Interim HR

Snel HR ondersteuning nodig? Een tijdelijke HR professional via Recruitment Center is een flexibele oplossing voor jullie vraagstuk.

Tijdelijk een HR Adviseur nodig?

Heb je een interim HR manager of adviseur nodig voor een tijdelijke opdracht? Maak dan gebruik van de human resource expertise van Recruitment Center. Wij beschikken over de grootste database van beschikbare interim HR-professionals voor jullie tijdelijke project of invulling.

Wanneer maak je gebruik van HR ondersteuning

Vervanging tijdens verlof of ziekte

Inhuren van specifieke expertise

Inzet in projecten als verzuim, overnames en duurzaamheid

Flexibele capaciteit wanneer het nodig is

Wat jullie human resource vraagstuk ook is, Recruitment Center zorgt voor de juiste HR-professional passend bij bedrijf, branche en opdracht.

Bel mij terug

Interim HR Management

Snel de juiste HR-professional

Zo doen wij dat!

Wij geloven dat mensen beter presteren wanneer ze passen binnen het bedrijf, de opdracht en het team.

Daarom selecteren wij interim hr-professionals die passen bij de vraag van onze klanten.

We starten daarom met een intake. Wat is de opdracht, welke doelen moeten er behaald worden, DNA van het bedrijf, samenstelling van het team etc.

Samen bepalen wij de behoefte en stellen het profiel op van de interim hr-manager die past bij de functie, opdracht en uitdaging.

Je maakt gebruik van de grootste database van beschikbare HR managers voor een tijdelijke opdracht. Op basis van het zoekprofiel benaderen wij direct alle passende kandidaten die beschikbaar zijn voor jullie interim vraagstuk.

Via Recruitment Center bereik je de hele markt van kandidaten voor jullie tijdelijke HR opdracht.

Door een complete database en unieke software presenteren wij de beste kandidaten vaak al binnen 48 uur.

Daarna kies je zelf de beste kandidaat geschikt voor jullie opdracht of functie.

Uiteraard kijken wij altijd naar budget, ervaring en beschikbaarheid binnen jullie periode. Zo spreek je alleen met interim hr-professionals die aansluiten op jullie vraag.

Kies je voor een interim hr invulling via Recruitment Center dan word je volledig ontzorgd. Niet alleen tijdens het zoekproces maar ook tijdens de uitvoering.

Wij maken gebruik van flexibele overeenkomsten. Jullie bepalen. ZZP, payroll of detachering. Alles is mogelijk. Via je eigen interim pool zie je alle kandidaten en gemaakte uren terug. Je geeft een akkoord en alles wordt automatisch verwerkt.

Tijdelijke HR Adviseur via Recruitment Center

Een aanspreekpunt

Je eigen hr specialist voor alle vragen.

Transparant overzicht van tarief

Een project of uurtarief alles in een overzicht.

Snel schakelen

Vaak binnen 48 uur de juiste interim HR manager.

Juiste kandidaat

Door interim HR expertise snel de juiste kandidaat.

Software en Database

Wij bereiken alle interim hr-professionals.

Kwaliteit

De interim HR managers scoren hoog bij onze klanten

Onze tevreden interim HR klanten

Klanten die werken met interim HR specialisten via Recruitment Center geven ons een 4.8.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Specialist in Interim HR ondersteuning

Ervaren HR experts

Met een achtergrond in human resources en recruitment begrijpen wij jullie vraag en selecteren zo de beste kandidaten passend bij de opdracht en functie.

Data driven

Software, data en branche info stellen ons in staat snel de juiste kandidaat voor jullie tijdelijke HR functie te leveren. Via Recruitment Center bereik je de hele markt.

Flexibel en transparant

Flexibele overeenkomsten. Contracten die passen bij de opdracht en uitdaging met de juiste vergoeding. Alles overzichtelijk in je eigen uren portaal.

Succesvol interim HR specialisten huren?

Kom in contact met de beste kandidaten

Vragen over interim HR?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum

Meer informatie over tijdelijke inhuur van functies

Vul het formulier in en wij nemen contact op. Nog vragen bel: 085-7602390

Data Driven Interim HR Oplossingen

Al jouw vragen over Interim HR

De meest gestelde vragen over het inhuren van een interim HR Manager vind je hier. Nog andere vragen, vul dan het contactformulier in.

Een Interim of tijdelijk HR invulling wordt vaak ingezet tijdens vakantie, zwangerschapsverlof of ziekte. Daarnaast leveren wij HR-professionals tijdens veranderingstrajecten zoals duurzaam ondernemen. 

Ook tijdens fusies en overnames is extra inzet van HR vaak gewenst in dit in goede banen te leiden. Daarnaast kan je denken aan uitbreidings- of saneringsplannen waar de externe inzet van HR gewenst is.

Benieuwd of een HR specialist in jullie situatie de juiste oplossing is? Neem dan contact op.

Het tarief van een interim HR manager is afhankelijk van de vraag en opdracht. Je kan het vergelijken met de zwaarte van een reguliere functie. Een zwaardere management functie wordt ook beter betaald dan een uitvoerende functie. De tarieven van interim managers lopen wel op.

Tijd en duur van opdracht

Daarnaast zijn de tijd en duur van de opdracht van invloed op de hoogte. Een langdurige opdracht drukt het uurtarief. Een uitvoerende interim opdracht kost tussen de EUR 80 en EUR 100 per uur. Zwaardere interim management rollen beginnen bij EUR 125 per uur.

Vast tarief voor interim HR opdracht

Naast het uurtarief wat vaak gehanteerd wordt, werken wij ook met zogenaamde project prijzen. Wanneer een interim HR opdracht langer wordt ingevuld kan je spreken over een fixed-fee per maand. Dit maandtarief is dan afhankelijk van de duur van de interim opdracht. Vaak wordt er gekeken naar het uurloon en dit verrekend per maand met een bepaalde korting.

De human resource expertise van Recruitment Center is zeer breed. Wij leveren de beste human resource managers voor tijdelijke posities. Onze kennis van HR gecombineerd met search en selectie software stelt ons in staat voor elke vraag de juiste HR manager te leveren. Opdrachten die we onlangs hebben ingevuld zijn:

HR administrateur
HR Manager
HR officer
Personeelsfunctionaris
HR adviseur
HR business partner
Recruiter
HR Specialist arbeidsmarktcommunicatie
Manager P&O
Senior Manager HRM
Directeur HRM
Manager HR SSC
HR projectmanager
HR consultant
e-HRM consultant
Verzuimmanager
Compensation & Benefits specialist

Benieuwd of we ook een HR professional voor jullie opdracht hebben? Neem dan contact op.

Voor het inhuren van interim HR managers werken wij door heel Nederland.

Recruitment Center heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hilversum en Rotterdam. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en leveren interim managers op locatie waar jullie dit willen. Onze software zoekt op plaats en kan interim HR managers leveren in:

 • Amsterdam
 • Haarlem
 • Utrecht
 • Den Bosch
 • Arnhem
 • Apeldoorn
 • Nijmegen
 • Groningen
 • Maastricht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda
 • Rotterdam
 • Den Haag

Benieuwd of wij ook een interim HR Manager in de database hebben voor jouw plaats? Neem dan contact op.

Recruitment Center heeft een andere aanpak dan de traditionele interim hr bureaus. Yacht

en Michael Page zijn gevestigde namen die hr interimmers kunnen leveren. Recruitment Center onderscheidt zich door kennis van hr experts in te zetten in combinatie met unieke software. Op deze manier zijn wij sneller, flexibeler, maar ook goedkoper van onze collega’s.

Aanspreken doelgroep

Uit onderzoek blijkt dat onze methode ook uitermate geschikt is om de nieuwe generatie van professionals aan te spreken. Geen lange sessies met dure consultants, maar snel schakelen met transparante informatie.

Daarnaast werken onze interimmers met de nieuwste tools wat het samenwerken tussen bureau, opdrachtgever en interimmer vereenvoudigd.

Benieuwd hoe wij het anders aanpakken? neem contact op.

Verder lezen

Als je op zoek bent naar interim of tijdelijke ondersteuning op HR gebied dan is onderstaande content ook interessant.

job interview, corporate, interview-4010991.jpg

Wat doet een hiring manager

Er komt veel kijken bij het recruitmentproces. Hoe groter een organisatie is, hoe meer rollen er te vervullen zijn en hoe meer mensen er betrokken zullen zijn bij het werven en selecteren van nieuwe kandidaten.  Zo speelt de hiring manager vaak een grote rol in het proces van recruitment en

Lees verder »
game figure, symbolism, leader-598036.jpg

Tijdelijke vervanging personeel

Ben je op zoek naar een goede vervanging voor een medewerker die met verlof gaat? Of is een collega zwanger of langdurig ziek? Dan biedt tijdelijke vervanging van personeel een goed alternatief om je bedrijf draaiende te houden. Veel ondernemingen maken bij de tijdelijke inhuur gebruik van interim management. Ben

Lees verder »
tarief en kosten interim hr manager

Tarief en kosten interim HR Manager

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een interim HR-manager? Interim HR-Managers zijn op dit moment veel gevraagd. Recruitment Center zet veel HR professionals op interim basis weg voor haar opdrachtgevers. Wij hebben dus een goed beeld van het tarief van inhuur. De tarieven gelden vaak op basis van

Lees verder »