Interim Recruitment

Interim recruitment via Recruitment Center voor het flexibel inhuren van een zzp, freelance of interim recruiter. Tijdelijk of vast. 

Tijdelijk extra recruitment capaciteit nodig?

Interim Recruitment via Recruitment Center betekent snel in contact komen met alle beschikbare interim recruiters passend bij jullie bedrijf en branche. 

Heb je een aantal vacatures open staan die snel en kwalitatief ingevuld moeten worden? Dan is een tijdelijke recruiter de oplossing. Met de grootste database van freelance recruiters zijn wij het bureau voor het invullen van jouw interim recruitment vraagstuk.

Waar lopen klanten tegenaan

Wat de behoefte ook is, Recruitment Center levert interim recruiters die zorgen voor resultaat.

Bel mij terug

Interim Recruitment

inhuren van flexibele capaciteit

Snel de juiste tijdelijke recruitment invulling

Zo doen wij dat!

Waar lopen jullie op dit moment tegenaan? Welke tijdelijke recruitment behoefte is er? Wat voor vacatures staan open en welke ondersteuning is gewenst.

Samen bepalen wij de doelen en tijdsperiode waarin deze resultaten gehaald moeten worden.

Op basis van deze intake gaan wij op zoek naar de interim recruiter passend bij jullie organisatie.

 

Recruitment Center beschikt als interim recruitment bureau over de grootste database van direct beschikbare interim recruiters.

Naast beschikbaarheid kijken wij naar branche expertise en benodigde ervaring.

Welke tools zijn aanwezig en welke werkzaamheden komen nog meer bij de interim opdracht kijken. Denk hierbij aan: vacatureteksten schrijven, advies, gebruik LinkedIn recruiter en jobboards.

Verder nemen wij het budget, periode en beschikbaarheid mee om de juiste interim recruiter te vinden.

Interim recruitment ondersteuning is vaak direct benodigd.

Door onze unieke software stellen wij binnen 72 uur passende en beschikbare interim recruiters voor, die passend bij de opdracht en budget.

Interim recruitment draait om de flexibele inzet van recruitment capaciteit. Recruitment Centerontzorgt het volledige proces en regelt de contacten met freelance recruiters.

Voor interim recruitment werken wij met flexibele contracten, vaak op uurbasis. Maandtarieven, payrolling en detachering zijn ook mogelijk, waarbij onze vergoeding altijd transparant in kaart is gebracht.

Is de interim recruitment opdracht ingevuld? Dan eindigt ook de overeenkomst. Zo ben je via Recruitment Center verzekerd van flexibiliteit.

Interim Recruiter via Recruitment Center

Volledig ontzorgd

1 aanspreekpunt voor inhuren van interimmer

Lage kosten

Interim recruitment is voordeliger dan een werving en selectiebureau

Tijdbesparend

Besteed recruitment uit aan een expert

De juiste persoon

Interim Recruiter passend bij bedrijf en opdracht

Innovatie

Onze Interim Recruiters werken met de nieuwste tools en weten zo ook moeilijke vacatures in te vullen

Hoogste succesratio

Onze specialisten vullen snel en kwalitatief vacatures in

Onze tevreden klanten

MKB, Corporate en Agency maken gebruik van freelance recruiters via
Recruitment Center.

0
5/5
2,394
Interim Recruitment Reviews

De Interim Recruitment specialist

Experts

Recruitment Center is met meer dan 15 jaar ervaring de expert in Interim Recruitment. Onze kennis zorgt voor de juiste interim recruiter passend bij jouw uitdaging.

Netwerk

Recruitment Center beschikt over de grootste database van interim recruitment specialisten. Na de intake vinden wij snel de juiste kandidaten en spreek je direct met een passende interim recruiter.

Flexibel

Interim, tijdelijk, detachering, payrol. Kies voor de vorm die het best past bij jouw vraag. Opdracht ingevuld? Dan ook geen extra kosten.

Succesvol interim recruiter huren?

Kom in contact met het interim recruitment bureau

Vragen over interim en Recruitment Center?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Ja ik wil meer informatie over Interim Recruiters

Freelance recruiter inhuren? Vul het formulier in en wij nemen contact op.

Nog vragen bel: 085-7602390

Vragen over de Interim Recruitment dienstverlening van Recruitment Center?

Hier vind je antwoord op vragen over het inhuren van Interim Recruiters via Recruitment Center. Staat jouw specifieke vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in.

Vragen?

Antwoord op al jouw vragen over Interim en freelance recruitment.

Wat doet een interim recruiter. Veel bedrijven vragen zich af wat de werkzaamheden van een interim of freelance recruiter zijn. Er is weinig verschil met de werkzaamheden van een recruiter in vaste dienst. Een tijdelijke recruiter wordt vaak ingezet wanneer er een piek in vacatures is. Daarnaast kan deze ook ingezet worden bij afwezigheid van de huidige recruiter voor een bepaalde tijd. 

Werkzaamheden Interim Recruiter

De werkzaamheden van een interim recruiter varieren per bedrijf en opdracht. Wij stellen veel tijdelijke krachten weg die ingehuurd worden om alleen cv’s aan te leveren. We noemen dit kwantitatief recruiten. Uitdagende interim opdrachten kunnen zijn het adviseren over het inrichten van het volledige recruitment proces tot en met de implementatie hiervan. 

Interim recruiter vs vast

Bedrijven hebben niet altijd de zelfde recruitment behoefte. Daarom wordt er steeds meer gebruik gemaakt van een interim recruiter. Je kan het zien als het delen van capaciteit. Wanneer je niet altijd de capaciteit wilt gebruiken is het handig om met tijdelijke ondersteuning te werken. De werkzaamheden van een interim recruiter komen dan goed van pas. Wil je meer informatie wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op.

De kosten voor het inhuren van een interim Recruiter zijn geheel afhankelijk van de opdracht, niveau en tijd. Voor langere trajecten gelden andere prijzen dan het invullen van een opdracht. De uurtarieven van interim recruiters beginnen vanaf EUR 65,- en lopen op tot EUR 150,- voor hele specifieke opdrachten.

Voor meer informatie over de tarieven van een interim recruiter bekijk ons blog.

Recruitment Center heeft de laatste jaren voor vrijwel elke branche interim Recruiters geleverd. Indien gewenst selecteren wij Recruiters met ervaring binnen de branche. Onze ervaring laat ook zien dat Recruiters van buiten de branche door andere inzichten zeer goede resultaten leveren.

Via interim recruitment leveren wij flexibele oplossingen. Dit betekent dat wanneer iemand niet bevalt je direct de samenwerking kunt beëindigen. Wij leveren dan direct een andere interim professional.

Het kenmerk van Recruitment Center is flexibiliteit. Wij denken mee met de wens van onze opdrachtgever. Dit betekent dat wij interim Recruiters verhuren via payrolling, uurloon facturatie (zzp) en detachering.

Recruitment Center heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hilversum en Rotterdam. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en leveren interim Recruiters door heel Nederland. Daarnaast is onze database van interim Recruiters de grootste van Nederland. Je kan via Recruitment Center een interim Recruiter huren in:

 • Amsterdam
 • Haarlem
 • Utrecht
 • Den Bosch
 • Arnhem
 • Apeldoorn
 • Nijmegen
 • Groningen
 • Maastricht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda
 • Rotterdam
 • Den Haag

Benieuwd of wij ook een interim Recruiter in de database hebben voor jouw plaats? Neem dan contact op.

Dit is een hele goede vraag. Vaak huren bedrijven bij een enkele functie nog een werving en selectie bureau in.Wanneer het aantal vacatures oploopt en er zelf geen capaciteit is kan je gebruik maken van een interim recruiter. Dit kan al vanaf een aantal uur of dagen per week. Vanaf een vijftal vacatures kan het interessant zijn om een interimmer te huren of een deel van je recruitment uit te besteden via Recruitment process outsourcing.

Hoeveel bedrijven huren externen in

De rijksoverheid onderzocht hoeveel bedrijven een bureau in huren en dit aantal loopt op. Via dit overzicht heb je een goed deel naar sectoren. Steeds meer bedrijven maken gebruik van interimmers. Dit komt voornamelijk doordat je flexibel de capaciteit kan opschalen. Bij een conjunctuur gevoelige functie zoals recruiter kan dit zeer interessant zijn. Naast interim zijn er nog meer opties om flexibel om te gaan.

Neem contact op voor de juiste oplossing voor jullie situatie.

Wanneer interim recruitment

Interim recruitment wordt vaak ingezet wanneer

– tijdelijk verhoging van aantal openstaande vacatures.

– Geen kennis van tools of recruitment technieken om de juiste personen binnen te halen.

– Geen tijd dus ondersteuning nodig in het recruitment proces.

– Meerdere vacatures waardoor een werving en selectie bureau te kostbaar wordt.

Ben je benieuwd of interim recruitment ook in jullie situatie de juiste oplossing is? Neem dan contact op via 085 760 23 90

Interim recruitment is het tijdelijk inhuren van extra capaciteit voor het invullen van vacatures. Recruitment Center werkt met ervaren interim recruiters met ervaring binnen jullie branche.

Wikipedia interim vertelt niet heel veel over interim recruitment. Interim is een Engelse term waarbij je ook kan spreken over het tijdelijk inhuren van in dit geval personeel. Je komt ook andere woorden tegen zoals freelance en a.i. Daarnaast gebruiken corporate bedrijven andere woorden voor recruiter zoals talent sourcer, talent acquisition of hiring manager.

Veel termen voor hetzelfde doel

Als bedrijf ben je waarschijnlijk gewoon op zoek naar iemand die voor bepaalde tijd gaat helpen met het invullen van vacatures. Hoe je ze ook noemt. Wij kennen de juiste mensen voor jouw vraag. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op wij vertellen graag meer.

Voor interim recruitment kunnen wij freelancers leveren voor bijna elk vakgebied. Via onze database kunnen wij alle freelancers benaderen met specifieke kennis. Wil je iemand met ervaring in transport, IT of complexe management functies? Geen probleem wij vinden de juiste kandidaat.

Freelance recruitment is flexibel. Ben je niet tevreden over een kandidaat? Dan leveren wij snel een nieuwe.

Kunnen wij de freelance recruiter ook vast in dienst nemen?

Dat is mogelijk, maar dan moet de freelancer dit uiteraard ook willen. Wij werken met gunstige voorwaarden voor het overnemen van een freelancer vast in dienst.

Standaard werken wij bij interim recruitment op basis van een aantal uur per week en een uurtarief. Dit noemen we het verlonen van interimmers.

Wil je iemand langer in dienst of voor meer uren dan kunnen we ook kijken naar een payroll constructie.

 

Welke optie je ook kiest Recruitment Center zorgt voor alles.

Verder lezen

Als je op zoek bent naar een interim recruiter dan is onderstaande content ook interessant.

verlonen interim

Verlonen zzp en interim

Verlonen van ZZP en Interimmer Recruitment Center maakt het inhuren van freelancers eenvoudig. Wij zorgen voor contract, urenregistratie en betaling. Contact Lees meer Alles geregeld voor het verlonen van freelancers Het inhuren van zzp-er, interimmer of freelancer brengt veel vragen met zich mee. Hoe voorkom ik werkgeversschap, heb ik het

Lees verder »
tarief en kosten interim hr manager

Tarief en kosten interim HR Manager

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een interim HR-manager? Interim HR-Managers zijn op dit moment veel gevraagd. Recruitment Center zet veel HR professionals op interim basis weg voor haar opdrachtgevers. Wij hebben dus een goed beeld van het tarief van inhuur. De tarieven gelden vaak op basis van

Lees verder »
trends op de arbeidsmarkt 2022

Trends op de arbeidsmarkt 2022

Welke trends spelen er op de arbeidsmarkt in 2022. Wij bieden tips voor je recruitment proces. Dynamische arbeidsmarkt De arbeidsmarkt is erg dynamisch en verandert continu. Sommige veranderingen gaan geleidelijk aan en vallen nauwelijks op terwijl andere veranderingen en trends in razend tempo opkomen en zich verspreiden over diverse sectoren

Lees verder »