Interim Power BI

Inhuren van tijdelijke Power BI specialist. Wij kennen de markt van zzp, freelance en interim Power BI consultants. 

Interim Power BI specialist. Recruitment Center is de kennispartner voor de selectie van zzp en freelance Power BI consultants. Onze database vindt direct beschikbare interimmers voor tijdelijke ondersteuning bij jullie business intelligence vraagstuk. 

Snel de juiste kennis in huis

Recruitment Center Interim helpt jou wanneer je op zoek bent naar een Power BI specialist gedurende een bepaalde tijd. Door de grootste database van beschikbare professionals te koppelen met jouw zoekvraag vinden wij snel de kandidaat die past bij jullie uitdaging.

Door de hoeveelheid data die bedrijven te verwerken krijgen is de vraag naar externe inhuur van Power BI specialisten sterk toegenomen. Voor het maken van beslissingen is de juiste data analyse essentieel. Kennis is vaak niet in huis of tijdelijk nodig, daarom leveren wij interimmers die jullie verder helpen. 

Wanneer kies je voor Interim Power BI 

 • Extern inhuren van specifieke kennis
 • Inrichten van juiste processen binnen een organisatie
 • Ondersteuning specifieke projecten
 • Tijdelijke extra capaciteit nodig
 • Verlof of ziekte
 • Inhuren van specifieke kennis

Een aanspreekpunt

Interim Power BI is een onderdeel van onze interim finance en data consultants.

Wij nemen het hele traject van zoektocht, selectie, overeenkomst en betaling uithanden.

Interim Power BI specialisten verhuren wij via een zogenaamde zzp, interim of freelance overeenkomst. Alle contracten worden door ons op de juiste manier geregeld. Daarnaast maakt de interimmer en opdrachtgever gebruik van ons handige urenportal. Alle werkzaamheden worden geregistreerd en goedgekeurd waarna de facturatie door Recruitment Center wordt afgehandeld. 

Tarief interim Power BI Consultants

Het tarief of uurloon van een zzp Power BI specialist varieert. Graag kijken wij samen naar de vraagstelling van de opdracht. Op basis hiervan selecteren wij de professional die het beste past bij de uitdaging. Het uurtarief wordt altijd transparant gecommuniceerd met een bureau opslag voor bemiddeling, contracten, urenregistratie en facturatie. 

Gemiddeld kunnen we stellen dat het interim tarief voor Power BI specialisten begint bij EUR 80,- per uur en loopt tot circa EUR 150,– per uur afhankelijk van specialisme. De vraag naar Power BI professionals is wel zodanig groot dat we een sterke stijging in deze tarieven merken. 

Interesse om een Power BI specialist in te huren? Neem dan contact op, of plan een vrijblijvende teams meeting en kom alles te weten. 

Bel mij terug

Of plan direct een Teams call

Klanten die werken met interim Power BI specialisten via Recruitment Center geven ons een 4.8.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews
Vragen?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum

Meer informatie over tijdelijke inhuur van Power BI specialisten

Vul het formulier in en wij nemen contact op. Nog vragen bel: 085-7602390

Verder lezen

Als je op zoek bent naar interim of tijdelijke ondersteuning op gebied van business intelligence dan is onderstaande content ook interessant.

game figure, symbolism, leader-598036.jpg

Tijdelijke vervanging personeel

Ben je op zoek naar een goede vervanging voor een medewerker die met verlof gaat? Of is een collega zwanger of langdurig ziek? Dan biedt tijdelijke vervanging van personeel een goed alternatief om je bedrijf draaiende te houden. Veel ondernemingen maken bij de tijdelijke inhuur gebruik van interim management. Ben

Lees verder »
linked in, logo, company-2668692.jpg

Zo bouw je een netwerk via Linkedin

Social media is niet meer uit ons leven weg te denken. We gebruiken Facebook om in contact te blijven met vrienden en familie, Twitter om op de hoogte te blijven van de actualiteiten en Instagram om inspiratie op te doen en foto’s en video’s te delen over ons leven. Maar

Lees verder »
slim personeel werven

Slim Personeel Werven

Slim personeel werven Recruitment Center biedt een uniek concept voor het invullen van jullie vacature. Contact Lees meer Herken je dit? De juiste kandidaat solliciteert niet op de vacature. Inhuren van een werving en selectiebureau is kostbaar. Het recruitment proces kost veel tijd. Werving van goede medewerkers duurt lang. Wij

Lees verder »

Vragen over inhuur interim Power BI specialisten

Waar moet je rekening meehouden bij het inhuren van een interim power bi specialist. Recruitment Center geeft antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Een Power BI specialist heeft over het algemeen een breed scala aan competenties die nodig zijn om effectief te kunnen werken met Power BI. Hier zijn de tien belangrijkste competenties die een Power BI specialist moet hebben:

 1. Data-analyse: De mogelijkheid om complexe gegevens te analyseren en inzichten te halen uit de gegevens.

 2. Data-ontwerp: Het vermogen om de gegevens op een effectieve manier te structureren en op te slaan, zodat ze gemakkelijk kunnen worden gebruikt voor rapportage en analyse.

 3. Business Intelligence: Kennis van de belangrijkste concepten van business intelligence, zoals datamodellering, KPI’s, datavisualisatie, rapportage, enzovoort.

 4. Power BI-vaardigheden: Uitgebreide kennis en ervaring met Power BI en de verschillende tools en functies die beschikbaar zijn in de toolset.

 5. Data-architectuur: Ervaring met het ontwerpen van gegevensarchitecturen en gegevensintegratieprocessen, zoals het werken met verschillende databronnen en ETL-processen.

 6. Communicatievaardigheden: Sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden om complexe gegevens en analyses aan niet-technische belanghebbenden uit te leggen.

 7. Projectmanagement: Ervaring met projectmanagement en projectplanning, inclusief het definiëren van projectdoelen en -resultaten, het beheren van tijdlijnen en het omgaan met veranderingen in scope.

 8. Probleemoplossing: Het vermogen om problemen op te lossen, gegevensfouten te diagnosticeren en oplossingen te vinden om deze te verhelpen.

 9. Technische expertise: Brede technische expertise, inclusief kennis van SQL, Excel, enzovoort, en ervaring met verschillende databases en platforms.

 10. Teamspeler: Vermogen om samen te werken in teams en effectief te communiceren en samen te werken met anderen binnen de organisatie.

Samengevat heeft een Power BI specialist vaardigheden op het gebied van data-analyse, data-ontwerp, business intelligence, Power BI-vaardigheden, data-architectuur, communicatie, projectmanagement, probleemoplossing, technische expertise en teamwork nodig. Moeilijk om zo iemand te vinden? Niet via Recruitment Center. 

Een Power BI specialist is iemand die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en implementeren van effectieve Power BI-oplossingen voor een organisatie. De taken van een power bi specialist zijn:

 1. Data-analyse: Een Power BI specialist is verantwoordelijk voor het analyseren van gegevens en het identificeren van trends, patronen en inzichten in de gegevens.

 2. Ontwerp en ontwikkeling: Een Power BI specialist is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van Power BI-rapporten, dashboards en visualisaties die aansluiten bij de zakelijke behoeften van de organisatie.

 3. Datamodellering: Een Power BI specialist is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van datamodellen die de gegevensbronnen van de organisatie integreren en de gegevens efficiënt en effectief opslaan.

 4. Gegevensintegratie: Een Power BI specialist is verantwoordelijk voor het integreren van gegevens uit verschillende bronnen, het opschonen van gegevens en het maken van ETL-processen.

 5. Optimalisatie: Een Power BI specialist is verantwoordelijk voor het optimaliseren van de prestaties van Power BI-oplossingen, inclusief het verminderen van de laadtijden en het verminderen van de hoeveelheid geheugen die nodig is om de rapporten uit te voeren.

 6. Training en ondersteuning: Een Power BI specialist kan ook verantwoordelijk zijn voor het trainen en ondersteunen van andere medewerkers binnen de organisatie bij het gebruik van Power BI.

 7. Probleemoplossing: Een Power BI specialist is verantwoordelijk voor het oplossen van technische problemen en het diagnosticeren van fouten in de Power BI-oplossingen.

Kortom, een interim Power BI specialist is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van effectieve Power BI-oplossingen die organisaties helpen betere zakelijke beslissingen te nemen op basis van gegevens