Recruitment proces uitbesteden

Op maat je recruitment proces uitbesteden doe je samen met de experts van Recruitment Center.

Recruitment Process Outsourcing

Recruitment Process Outsourcing of RPO is een vaak gebruikte term, maar wat biedt het jullie? Kort gezegd is RPO het uitbesteden van je recruitment proces. Dit kan in zijn geheel of bepaalde onderdelen waar je nu ondersteuning bij kan gebruiken.

Recruitment Center kijkt altijd naar de fase waar het bedrijf zich nu bevindt. Hoe kunnen wij ondersteunen en helpen met jullie groei?

Op basis hiervan ontvang je een recruitment plan op maat die helpt met het binden van van juiste mensen.

Welke vraag speelt er?

Te weinig recruitment capaciteit

Goede kandidaten reageren niet op een vacature

Geen budget om alle vacatures uit te besteden

Weinig tijd om de juiste mensen te vinden

Recruitment Center helpt jullie vooruit in elke fase van het recruitment proces. Van start-up tot corporate bieden wij oplossingen op maat passend bij jullie vraag.

Bel mij terug

Hoe pakken wij dit aan

Slim je recruitment proces uitbesteden

Zo helpen wij!

Om onze opdrachtgevers van het juiste advies te voorzien starten wij met de vraagstelling. Hierin onderzoeken we onder andere:

  • Waar ligt jullie behoefte op dit moment?
  • Hoeveel vacatures staan eruit.
  • Welke functies worden er gezocht.
  • Welke extra capaciteit hebben jullie nodig.
  • Welke tools zijn beschikbaar.
  • Waar gaat op dit moment veel tijd inzitten.
  • Wat zijn de verwachtingen voor de toekomst.

Op basis van de huidige situatie kijken we welke diensten het best past bij jullie recruitment behoefte.

Op basis van de vraagstelling en jullie wensen maken wij een recruitment plan op maat. Zo bepalen we samen welke onderdelen uitbesteed worden en waar op dit moment de meeste winst te behalen valt.

Bij recruitment proces outsourcing werken wij altijd met een duidelijk plan van aanpak. Zo weet je direct waar je aan toe bent en leveren wij altijd binnen budget.

Je gaat samenwerken met een ervaren recruiter. Onze recruiters kennen bedrijven en mensen. Zo zorgen wij voor een consultant passend bij jullie branche. Op basis van het plan van aanpak gaan we gericht werken aan jullie recruitment vraagstuk. Dit is altijd op maat, maar je kan denken aan het snel vinden van personeel via slim werven, het inhuren van een interim recruiter, of het volledig automatiseren van je sourcing proces via talentpool bouwen.

Bij Recruitment Center werk je met een vast aanspreekpunt. Regelmatig hebben jullie contact over te behaalde resultaten. Daarnaast checken wij of de dienstverlening nog aansluit op jullie behoeften. Zo stemmen wij jullie vraag continue af op de best passende recruitment service.

De specialist in RPO recruitment

RPO Experts

Recruiters met kennis van data, bedrijven en mensen zorgen voor een succesvolle uitbesteding van jouw recruitment vraag.

Alle kennis in huis

RPO via Recruitment Centeris gebruik maken van marketing specialisten gecombineerd met software en recruitment kennis.

Flexibel

Bedrijven veranderen continue, jullie recruitment behoefte dus ook. Onze dienstverlening sluit elke keer aan bij jullie fase en wensen.

Succesvol recruitment uitbesteden?

Kom in contact met Recruitment Center

Recruitment onderdelen uitbesteden

slim personeel werven

Slim Personeel Werven

Slim personeel werven Recruitment Center biedt een uniek concept voor het invullen van jullie vacature. Contact Lees meer Herken je dit? De juiste kandidaat solliciteert niet op de vacature. Inhuren

Lees meer »
interim recruitment

Interim Recruitment

Interim Recruitment Interim recruitment via Recruitment Center voor het flexibel inhuren van een zzp, freelance of interim recruiter. Tijdelijk of vast.  Contact Lees meer Tijdelijk extra recruitment capaciteit nodig? Interim

Lees meer »
automatisch kandidaten pool bouwen

AutoRecruit – Slim talentpool bouwen

Talentpool bouwen AutoRecruit© maakt automatisch jouw kandidatenpool Met de expertise en unieke software van Recruitment Center bouw je geautomatiseerd een strategische Talentpool voor je vacatures. Contact Boek een demo Wat

Lees meer »

Jullie voordelen

Volledig ontzorgd

1 aanspreekpunt voor al je vragen

Lage kosten

Advies op basis van jullie recruitment behoefte

Tijdbesparend

Besteed recruitment uit aan een expert

De juiste kandidaat

Dienstverlening passend bij jullie doelgroep

Innovatie

Werk met de meeste innovatieve recruitment tools

Hoogste ROI

Onze specialisten vullen snel en kwalitatief vacatures in

Onze tevreden klanten

MKB, Corporate en Bureaus maken gebruik van RPO via Recruitment Center.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Vragen over Recruitment Center?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Meer info over het uitbesteden van jullie recruitment proces

Wij vertellen graag meer over succesvolle  RPO dienstverlening van Recruitment Center.

Bel: 085-7602390 of vul het contactformulier in.

RPO passend bij deze tijd

Je recruitment proces uitbesteden aan gedreven recruiters die jouw doelgroep weet aan te spreken? Met deze nieuwste tools en data weten wij ook jullie vacatures bij kandidaten in beeld te krijgen. Meer weten? Vul dan het contactformulier in. Voor meer informatie over recruitment proces outsourcing lees onder verder.

FAQ's RPO Recruitment Process Outsourcing.

RPO is recruitment process outsouring Een Engelse term voor het uitbesteden van onderdelen van het recruitment proces.

Ontstaan RPO

Zoals veel initiatieven is RPO ontstaan in de Verenigde Staten. Veel bedrijven hebben behoefte aan ondersteuning bij het recruitment proces, maar zitten niet te wachten om elke functie bij een werving en selectiebureau uit te besteden. Om kosten te besparen kan je onderdelen van het proces uitbesteden een gespecialiseerde bedrijven. Zijn nemen een deel van het recruitment proces over. Een populaire vorm is om een interim recruiter in te huren die vanuit de klant kandidaten werft voor diverse vacatures.

De kosten van het uitbesteden van je recruitment proces zijn afhankelijk van de vraag. Zo kan je kiezen voor het uitbesteden van een vacature plaatsing via Linkedin voor EUR 495,-. Daarnaast kan je er voor kiezen om een interim recruiter te huren, waarbij je rekening houdt met een uurtarief voor de geldende periode.

Daarnaast kan je ook een project prijs in delen afspreken, waarbij per onderdeel wat opgeleverd wordt een bepaald budget wordt afgesproken.

Recruitment Center werkt altijd op basis van een intake en de wensen van onze klanten. Zo weten wij zeker dat de dienstverlening aansluit op jullie vraag.

Veel is afhankelijk van het aantal vacatures en de werkzaamheden die jullie zelf willen doen. Daarnaast kijken we ook altijd naar de vacatures en de doelgroep die hierbij hoort. Generiek personeel kan je namelijk prima vinden via Facebook en Instagram terwijl de meer zakelijke functies worden ingevuld via Linkedin.

Hierbij spreek je vaak over een stuk kandidaten sourcing. Dit soort processen automatiseren wij via het automatisch bouwen van een talentpool. 

Wil je liever alles intern doen, maar moet je recruitment afdeling getraind worden dan kan je een aanvraag doen voor een specifieke recruiters training, waardoor vacatures sneller worden ingevuld.