Slim een Supply Chain of Logistiek Manager Werven

Ben je op zoek naar de juiste kandidaat voor een Supply Chain of Logistiek Manager positie? Recruitment Center is jouw gespecialiseerde partner in het vinden van topkandidaten voor deze cruciale rollen binnen jouw organisatie.

Interim en vast dienstverband

Wat Wij Bieden:​
 • Expertise in Supply Chain en Logistiek: Onze ervaring strekt zich uit van het werven van Supply Chain Managers, die de gehele productieketen overzien, tot het vinden van de perfecte interim Logistiek Manager voor tijdelijke ondersteuning.
 • Grootste Database en Unieke Software: Met toegang tot de grootste database van professionals en onze unieke recruitment software, vinden wij snel de juiste kandidaten die passen bij jouw specifieke behoeften.
 • Flexibele Dienstverlening: Of het nu gaat om een interim opdracht of een permanente plaatsing, wij bieden flexibele contractvormen aan die passen bij de opdracht en uitdaging.
 • Snel en Efficiënt: Vaak binnen 48 uur presenteren wij de beste kandidaten, zodat je snel kunt schakelen en niet onnodig tijd verliest.

Met het Slim Werven methode weten wij in een krappe markt wel de juiste operationeel specialist voor jullie vacature te vinden.

Bel mij terug

Werving en Selectie bureau supply chain management functies

Slim Supply Chain Managers werven

Zo doen wij dat!

Om te kwalificeren als een degelijke Supply Chain manager is veelal een aantal jaar werkervaring met logistieke of operationele processen gebaat. Maar voornamelijk accuraat voorspellen van vraag en aanbod en het opstellen van korte- en lange termijnplannen voor inkoop, productie en logistiek zijn een essentieel onderdeel van een top Supply Chain manager. Een kleiner, maar net zo belangrijk onderdeel van de productieketen is ook customer service. Daarom is een Supply Chain manager ook sociaal en klantgericht.

Op basis van jullie wensen ontwerpen wij een specifiek zoekprofiel. Op basis van dit profiel gaan wij met behulp van unieke recruitment software Supply Chain managers benaderen die passen bij de vacature.

Met een directe benadering en persoonlijk bericht weten wij Supply Chain managers te triggeren om te reageren.

Reacties van de beste kandidaten ontvang je direct in jouw mailbox. Vanaf nu kan je contact opnemen voor meer informatie of het plannen van een gesprek. Je komt alleen in contact met kandidaten die passen op de functie.

De grootste successen behalen wij door het direct benaderen van kandidaten. Naast het inzetten van deze software plaatsen wij jullie vacature op LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Onze software zorgt ervoor dat de advertentie direct onder de aandacht van de doelgroep komt.

Supply Chain managers die voldoen aan het zoekprofiel worden doorgestuurd. Niet passende reacties wijzen wij voor jullie af. Bespaar tijd en ontvang alleen de beste kandidaten.

Voordelen van slim Supply Chain Managers werven

Volledig ontzorgd

Wij nemen het gehele voortraject uit handen.

Lage kosten

Laag tarief t.o.v. regulier recruitment bureau.

Tijdbesparend

In 72 uur de beste kandidaten benaderd.

Alleen passende kandidaten

Door directe benadering spreek je alleen passende kandidaten.

Overzicht

Bekijk welke kandidaten benaderd zijn.

Hoogste succesratio

Slim werven vult 95% van de vacatures in.

Onze tevreden klanten

Verbeter je hele productieketen met een ervaren Supply Chain Manager.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews
Logo NorthC
Logo Intravacc
Logo Hiscox
Logo Inshared
Logo Givaudan
Logo Fluke
Logo Eurosort
Logo 10xcrew
logo Elevate Health
Logo Geomaat

Daarom kiezen Supply Chain Managers voor
Recruitment Center

Intake

Met ervaren Recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jullie Supply Chain vacature snel in te vullen.

Selectie

Selectie aan de voorkant. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jouw Supply Chain managers vacature. Reacties ontvang je direct in je mailbox.

Job slots

LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep. Alleen passende worden kandidaten doorgestuurd.

Supply Chain managers vacature invullen?

Kom in contact met de beste kandidaten

Contact Recruitment Center

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum

Vragen?

Benieuwd hoe wij jullie Supply Chain managers vacature invullen? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390

Vragen over het huren van een Logistiek Manager?

De meest gestelde vragen over het inhuren van een interim Logistiek Manager vind je hier. Nog andere vragen, vul dan het contactformulier in.

Vragen?

FAQ's Interim logistiek manager inhuren

Het tarief van een interim manager is afhankelijk van de vraag en opdracht. Je kan het vergelijken met de zwaarte van een reguliere functie. Een zwaardere management functie wordt ook beter betaald dan een uitvoerende functie. De tarieven van interim managers lopen wel op.

Daarnaast is de tijd en duur van de opdracht van invloed op de hoogte. Een langdurige opdracht drukt het uurtarief. Een uitvoerende interim opdracht wordt uitgevoerd tussen de EUR 80 en EUR 100 per uur. Zwaardere interim management rollen beginnen bij EUR 125 per uur.

De logistiek expertise van Recruitment Center is zeer breed. Zo leveren de beste logistiek managers voor tijdelijke posities. Onze kennis van logistiek gecombineerd met search en selectie software stelt ons in staat voor elke vraag de juiste Logistiek Manager te leveren.

Voor het inhuren van interim managers werken wij door heel Nederland.

Recruitment Center heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hilversum en Rotterdam. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en leveren interim managers op locatie waar jullie dit willen. Onze software zoekt op plaats en kan interim managers leveren in:

 • Amsterdam
 • Haarlem
 • Utrecht
 • Den Bosch
 • Arnhem
 • Apeldoorn
 • Nijmegen
 • Groningen
 • Maastricht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda
 • Rotterdam
 • Den Haag

Benieuwd of wij ook een interim Logistiek Manager in de database hebben voor jouw plaats? Neem dan contact op.