Interim Manager

Interim Management via Recruitment Center levert de juiste kandidaat voor jullie tijdelijke opdracht. Wij selecteren snel de beste manager, specialist of professional voor jullie freelance vacature.

Op zoek naar een tijdelijke manager?

De juiste interim manager voor jullie opdracht? Recruitment Center is de specialist voor het vinden van de passende kandidaten voor een tijdelijke management positie.

Bij een interim opdracht is het van groot belang dat werkzaamheden doorlopen en doelen worden behaald. Met unieke software en een bedrijfskundige achtergrond maken wij snel verbinding met jouw kandidaat.

Of je nu op zoek bent naar een interimmer voor verlof, reorganisatie of een project, wij vinden passende managers en specialisten. 

Wanneer kiezen voor interim management

Recruitment Center biedt vakspecifieke interim managers en specialisten die aan jullie vraag voldoen. Een aanspreekpunt en snel de kandidaat passend bij bedrijf, branche en opdracht.

Bel mij terug

Interim Management Bureau

Snel de juiste interim manager vinden

Zo doen wij dat!

Interim management - Zzp - vrouw op mobiele telefoon

Wat is de opdracht waar jullie voor staan. Op basis van een uitgebreide intake met een ervaren consultant achterhalen wij de vraag en matchen deze met een geschikt interim management profiel.

Recruitment Center beschikt over de grootste database van Interim Managers passend bij jullie vakgebied. Wij weten direct of iemand beschikbaar is en kunnen zo snel schakelen. Naast de database kan onze software 99% van alle interim profielen in Nederland benaderen. Wij selecteren kandidaten passend bij jullie vraag en uitdaging. Dit al vaak binnen 24 uur.

Door onze unieke tools stellen wij snel passende kandidaten voor. Je ontvangt alle gegevens en kan direct met de gewenste kandidaat gesprekken plannen voor de kennismaking.

Recruitment Center zorgt voor de hele afhandeling. Wij kunnen de facturatie overnemen en bepalen de verloning die past bij jullie wensen. Bevalt de interimmer niet dan leveren wij direct een nieuwe kandidaat.

Voordelen van tijdelijke inhuur via Recruitment Center

Een aanspreekpunt

1 aanspreekpunt voor huren van interim manager

Transparant overzicht van tarief

Een project of uurtarief

Snel schakelen

Vaak binnen 48 uur de juiste kandiddaat

Passende interim manager

Specialist passend bij bedrijf en opdracht

Database

Grootste database van beschikbare kandidaten

Succesvol in tijdelijke inhuur

Onze opdrachtgevers belonen ons met een 4.8 uit 5

Overzicht vakgebieden

Expert in interim management

Ervaren managers

De consultants van Recruitment Center zijn zelf ervaren interim managers. Wij begrijpen jullie vraag en behoefte.

Innovatie

Software, data en branche info stellen ons in staat snel de juiste kandidaat voor jullie tijdelijke positie te leveren.

Flexibel

Flexibele overeenkomsten. Contracten die passen bij de opdracht en uitdaging met de juiste vergoeding.

Tijdelijke specialist nodig?

Kom in contact met de beste kandidaten

Onze tevreden klanten

MKB, Corporate, Zorg en Overheid maken gebruik van Interim Specialisten via Recruitment Center.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Vragen over interim?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum

Meer informatie over het tijdelijk inhuren van een specialist

Vul het formulier in en wij nemen contact op. Nog vragen bel: 085-7602390

Interim kennisbank

inhuren interimmer of zzp-er

Inhuren van interimmers en zzp-ers

Waar op letten bij werken met een interimmer of zzp-er Wanneer je tijdelijk iemand nodig hebt voor vervanging of een project, is het handig o gebruik te maken van een interimmer, zzp-er of freelancer. Maar waar moet je nu op letten wanneer je een zelfstandige gaat inhuren. Er komt namelijk van alles bij kijken, van

Lees verder »
verlonen interim

Verlonen zzp en interim

Verlonen van ZZP en Interimmer Recruitment Center maakt het inhuren van freelancers eenvoudig. Wij zorgen voor contract, urenregistratie en betaling. Contact Lees meer Alles geregeld voor het verlonen van freelancers Het inhuren van zzp-er, interimmer of freelancer brengt veel vragen met zich mee. Hoe voorkom ik werkgeversschap, heb ik het juiste contract en hoe betaal

Lees verder »
tarief en kosten interim hr manager

Tarief en kosten interim HR Manager

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een interim HR-manager? Interim HR-Managers zijn op dit moment veel gevraagd. Recruitment Center zet veel HR professionals op interim basis weg voor haar opdrachtgevers. Wij hebben dus een goed beeld van het tarief van inhuur. De tarieven gelden vaak op basis van een uurtarief. Daarnaast spreken wij

Lees verder »

FAQ's Interim Manager inhuren

Een interim manager is een tijdelijke manager die wordt ingehuurd om een specifiek probleem of project op te lossen of een vacante positie tijdelijk op te vullen. Ze hebben vaak specifieke ervaring of vaardigheden die nodig zijn voor de positie en werken vaak op een freelance basis. Interim managers worden vaak ingehuurd voor veranderingen in de organisatie, zoals een fusie of overname, of in situaties waarin de huidige leidinggevende de benodigde vaardigheden of ervaring niet heeft.

Ervaren professionals

Interim managers zijn vaak zeer ervaren professionals met een brede kennis en ervaring in verschillende branches en industrieën. Ze zijn vaak in staat om snel te schakelen en de juiste beslissingen te nemen in een dynamische werkomgeving. Ze hebben vaak een hands-on-benadering en kunnen snel een efficiënte werkwijze implementeren.

Ze werken vaak voor een bepaalde periode, afhankelijk van de specifieke opdracht, en kunnen de overdracht van hun taken en verantwoordelijkheden naar een permanente manager regelen wanneer hun tijdelijke opdracht is voltooid. Interim managers kunnen ook worden ingezet voor het vervullen van specifieke taken of projecten, zoals het implementeren van nieuwe processen, het verbeteren van de efficiëntie van een afdeling, of het begeleiden van een veranderingsproces.

Het tarief van een interim manager is afhankelijk van de vraag en opdracht. Je kan het vergelijken met de zwaarte van een reguliere functie. Een zwaardere management functie wordt ook beter betaald dan een uitvoerende functie. De tarieven van interim managers lopen wel op.

Daarnaast is de tijd en duur van de opdracht van invloed op de hoogte. Een langdurige opdracht drukt het uurtarief. Een uitvoerende interim opdracht wordt uitgevoerd tussen de 80 en EUR 100 per uur. Zwaardere interim management rollen beginnen bij EUR 125,- per uur.

De ervaring van Recruitment Center in Interim management is zeer breed. Wij hebben consultants die ervaring hebben in een specifiek vakgebied en branche. Wij leveren aan de zorg, maar ook marketing en communicatie interimmers. De laatste jaren worden wij ook ingeschakeld voor directie interim functies en overheid. Onze software stelt ons in staat ook een interim manager voor jullie vakgebied te leveren. 

Verlonen

Naast het direct leveren van een specialist kunnen wij ook het verlonings proces voor onze rekening nemen. Dit betekent dat jullie zelf al een interimmer op het oog hebben. Vervolgens regelen wij alle contracten en de betaling van de interim professional. Voor meer informatie neem contact op, of kijk bij verlonen interimmers

Voor het inhuren van interim managers werken wij door heel nederland.

Recruitment Center heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hilversum en Rotterdam. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en leveren interim managers op locatie waar jullie dit willen. Onze software zoekt op plaats en kan interim managers leveren in:

 • Amsterdam
 • Haarlem
 • Utrecht
 • Den Bosch
 • Arnhem
 • Apeldoorn
 • Nijmegen
 • Groningen
 • Maastricht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda
 • Rotterdam
 • Den Haag

Benieuwd of wij ook een interim recruiter in de database hebben voor jouw plaats? Neem dan contact op.

Inmiddels hebben wij al voor heel veel functies interimmers gevonden. Voor het tijdelijk vervangen van medewerkers is het van groot belang dat je iemand selecteer die uit het vakgebied komt. Deze persoon kan dan snel beginnen en draait direct mee in de bedrijfsvoering. Wil je meer weten over de vakgebieden waarbij wij al succesvol interimmers hebben geleverd. Kijk dan bij onderstaande lijst. 

Staat je vakgebied er niet bij? Neem contact op wij kijken graag of we de juiste mensen snel kunnen vinden. 

 

 

Een goede interim manager beschikt over een aantal specifieke competenties die hem of haar in staat stellen om succesvol te zijn in hun tijdelijke rol. Enkele van deze competenties zijn:

 1. Leiderschap: een interim manager moet in staat zijn om snel leiderschap te tonen en een team te motiveren om de gezette doelen te behalen.

 2. Probleemoplossend vermogen: een interim manager moet in staat zijn om snel problemen op te lossen en de juiste beslissingen te nemen in een dynamische werkomgeving.

 3. Communicatievaardigheden: een interim manager moet in staat zijn om effectief te communiceren met zowel het management als het uitvoerende personeel.

 4. Flexibiliteit: een interim manager moet in staat zijn om snel te schakelen en zich aan te passen aan veranderende omstandigheden.

 5. Ervaring: een interim manager moet over specifieke ervaring en vaardigheden beschikken die nodig zijn voor de specifieke opdracht of taak.

 6. Resultaatgericht: Een interim manager moet gericht zijn op het bereiken van resultaten binnen de bepaalde tijdspanne.

 7. Begeleiden van veranderingsproces: een interim manager moet ervaring hebben in het leiden en begeleiden van veranderingsprocessen.

 8. Analytisch vermogen: een interim manager moet in staat zijn om complexe problemen te analyseren en de juiste oplossing te selecteren.

Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing voor uw bedrijfsbehoeften? Onze interim-expertise biedt u de ondersteuning die u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar vervanging voor een vertrekkend personeelslid of extra ondersteuning voor een specifiek project, onze interim-professionals hebben de ervaring en vaardigheden die u nodig heeft om uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Onze interim-experts: gespecialiseerd en flexibel

Onze interim-experts zijn gespecialiseerd in verschillende industrieën, waaronder financiën, technologie, zakelijke diensten en meer. Ze zijn zeer flexibel en kunnen zich snel aanpassen aan uw bedrijfscultuur en -behoeften. Dankzij onze brede pool van interim-professionals, kunnen wij altijd iemand vinden die aan uw specifieke eisen voldoet.

Snelle en efficiënte service

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel een oplossing te vinden voor uw bedrijfsbehoeften. Daarom garanderen wij een snelle en efficiënte service, zodat u zich op uw bedrijf kunt richten terwijl wij de interim-ondersteuning verzorgen die u nodig heeft.

Neem contact op vandaag nog!

Neem contact met ons op vandaag nog om te bespreken hoe onze interim-expertise uw bedrijf kan ondersteunen!

Data Driven search voor tijdelijke medewerkers

Hier vind je antwoord op vragen over interim management en het inhuren van een interim manager via Recruitment Center. Staat jouw specifieke vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in.