Interim Management

Interim Management via Recruitment Center levert de juiste kandidaat voor jullie tijdelijke opdracht

Op zoek naar een tijdelijke manager?

De juiste interim manager voor jullie opdracht? Recruitment Center is de specialist voor het vinden van de passende kandidaten voor een tijdelijke positie.

Bij een interim opdracht is het van groot belang dat werkzaamheden doorlopen en doelen worden behaald. Met unieke software en een bedrijfskundige achtergrond maken wij snel verbinding met jouw kandidaat.

Of je nu op zoek bent naar een interimmer voor verlof, reorganisatie of een project, wij vinden passende managers en specialisten. 

Wanneer interim management

Recruitment Center biedt vakspecifieke interim managers en specialisten die aan jullie vraag voldoen. Een aanspreekpunt en snel de kandidaat passend bij bedrijf, branche en opdracht.

Bel mij terug

Interim Management Bureau

Snel de juiste interim manager

Zo doen wij dat!

Wat is de opdracht waar jullie voor staan. Op basis van een uitgebreide intake met een ervaren interim management recruiter achterhalen wij de vraag en matchen deze met een geschikt interim management profiel.

Recruitment Center beschikt over de grootste database van Interim Managers passend bij jullie vakgebied. Wij weten direct of iemand beschikbaar is en kunnen zo snel schakelen. Naast de database kan onze software 99% van alle interim managers in Nederland benaderen. Wij selecteren kandidaten passend bij jullie vraag en uitdaging. Dit al vaak binnen 24 uur.

Door onze unieke tools stellen wij snel passende kandidaten voor. Je ontvangt alle gegevens en kan direct met de gewenste interim manager gesprekken plannen voor de kennismaking.

Recruitment Center zorgt voor de hele afhandeling. Wij kunnen de facturatie overnemen en bepalen de verloning die past bij jullie wensen. Bevalt de interim manager niet dan leveren wij direct een nieuwe kandidaat.

Voordelen van tijdelijke inhuur via Recruitment Center

Een aanspreekpunt

1 aanspreekpunt voor huren van interim manager

Transparant overzicht van tarief

Een project of uurtarief

Snel schakelen

Vaak binnen 24 uur de juiste interim manager

Passende interim manager

Interim manager passend bij bedrijf en opdracht

Database

Grootste interim management database

Succesvolle interim managers

Onze opdrachtgevers belonen ons met een 4.8 uit 5

Interim vakgebieden

Expert in interim management

Ervaren managers

De consultants van Recruitment Center zijn zelf ervaren interim managers. Wij begrijpen jullie vraag en behoefte.

Innovatie

Software, data en branche info stellen ons in staat snel de juiste kandidaat voor jullie interim positie te leveren.

Flexibel

Flexibele overeenkomsten. Contracten die passen bij de opdracht en uitdaging met de juiste vergoeding.

Succesvol interim manager huren?

Kom in contact met de beste kandidaten

Onze tevreden klanten

MKB, Corporate, Zorg en Overheid maken gebruik van Interim Specialisten via Recruitment Center.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Vragen over interim management?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Meer informatie over het tijdelijk inhuren van een specialist

Vul het formulier in en wij nemen contact op. Nog vragen bel: 085-7602390

Interim kennisbank

inhuren interimmer of zzp-er

Inhuren van interimmers en zzp-ers

Waar op letten bij werken met een interimmer of zzp-er Wanneer je tijdelijk iemand nodig hebt voor vervanging of een project, is het handig o gebruik te maken van een interimmer, zzp-er of freelancer. Maar waar moet je nu op letten wanneer je een zelfstandige gaat inhuren. Er komt namelijk van alles bij kijken, van

Lees verder »
verlonen interim

Verlonen zzp en interim

Verlonen van ZZP en Interimmer Recruitment Center maakt het inhuren van freelancers eenvoudig. Wij zorgen voor contract, urenregistratie en betaling. Contact Lees meer Alles geregeld voor het verlonen van freelancers Het inhuren van zzp-er, interimmer of freelancer brengt veel vragen met zich mee. Hoe voorkom ik werkgeversschap, heb ik het juiste contract en hoe betaal

Lees verder »
tarief en kosten interim hr manager

Tarief en kosten interim HR Manager

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een interim HR-manager? Interim HR-Managers zijn op dit moment veel gevraagd. Recruitment Center zet veel HR professionals op interim basis weg voor haar opdrachtgevers. Wij hebben dus een goed beeld van het tarief van inhuur. De tarieven gelden vaak op basis van een uurtarief. Daarnaast spreken wij

Lees verder »
Vragen?

FAQ's Interim Manager inhuren

Het tarief van een interim manager is afhankelijk van de vraag en opdracht. Je kan het vergelijken met de zwaarte van een reguliere functie. Een zwaardere management functie wordt ook beter betaald dan een uitvoerende functie. De tarieven van interim managers lopen wel op.

Daarnaast is de tijd en duur van de opdracht van invloed op de hoogte. Een langdurige opdracht drukt het uurtarief. Een uitvoerende interim opdracht wordt uitgevoerd tussen de 80 en EUR 100 per uur. Zwaardere interim management rollen beginnen bij EUR 125,- per uur.

De ervaring van Recruitment Center in Interim management is zeer breed. Wij hebben consultants die ervaring hebben in een specifiek vakgebied en branche. Wij leveren aan de zorg, maar ook marketing en communicatie interimmers. De laatste jaren worden wij ook ingeschakeld voor directie interim functies en overheid. Onze software stelt ons in staat ook een interim manager voor jullie vakgebied te leveren. 

Naast het direct leveren van een interim manager kunnen wij ook het verlonings proces voor onze rekening nemen. Dit betekent dat jullie zelf al een interimmer op het oog hebben. Vervolgens regelen wij alle contracten en de betaling van de interim professional. Voor meer informatie neem contact op, of kijk bij verlonen interimmers

 

Voor het inhuren van interim managers werken wij door heel nederland.

Recruitment Center heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hilversum en Rotterdam. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en leveren interim managers op locatie waar jullie dit willen. Onze software zoekt op plaats en kan interim managers leveren in:

 • Amsterdam
 • Haarlem
 • Utrecht
 • Den Bosch
 • Arnhem
 • Apeldoorn
 • Nijmegen
 • Groningen
 • Maastricht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda
 • Rotterdam
 • Den Haag

Benieuwd of wij ook een interim recruiter in de database hebben voor jouw plaats? Neem dan contact op.

Inmiddels hebben wij al voor heel veel functies interimmers gevonden. Voor het tijdelijk vervangen van medewerkers is het van groot belang dat je iemand selecteer die uit het vakgebied komt. Deze persoon kan dan snel beginnen en draait direct mee in de bedrijfsvoering. Wil je meer weten over de vakgebieden waarbij wij al succesvol interimmers hebben geleverd. Kijk dan bij onderstaande lijst. 

Staat je vakgebied er niet bij? Neem contact op wij kijken graag of we de juiste mensen snel kunnen vinden. 

 

 

Data Driven search voor tijdelijke medewerkers

Hier vind je antwoord op vragen over interim management en het inhuren van een interim manager via Recruitment Center. Staat jouw specifieke vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in.