FAQ

Antwoord op al jouw vragen over slim personeel werven.

Vragen

Staat vrij

Vragen over onze succesvolle methode om slim personeel te werven? Bekijk onze FAQ. Staat je vraag er niet bij? Neem contact op, wij beantwoorden deze graag.

Vragen?

FAQ's

Al jouw vragen over slim personeel werven

Het concept Slim Werven wordt ingezet voor een breed scala aan functies. Grof gezegd kunnen we stellen dat wanneer jouw doelgroep online te vinden is wij ze persoonlijk kunnen benaderen. Wil je zeker weten of jouw vacature geschikt is om via Slim Werven in te vullen, neem dan contact op.

Recruitment Center is expert op recruitment gebied. Onze executive search ervaring hebben wij gecombineerd met onze kennis van data en software. Deze unieke combinatie helpt ons om bedrijven te ondersteunen in het gehele recruitment traject.

Wij helpen bedrijven bij het vinden van personeel via Slim Werven, maar ondersteunen ook vaak met interim Recruiters, LinkedIn vacatures plaatsen, workshops en compleet inrichten van een effectieve recruitment strategie.

Diensten

Met onze slimme software kunnen wij kandidaten zowel nationaal als internationaal werven. Naast de hoofdvestigingen in Hilversum en Eindhoven heeft Recruitment Center vestigingen door heel Nederland. Zo combineren wij recruitmentkracht met lokale kennis.

Recruitment Center is trots dat wij een breed scala van opdrachtgevers hebben waarvoor wij succesvol mensen recruiten.

Zo gebruiken Corporate Recruiters onze dienstverlening voor extra capaciteit en maken MKB bedrijven veelvuldig gebruik van het Slim Werven concept om vacatures snel ingevuld te krijgen.

Recruitment Center heeft in de afgelopen jaren voor zeer veel branches gewerkt. Hierdoor beschikken wij over uitgebreide data die wij in onze zoektocht naar kandidaten kunnen inzetten. Branches en functies waar wij succesvol personeel voor hebben geworven zijn o.a.:

Benieuwd of we ook in jouw branche ervaring hebben? Neem dan contact op.

In vergelijking met reguliere Werving en Selectiebureaus zijn wij volgens onafhankelijk onderzoek meer dan 50% succesvoller. Hoe dit komt ligt volgens ons aan meerdere factoren maar de belangrijkste zijn:

  • Wij werken alleen met ervaren en senior Recruiters. Hierdoor begrijpen wij beter welke kandidaten onze klanten zoeken.
  • Kandidaten reageren eerder op onze persoonlijke berichten. Ook hier scoren wij veel hoger dan andere bureaus. Door onze persoonlijke aanpak en juiste match reageren kandidaten eerder.
  • Unieke software. Doordat wij ontzettend veel data hebben over branches, kandidaten, bedrijven en zoekwoorden weten wij meer kandidaten te targetten.
  • Unieke software. Door onze eigen software te koppelen aan databases als LinkedIn weten wij sneller en betere kandidaten te benaderen. 

Na de vacature intake met een van onze Recruiters starten wij met het bouwen van een unieke zoekopdracht. Hierna kunnen wij binnen 48 uur starten met het direct benaderen van kandidaten die passen bij jouw vacature.

Het grootste succes voor het invullen van een vacature is het direct benaderen van kandidaten. Met het plaatsen van de vacature op linkedIn, Indeed en Google for Jobs weten wij zeker dat we 99% van alle passende kandidaten hebben benaderd.

Naast het posten van de vacature op LinkedIn targetten wij deze ook onder jouw doelgroep. Door de diensten directe benadering, plaatsen van de vacature en target advertising heb je de grootste kans op het succesvol invullen van jouw vacature.

Contact

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Vragen?

Vul het contactformulier in of bel: 085-7602390