Werving en Selectie Managementfuncties

Ben jij op zoek naar een professioneel team om je te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten? Voor cruciale werving en selectie van managementfuncties binnen jouw directie, helpen onze experts de beste keuze te maken.

Op zoek naar hoogopgeleide professionals?

Als werving en selectie specialist begrijpen we dat het vinden van de juiste kandidaat voor management posities en management functies een uitdaging kan zijn. Met onze strategische visie en jarenlange ervaring in zowel de publieke sector als de privé sector, zijn we in staat om de specifieke eisen en wensen van jouw bedrijf te begrijpen. Hierdoor kunnen we de juiste kandidaat voor je vinden.

Onze missie is om jou te helpen bij het vinden van de juiste persoon die past binnen het bedrijf en die bijdraagt aan het succes. 

Ons werving en selectie team helpt jou bij het vinden van de beste managers voor jouw management team en middle management functies. Laat ons het werk voor je doen!

Directie perfect gevuld

Onze experts in werving en selectie zorgen voor de juiste match voor jouw directiefuncties. Laat ons jouw bedrijf naar de top brengen met de beste kandidaten.

Jarenlange ervaring in Directie Werving en Selectie

Snel de beste kandidaat vinden

Zo doen wij dat!

Interim management - Zzp - vrouw op mobiele telefoon

Wat is de opdracht waar jullie voor staan? Op basis van een uitgebreide intake met ervaren recruitment consultants achterhalen wij de vraag en specifieke wensen en matchen deze met een de juiste kandidaten.

Recruitment Center beschikt over de grootste database van diverse functies en profielen passend bij jullie vakgebied. Wij weten direct of iemand beschikbaar is en kunnen zo snel schakelen. Naast de database kan onze software 99% van jouw mogelijke nieuwe medewerker in Nederland benaderen. Wij selecteren kandidaten passend bij jullie vraag en uitdaging. Dit al vaak binnen 24 uur.

Door onze unieke tools stellen wij snel passende kandidaten voor. Je ontvangt alle gegevens en kan direct met de kandidaten gesprekken plannen voor de kennismaking.

Recruitment Center zorgt voor de hele afhandeling. Wij kunnen de facturatie overnemen en bepalen het bruto jaarsalaris dat past bij jullie wensen. Bevalt de kandidaat niet dan leveren wij direct een nieuwe kandidaat.

Voordelen van Werving en Selectie Directiefuncties via Recruitment Center

Een aanspreekpunt

1 aanspreekpunt voor werving en selectie

Transparant overzicht van tarief

Een project of uurtarief

Snel schakelen

Vaak binnen 24 uur de ideale kandidaat, gekozen uit de juiste mensen.

Passende kandidaat

Beste match passend bij bedrijf en opdracht

Database

Grootste database voor Werving en Selectie met specifieke kennis

Succesvol

Onze opdrachtgevers belonen ons met een 4.8 uit 5

Werving en selectie vakgebieden

Expert in het vinden van jouw nieuwe manager

Ervaren managers

Onze consultants van Recruitment Center beschikken over veel ervaring en begrijpen jouw specifieke wensen en eisen.

Innovatie

Onze software, data en branche informatie maken het mogelijk om snel de perfecte kandidaat voor jouw vacature te vinden.

Flexibel

Onze flexibele overeenkomsten zijn afgestemd op de specifieke opdracht en uitdaging, met een passende vergoeding voor de afgesproken periode.

Succesvol de juiste kandidaat?

Kom in contact met de beste kandidaten

Onze tevreden klanten

MKB, Corporate, Zorg en Overheid maken gebruik van onze Recruitment Consultants.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Werving en selectie steden waar wij o.a. actief zijn voor onze opdrachtgevers

Vragen over W&S?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum

Wil je weten hoe ons werving en selectie bureau jou kan helpen de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf te vinden?

Vul het formulier in en wij nemen contact op. Nog vragen bel: 085-7602390

Handige artikelen met tips

download, arrow, down-1292814.jpg

Verlagen van je wervingskosten

Veel bedrijven hebben moeite om personeel te vinden en daardoor lopen de wervingskosten op. Hoe kun je nu slim je wervingskosten verlagen? Recruitment Experts geven tips. Ook handig voor je 2023 recruitment plan.  Wervingskosten Een goede werving en selectie van nieuwe werknemers is essentieel voor het succes van jouw organisatie, maar moet dit echt zoveel

Lees verder »
tips personeel werven

Tips werven van personeel vijf technieken

Ben je op zoek naar personeel maar kan je lastig een vacature invullen? De experts van Recruitment Center zijn gewend om uitdagende vacatures in te vullen via slim werven. Wij delen nu graag tips met jou om zelf je personeel te werven. Goede werknemers van belang Een bedrijf valt of staat met zijn werknemers. Goede

Lees verder »
Man en vrouw nemen podcast op

Werven met een podcast vacature

Innovatief werven met een Podcastvacature Inspireer op eigentijdse wijze potentiële werknemers met jullie persoonlijke verhaal en vacature. Ontvang meer sollicitaties van beter gekwalificeerde kandidaten. Contact Lees meer Gratis wervingsadvies Wat is een Podcastvacature? Wil je echt impact maken met je vacature? Dan is de Podcastvacature hét instrument om onder de aandacht te komen bij potentiële

Lees verder »
Vragen?

FAQ's Werving en selectie bureau

Definitie werving: Werving en selectie is het proces van het identificeren, aantrekken, screenen en aannemen van gekwalificeerde kandidaten voor een vacature. Het gaat om het vinden van potentiële kandidaten via verschillende methoden, zoals vacatures, verwijzingen, netwerken en online vacaturebanken. Het doel van werving is het vinden van de meest geschikte kandidaat voor een bepaalde rol in een organisatie. Werving omvat ook het beoordelen van de vaardigheden en kwalificaties van potentiële werknemers om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor de functie.

Gemiddeld genomen duurt een werving en selectie zo’n 2 tot 4 weken. 

Een recruitmentfunctie is een functie waarbij geschikte kandidaten worden gezocht, gescreend en geselecteerd voor openstaande functies binnen een organisatie. De recruiter is verantwoordelijk voor het begrijpen van de behoeften van de organisatie en het vinden van gekwalificeerde kandidaten die deze behoeften kunnen vervullen. Dit kan het plaatsen van vacatures inhouden, het voeren van gesprekken, het beoordelen van cv’s en referenties, het onderhandelen over salarissen en het doen van aanbiedingen aan succesvolle sollicitanten. Recruiters moeten ook op de hoogte blijven van trends in de sector en beste praktijken om ervoor te zorgen dat zij hun klanten de best mogelijke service verlenen.

Data Driven search voor jouw nieuwe manager(s)

Hierboven vind je antwoord op vragen over werving via onze recruitment solutions. Staat jouw specifieke vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in.