Slim Communicatie medewerker Werven

Zoek je de juiste kandidaten voor jullie Communicatiemedewerker vacature?

Recruitment van Communicatiespecialisten

Recruitment van communicatiemedewerkers een uitdaging? Niet middels onze data gedreven aanpak.

De prioriteit van een Communicatiemedewerker is het verzorgen van de relatie tussen een bedrijf en het publiek. Daarnaast werken Communicatiemedewerkers aan het opstellen van een communicatieplan, werken ze aan opstellen van personeelsbladen of kunnen het woord voeren namens de directie.

Een Communicatiemedewerker is niet alleen bezig met externe communicatie en het verzorgen van het behoud van reputatie van het bedrijf, maar kan ook goed communiceren en informeren als het gaat om interne communicatie, tussen afdelingen of binnen afdelingen zelf.

Bij het werven van jullie ideale Communicatiemedewerker kunnen wij goed helpen d.m.v. onze uitgebreide database en unieke software. Hierdoor kunnen wij direct contact opnemen met jullie ideale kandidaat.

Herkenbaar?

Communicatiemedewerkers reageren niet op een vacature.

Reguliere werving en selectie geeft geen resultaat.

Recruitment van Communicatiemedewerkers duurt lang.

Weinig tijd om de juiste mensen te vinden.

Met het Slim Werven concept weten wij in een krappe markt wel de juiste Communicatie Specialist voor jullie vacature te vinden.

Bel mij terug

Werving en Selectie bureau communicatie functies

Slim communicatiemedewerkers werven

Zo doen wij dat!

Een topper op gebied van communicatie is in staat om het bedrijf waar zij werkzaam is op een positieve en constructieve manier vertegenwoordigen, niet alleen in goede tijden, maar zeker ook in slechtere tijden. Op momenten dat kritische vragen worden gesteld is deze werknemer in staat om goed te communiceren met het publiek, maar ook intern iedereen op de hoogte kan stellen van situaties. Wat dat betreft kan een goede Communicatiemedewerker een echte rots in de branding zijn.

Op basis van jullie wensen ontwerpen wij een specifiek zoekprofiel. Op basis van dit profiel gaan wij met behulp van unieke recruitment software Communicatiemedewerkers benaderen die passen bij de vacature.

Met een directe benadering en persoonlijk bericht weten wij Communicatiemedewerkers te triggeren om te reageren.

Reacties van de beste kandidaten ontvang je direct in jouw mailbox. Vanaf nu kan je contact opnemen voor meer informatie of het plannen van een gesprek. Je komt alleen in contact met kandidaten die passen op de functie.

De grootste successen behalen wij door het direct benaderen van kandidaten. Naast het inzetten van deze software plaatsen wij jullie vacature op LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Onze software zorgt ervoor dat de advertentie direct onder de aandacht van de doelgroep komt.

Communicatiemedewerkers die voldoen aan het zoekprofiel worden doorgestuurd. Niet passende reacties wijzen wij voor jullie af. Bespaar tijd en ontvang alleen de beste kandidaten.

Voordelen van slim Communicatiemedewerkers werven

Volledig ontzorgd

Wij nemen het gehele voortraject uit handen.

Lage kosten

Laag tarief t.o.v. regulier recruitmentbureau.

Tijdbesparend

In 72 uur de beste kandidaten benaderd.

Alleen passende kandidaten

Door directe benadering spreek je alleen passende kandidaten.

Overzicht

Bekijk welke kandidaten benaderd zijn.

Hoogste succesratio

Slim werven vult 95% van de vacatures in.

Data driven recruitment

Werven van communicatie specialist? Dan kies je voor Recruitment Center

Intake

Met ervaren recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jullie finance vacature snel in te vullen.

Selectie

Selectie aan de voorkant. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jouw Communicatiemedewerkers vacature. Reacties ontvang je direct in je mailbox.

Job slots

LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep. Alleen passende kandidaten worden doorgestuurd.

Communicatiemedewerkers vacature invullen?

Kom in contact met de beste kandidaten

Onze tevreden klanten

MKB en corporate werven succesvol communicatie specialisten via Recruitment Center.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Contact

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Vragen?

Benieuwd hoe wij jullie Communicatiemedewerkers vacature invullen? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390