaatsen van een vacature geeft geen resultaat.

Mensen met een achtergrond in HRM reageren niet snel zelf op een vacature. Met onze data gedreven aanpak brengen wij alle HR-profielen in kaart. Met een beproefde benadering triggeren wij kandidaten om wel te reageren.

Interessante content om verder te lezen

game figure, symbolism, leader-598036.jpg

Tijdelijke vervanging personeel

Ben je op zoek naar een goede vervanging voor een medewerker die met verlof gaat? Of is een collega zwanger of langdurig ziek? Dan biedt tijdelijke vervanging van personeel een goed alternatief om je bedrijf draaiende te houden. Veel ondernemingen maken bij de tijdelijke inhuur gebruik van interim management. Ben je nog zoekende en wil

Lees verder »
computer, work, consulting-506756.jpg

Hoe vul je terugkerende vacatures in?

Een flinke groei van het bedrijf, veel verloop of snelle doorgroeimogelijkheden: er zijn tal van redenen te noemen waarom een bepaalde rol of functie veelvuldig vrij is binnen het bedrijf. Een terugkerende vacature is dus niet altijd een probleem en kan zelfs een indicatie zijn van een bloeiend bedrijf met veel mogelijkheden. Maar het vervullen

Lees verder »
diversiteit werkvloer

Hoe bevorder je diversiteit op de werkvloer

Diversiteit op de werkvloer is de laatste jaren een veelbesproken onderwerp. Ondanks variatie in afkomst, gender, religie, arbeidsvermogen, geaardheid en leeftijd in de samenleving, is de werkvloer van veel bedrijven, organisaties en overheden nog verbazingwekkend uniform. En dat is zonde, want diversiteit op de werkvloer levert zoveel moois op. Wij geven graag advies voor het

Lees verder »

Nog vragen?

HR functie invullen?

Wij helpen graag? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390