Interim Zorgmanager huren

Op zoek naar een Interim zorgmanager? Gebruik de grootste database van beschikbare kandidaten van interim managers in de zorg.

Tijdelijk een zorgmanagers functie invullen?

Heb je een interim Zorgmanager nodig voor een tijdelijke opdracht? Maak dan gebruik van de zorgvoorziening expertise van Recruitment Center. Wij beschikken over de grootste database van beschikbare professionals voor jullie tijdelijke invulling.

Wanneer interim manager zorg?

Recruitment Center biedt interim managers die jullie vraag invullen. Een aanspreekpunt en snel de kandidaat passend bij de opdracht.

Bel mij terug

Interim Zorgmanager inhuren

Snel de juiste zorgmanager

Zo doen wij dat!

Interim zorgmanager - chirurg staat in operatiekamer

Wat is het doel van de interim invulling. Samen bepalen wij de behoefte en stellen het profiel op van de interim manager die past bij de zorg functie, opdracht en uitdaging.

Je maakt gebruik van de grootste database van beschikbare zorg managers voor tijdelijke opdracht. Op basis van het zoekprofiel benaderen wij alle passende kandidaten die beschikbaar zijn voor jullie opdracht. Via Recruitment Center weet je dus zeker dat je alle kandidaten hebt gehad voor jullie tijdelijke zorg opdracht.

Door een complete database en unieke software presenteren wij de beste kandidaten vaak al binnen 48 uur. Daarna kies je zelf de kandidaat geschikt voor jullie opdracht of functie.

Wij maken gebruik van flexibele overeenkomst. Jullie bepalen. ZZP, payroll of detachering. Alles is mogelijk. Via je eigen interim pool zie je alle kandidaten en gemaakte uren terug.

Tijdelijke Zorgmanager via Recruitment Center

Een aanspreekpunt

Je eigen consultant voor alle vragen

Transparant overzicht van tarief

Een project of uurtarief

Snel schakelen

Vaak binnen 48 uur de juiste interim Zorgmanager

Juiste kandidaat

Door zorgvoorziening expertise snel de juiste kandidaat

Software en Database

Kom in contact met alle passende profielen

Kwaliteit

De interim Zorgmanagers scoren hoog bij onze klanten

Onze tevreden interim zorg klanten

Klanten die werken met interim Zorgmanagers via Recruitment Center geven een 4.8.

0
5/5
2,394
Recruitment reviews

Specialist in interim Zorgmanagers

Ervaren Zorgmanagers

Met een achtergrond zorgvoorziening begrijpen wij jullie vraag en selecteren zo de beste kandidaten passend bij de opdracht en functie.

Data dirven

Software, data en branche info stellen ons in staat snel de juiste kandidaat voor jullie tijdelijke zorgfunctie te leveren.

Flexibel

Flexibele overeenkomsten. Contracten die passen bij de opdracht en uitdaging met de juiste vergoeding.

Succesvol zorgmanager huren?

Kom in contact met de beste kandidaten

Vragen over interim zorgmanagers?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Meer informatie over interim mogelijkheden voor zorg functies

Vul het formulier in en wij nemen contact op. Nog vragen bel: 085-7602390

Vragen over het huren van een Zorgmanager?

De meest gestelde vragen over het inhuren van een interim Zorgmanager vind je hier. Nog andere vragen, vul dan het contactformulier in.

Vragen?

FAQ's Interim zorgmanager inhuren

Er zijn verschillende redenen waarom organisaties een interim zorgmanager kunnen inzetten. Sommige veelvoorkomende redenen zijn:

 1. Tijdelijke leiderschapsbehoeften: Als een organisatie tijdelijk behoefte heeft aan extra leiderschap, bijvoorbeeld tijdens een overgangsperiode of als gevolg van ziekte of afwezigheid van een permanente leider, kan een interim zorgmanager helpen om de continuïteit te behouden en de organisatie op koers te houden.

 2. Veranderingen implementeren: Een interim zorgmanager kan helpen om veranderingen te implementeren, zoals het herstructureren van teams of het invoeren van nieuwe processen. Dit kan helpen om de organisatie te moderniseren en te verbeteren.

 3. Prestatiebevordering: Soms kiezen organisaties ervoor om een interim zorgmanager in te huren om de prestaties van de organisatie te verbeteren. De interim zorgmanager kan helpen om problemen op te lossen en nieuwe strategieën te ontwikkelen om de prestaties van de organisatie te verbeteren.

 4. Externe perspectief: Een interim zorgmanager kan een frisse blik op de organisatie brengen en nieuwe ideeën aandragen. Dit kan helpen om de organisatie te laten groeien en te verbeteren.

Een interim zorgmanager is een tijdelijke leider die wordt ingezet om een organisatie te helpen bij het oplossen van problemen of het behalen van specifieke doelen. De taken en verantwoordelijkheden van een interim zorgmanager kunnen variëren afhankelijk van de behoeften van de organisatie, maar enkele veelvoorkomende taken zijn:

 • Het begeleiden van veranderingen in de organisatie, zoals het implementeren van nieuwe processen of het herstructureren van teams.
 • Het leiden van het managementteam en het aansturen van medewerkers om ervoor te zorgen dat doelen worden behaald.
 • Het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om de prestaties van de organisatie te verbeteren.
 • Het bewaken van de budgetten en financiële doelstellingen van de organisatie.
 • Het onderhouden van goede relaties met stakeholders, zoals patiënten, medewerkers en partners.
 • Het oplossen van conflicten en het behandelen van andere uitdagingen die zich voordoen binnen de organisatie.

Als interim zorgmanager is het belangrijk om goed te kunnen communiceren en samen te werken met verschillende niveaus van medewerkers en andere belanghebbenden, en om beslissingen te kunnen nemen die het belang van de organisatie dienen.

Er zijn een aantal competenties waar een goede interim zorgmanager aan zou moeten voldoen. Deze omvatten:

 1. Leiderschap: de capaciteit om anderen te inspireren en te motiveren om te werken aan gemeenschappelijke doelen.

 2. Communicatievaardigheden: de vaardigheid om duidelijk en effectief te communiceren met medewerkers, patiënten, stakeholders en andere belanghebbenden.

 3. Probleemoplossend vermogen: de capaciteit om complexe problemen op te lossen en effectieve oplossingen te ontwikkelen.

 4. Planmatig en organisatorisch vermogen: de vaardigheid om doelen te bepalen, plannen te maken en deze uit te voeren om het succes van de organisatie te verzekeren.

 5. Financiële vaardigheden: het vermogen om budgetten te beheren en financiële doelstellingen te behalen.

 6. Flexibiliteit: de bereidheid om te werken in een snel veranderende omgeving en om aan te passen aan veranderende behoeften en prioriteiten.

 7. Relatiebeheer: de capaciteit om goede werkrelaties op te bouwen en te onderhouden met medewerkers, patiënten en andere belanghebbenden.

Het tarief van een interim manager is afhankelijk van de vraag en opdracht. Je kan het vergelijken met de zwaarte van een reguliere functie. Een zwaardere management functie wordt ook beter betaald dan een uitvoerende functie. De tarieven van interim managers lopen wel op.

Daarnaast is de tijd en duur van de opdracht van invloed op de hoogte. Een langdurige opdracht drukt het uurtarief. Een uitvoerende interim opdracht kost tussen de EUR 80 en EUR 100 per uur. Zwaardere interim management rollen beginnen bij EUR 125 per uur.

De zorgvoorziening expertise van Recruitment Center is zeer breed. Zo leveren wij de beste zorg managers voor tijdelijke posities. Onze kennis van zorg gecombineerd met search en selectie software stelt ons in staat voor elke vraag de juiste manager te leveren.

Voor het inhuren van interim managers werken wij door heel Nederland.

Recruitment Center heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hilversum en Rotterdam. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en leveren interim managers op locatie waar jullie dit willen. Onze software zoekt op plaats en kan interim managers leveren in:

 • Amsterdam
 • Haarlem
 • Utrecht
 • Den Bosch
 • Arnhem
 • Apeldoorn
 • Nijmegen
 • Groningen
 • Maastricht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda
 • Rotterdam
 • Den Haag

Benieuwd of wij ook een interim Zorg Manager in de database hebben voor jouw plaats? Neem dan contact op.