Slim een Risk Manager Werven

Recruitment Center vindt de beste kandidaten voor jullie risk management vacature volgens ons innovatieve slim werven methode.

Recruitment Risk Manager

De werving en selectie van Risk Management functies zoals risk manager en officer is een uitdaging. Recruitment Center vindt via slim werven de juiste profielen voor jullie risk management vacature.

Herkenbaar?

Recruitment Center weet met het slim werven concept wel de juiste kandidaten voor een risk management functie te vinden.

Bel mij terug

Werving en selectie voor risk management functies

Slim risk managers werven

Zo doen wij dat!

Onze ervaren recruitment specialisten weten keer op keer het juiste profiel van een risk manager voor onze opdrachtgevers samen te stellen. Op basis van de intake bepalen wij samen de benodigde competenties en maken een uniek zoekprofiel van de passende risk manager

Recruitment Center heeft werving en selectie software ontwikkeld die ons in staat stelt 99% van alle mensen werkzaam in een risk management functie in kaart te brengen. Deze software benadert alleen de juiste kandidaten voor jullie vacature.

Met onze software en een persoonlijke aanpak weten wij de beste risk managers te bewegen voor een overstap. Passende profielen en cv’s ontvang je direct in jouw mailbox. Bespaar tijd om het gesprek aan te gaan met alleen passende kandidaten.

Stop met het betalen voor vacature advertenties. Dit is vaak weggegooid geld. Met het slim werven pakket voor risk managers nemen wij dit gehele traject over. De beste kandidaat komt in 9 van de 10 gevallen via onze software, maar met de gratis vacature slots op LinkedIn, Indeed en Google dekken wij de hele markt voor risk managers.

Kandidaten die niet passen wijzen wij netjes af. Bespaar tijd en geld en ontvang alleen passende kandidaten.

Voordelen van slim Risk Manager werven

Volledig ontzorgd

Wij nemen het gehele voortraject uithanden.

Lage kosten

Laag tarief t.o.v. regulier recruitment bureau.

Tijdbesparend

In 72 uur de beste kandidaten benaderd.

Alleen passende kandidaten

Door directe benadering spreek je alleen passende kandidaten.

Overzicht

Bekijk welke kandidaten benaderd zijn.

Hoogste succesratio

Slim werven vult 95% van de vacatures in.

Onze tevreden klanten

Succesvol recruiten van risk manager en officers. Wij vinden de juiste personen voor corporates, compliance, finance en MKB.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews
Logo NorthC
Logo Intravacc
Logo Hiscox
Logo Inshared
Logo Givaudan
Logo Fluke
Logo Eurosort
Logo 10xcrew
logo Elevate Health
Logo Geomaat

Voor Risk vacature kies je voor Recruitment Center

Intake

Met ervaren recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jullie risk vacature snel in te vullen.

Selectie

Selectie aan de voorkant. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jouw risk management vacature. Reacties ontvang je direct in je mailbox.

Job slots

LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep. Alleen passende kandidaten worden doorgestuurd.

risk vacature invullen?

Kom in contact met de beste kandidaten

Contact Recruitment Center

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Risk Management vacatures via Kantoor Recruitment Center

Vragen?

Benieuwd hoe wij jullie risk management vacature invullen? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390

Data driven risk management recruitment

Risk management functies zijn moeilijk in te vullen. Het is een niche en veel bedrijven vissen in dezelfde vijver. Zorg ervoor dat jouw vacature onder de aandacht wordt gebracht bij de professionals die passen op jouw risk vacature. Op risk carriere staan meer dan 168 vacatures voor risk functies. Hoe zorg je er dan voor dat jouw vacature opvalt?

Stop met het plaatsen van vacatures, maar benader direct de beste risk managers. 95% van onze risk vacatures worden door slimme recruitment software snel en voordelig ingevuld.

Recruitment Center vindt ook de beste risk managers voor jullie bedrijf.

Vragen?

FAQ's Werving en selectie bureau

Wat doet een risk manager?

Een risk manager is verantwoordelijk voor het identificeren, evalueren en beheren van risico’s binnen een organisatie. Dit kan variëren van financiële risico’s tot operationele risico’s en reputatierisico’s. Een risk manager werkt vaak samen met verschillende afdelingen binnen een organisatie om risico’s te identificeren en te ontwikkelen strategieën om deze risico’s te beheersen. Ze zorgen ervoor dat de organisatie voorbereid is op onverwachte gebeurtenissen en dat de effecten van deze gebeurtenissen op de organisatie zo beperkt mogelijk zijn.

Werving en Selectie Compliance Manager

Als recruitmentbureau begrijpen wij het belang van een goede compliance manager.
Voor organisaties die op zoek zijn naar een compliance manager voor vast dienstverband, bieden wij een transparante zoekservice op basis van ons slim werven concept. Met onze data gedreven sourcing en ervaren consultant vinden een aantal kandidaten die perfect matchen met de specifieke vereisten en passen binnen de bedrijfscultuur van jullie organisatie.

Interim Compliance Manager

Voor organisaties die behoefte hebben aan een interim compliance manager, bieden wij ook een pool van gekwalificeerde professionals die beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten. Onze interim compliance managers hebben een bewezen track record en kunnen snel en effectief worden ingezet om te helpen bij het opzetten en handhaven van compliance-beleid en -procedures.

Welke competenties heeft een goede risk? manager

Een effectieve risk manager beschikt over een breed scala aan competenties. Analytisch denken is een belangrijke vaardigheid. Je moet immers informatie snel te kunnen analyseren en begrijpen. Daarnaast is een proactieve houding vereist om risico’s tijdig te identificeren en strategieën te ontwikkelen om deze te beheersen. Communicatievaardigheden zijn belangrijk om informatie over risico’s op een heldere manier te kunnen overbrengen aan verschillende afdelingen binnen een organisatie. Leiderschap is een andere belangrijke vaardigheid om anderen te overtuigen om maatregelen te nemen om risico’s te beheersen. Flexibiliteit is vereist om snel te kunnen reageren op veranderingen en om strategieën aan te passen. Daarnaast is kennis van relevante wet- en regelgeving belangrijk. Planning en organisatie, cijfermatig inzicht, probleemoplossend vermogen en stressbestendigheid zijn essentieel om effectief risicobeheer te kunnen uitvoeren. Teamwerk is een andere belangrijke vaardigheid om ervoor te zorgen dat de organisatie de risico’s efficiënt kan beheren. Tot slot is continu verbeteren en project management essentieel om processen en systemen te verbeteren om risico’s beter te kunnen identificeren en beheren.

Wat verdient een Risk Manager gemiddeld in loondienst?

Het salaris van een risk manager kan variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte en de sector van de organisatie waar ze werken, hun ervaring en opleidingsniveau en de regio waarin ze werken.

Volgens gegevens van Payscale, een website die salarissen verzamelt, varieert het salaris van een risk manager in Nederland van ongeveer €50,000 tot €120,000 per jaar. Een gemiddeld salaris voor een ervaren risk manager in Nederland is ongeveer €80,000 per jaar.

Houd er wel rekening mee dat deze cijfers gebaseerd zijn op een beperkt aantal gegevens en kunnen afwijken van de werkelijkheid, afhankelijk van verschillende factoren.

Waar op letten bij het selecteren van een goed werving een selectie bureau voor een Risk manager?

  1. Ervaring in risk management: Kijk of het bureau ervaring heeft in het werven en selecteren van kandidaten voor risk management functies. Zij moeten begrijpen welke competenties en ervaring noodzakelijk zijn voor deze functie.

  2. Kennis van de sector: Het bureau moet kennis hebben van de sector waar jij werkzaam bent, zodat zij begrijpen welke specifieke risico’s en uitdagingen van toepassing zijn op jouw organisatie.

  3. Netwerk van risk management professionals: Het bureau moet een netwerk hebben van professionals met ervaring in risk management, om snel de juiste kandidaat te vinden voor jouw vacature.

  4. Proactief: Een goed bureau is proactief in het identificeren van geschikte kandidaten, in plaats van alleen reageren op vacatures die zij zelf plaatsen.

  5. Assessment: Het bureau moet een goede assessment procedure hebben in plaats van alleen afgaan op cv’s of interviews, om ervoor te zorgen dat de kandidaten echt geschikt zijn voor de functie van Risk manager.

  6. Referenties: Vraag het bureau om referenties van eerdere opdrachten voor risk management functies, om te zien hoe zij in het verleden hebben gepresteerd.

  7. Transparantie: Het bureau moet transparant zijn in hun proces, zodat je begrijpt hoe zij werken en hoe zij kandidaten selecteren.

Werving en Selectie Risk Manager

Als recruitmentbureau begrijpen wij het belang van een goede Risk Manager.
Voor organisaties die op zoek zijn naar een risk manager voor vast dienstverband, bieden wij een transparante werving en selectieservice op basis van ons slim werven concept. Met onze data gedreven sourcing en ervaren consultant vinden een aantal kandidaten die perfect matchen met de specifieke vereisten en passen binnen de bedrijfscultuur van jullie organisatie.

Interim Risk Manager

Voor organisaties die behoefte hebben aan een interim risk manager, bieden wij ook een pool van gekwalificeerde professionals die beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten. Onze interim risk managers hebben een bewezen track record en kunnen snel en effectief worden ingezet om te helpen bij het opzetten en handhaven van compliance-beleid en -procedures.