Vacature op LinkedIn plaatsen

Recruitment Center plaatst jouw vacature goedkoop en snel op LinkedIn

Personeel vinden via LinkedIn

Een vacature plaatsen op LinkedIn wordt steeds moeilijker en duurder. Op dit moment betaal je per klik en lopen de kosten per vacature snel op. Recruitment Center plaatst de vacature onder jouw bedrijfsnaam voor een fractie van de kosten.

Waar lopen bedrijven tegenaan

De juiste kandidaten reageren niet op de vacature via LinkedIn

Het is lastig om de vacature online te zetten

Ik betaal per klik zonder dat ik reacties krijg

De kosten lopen snel op zonder resultaat

Recruitment Center helpt bedrijven bij het effectief en goedkoop plaatsen van LinkedIn vacatures. Als LinkedIn expert halen wij het meeste uit jullie vacature plaatsing.

Bel mij terug

LinkedIn vacature plaatsen snel en goedkoop

LinkedIn personeel advertentie plaatsen

Zo doen wij dat!

Via mail info@recruitmentcenter.nl stuur je de vacature die je op LinkedIn wilt plaatsen. Een link sturen kan ook. Onze specialisten passen de vacature aan zodat deze beter gevonden wordt onder de juiste doelgroep. Zo kijken wij naar keywords, de juiste naam, de branches en skills.

Nadat de vacature geoptimaliseerd is voor de doelgroep plaatsen wij de vacature op LinkedIn. De vacature wordt onder de eigen bedrijfsnaam geplaatst dus met logo en gehele corporate uitstraling zoals je gewend bent op je LinkedIn bedrijfspagina. Indien je nog geen bedrijfspagina hebt kunnen wij deze maken.

Naast het plaatsen van de vacature op Linkedin zorgen wij er ook voor de dat juiste keywords zijn ingevuld, de branches goed staan en dat deze in beeld komt bij de juiste doelgroep.

Kandidaten worden direct doorgestuurd naar de door jouw gewenste mailbox.

Reacties van buitenlandse sollicitanten kunnen wij indien gewenst weglaten.

Naast het optimaliseren van de vacature voor LinkedIn kunnen wij de vacature geschikt maken voor plaatsing op Google for Jobs. Op deze manier bereik je meer mensen voor jouw specifieke advertentie.

Voordelen LinkedIn vacature plaatsen via Recruitment Center

Volledig ontzorgd

Effectieve plaatsing van de vacature zonder reacties uit het buitenland.

Lage kosten

Goedkoper dan per klik via LinkedIn. Betaal alleen voor de vacature.

Tijdbesparend

Geen uitzoek werk. Wij plaatsen direct de vacature.

Gericht op doelgroep

Wij optimaliseren de vacature voor de doelgroep.

Direct in mailbox

Vacature onder bedrijfsnaam, reacties direct per mail.

Hoogste succesratio

Als LinkedIn specialist leveren onze vacatures de beste kandidaten op.

Vacature pakket LinkedIn

Vacature op LinkedIn

€ 495

/Vacature
Vacature op LinkedIn en Google for Jobs

€ 749

/Vacature
/Vacature

De start voor jouw vacature op LinkedIn

Optimalisatie

Alleen met een vacature afgestemd op jouw doelgroep haal je het meeste uit een jobslot op LinkedIn. Recruitment Center zorgt voor een maximale vindbaarheid van jullie vacature.

Eigen beheer

De vacature wordt geplaatst onder de eigen bedrijfsnaam in jouw huisstijl. Reacties van kandidaten ontvang je direct in je mailbox. Wij filteren sollicitanten van buiten Nederland.

Lage investering

Als premium LinkedIn recruiter plaatsen wij de vacature voor een fractie van de kosten dan wanneer je rechtstreeks de vacature plaatst. Jouw vacature 4 weken optimaal vindbaar onder de doelgroep.

Succesvol vacature via LinkedIn plaatsen?

Kom in contact met de beste kandidaten

Onze tevreden klanten

MKB-bedrijven, multinationals, HR en recruiters plaatsen vacatures op Linkedin via Recruitment Center.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Vragen over LinkedIn en Recruitment Center?

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Ja, plaats mijn vacature op LinkedIn

Vul het formulier in en wij nemen contact op. Of stuur direct jouw vacature naar info@recruitmentcenter.nl Nog vragen bel: 085-7602390

Vragen over vacature plaatsing op LinkedIn

Hier vind je antwoord op vragen over het plaatsen van vacatures op LinkedIn. Staat jouw specifieke vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in.
Vragen?

FAQ's LinkedIn vacatures

Een gratis vacature op LinkedIn plaatsen kan niet, tenminste niet als jobslot. Uiteraard kan je zelf een bericht aanmaken op jouw tijdlijn en hier een vacature plaatsen. Het bereik zal alleen niet zo groot zijn. Een tweede optie is om een vacature te plaatsen op je eigen bedrijfspagina. Wanneer je niet zoveel volgers hebt, zal ook dit niet veel reacties opleveren, 

LinkedIn heeft de keuze gemaakt om niet meer iedereen een vacature te laten plaatsen. De enige manier zonder contract om een vacature te plaatsen is via clicks. Dit betekent dat je voor elke keer dat iemand jouw vacature aanklikt een bedrag kwijt bent. De kosten lopen hierdoor sterk op. Wanneer de de clicks niet goed instelt ben je al snel meer dan duizend euro kwijt. Daarnaast is het maar de vraag of je de juiste reacties krijgt. Recruitment Center is werkt met een speciaal LinkedIn contract waardoor wij grootschalig jobslots inkopen. LinkedIn geeft ons daarnaast de mogelijkheid om vacatures te plaatsen zonder clicks. Bij Recruitment Center kan je dus voor een vast bedrag jouw vacature op LinkedIn plaatsen, gewoon onder je eigen bedrijfsnaam. Wij regelen alles voor je.
Naast het plaatsen van vacatures op LinkedIn is Recruitment Center gespecialiseerd in het direct benaderen van potentiële kandidaten voor een functie. Via het slim werven concept werven wij actief kandidaten voor een vacature. Vacature plaatsen op LinkedIn is uit te breiden met het slim werven concept.
Het plaatsen van een vacature op LinkedIn kunnen wij ook zonder bedrijfspagina doen. Het is wel handig als je er een hebt. Hierdoor wordt de vacature direct opgemaakt in de huisstijl van het bedrijf. Heb je nog geen bedrijfspagina? Dan kunnen wij deze maken. Daarnaast is het via Recruitment Center ook mogelijk om de vacature zonder bedrijfspagina te maken. Je kan dan kiezen om de vacature te tonen zonder logo of onder de naam van Recruitment Center.