EXECUTIVE SEARCH 2.0

Wij vinden de nieuwe generatie managers en professionals

Zoek je de juiste persoon voor een key-positie binnen jullie organisatie? Met vernieuwende executive search methoden zorgen wij voor resultaat. 

Recruitment Center Executive is opgericht door ervaren en ondernemende managers.

Met een data gedreven en bedrijfskundige aanpak weten wij via slimme technologieën elke keer weer top kandidaten voor onze opdrachtgevers te vinden. 

Benieuwd naar een frisse executive search aanpak die jouw doelgroep wel weet te bereiken? Neem dan contact op.   

+31 85 760 2390

info@recruitmentcenter.nl

Bel mij terug

Executive search van nu

Met executive search 2.0 spelen wij in op de wensen van de nieuwe generatie professionals. Wat willen zij:

Direct benaderd worden voor een relevante positie​

Snel in contact met eventuele werkgever​

Gesprekken op niveau en korte lijnen​

Digitale conversaties en transparantie​

Begrepen worden door executive search consultants

Vrouw Executive Search Recruitment Center

Een bewezen aanpak

01.

Intake

Met scherpe vragen krijgen wij een compleet beeld van de persoon die jullie zoeken. Persoonlijkheid, competenties, ervaring en cultuur match nemen wij mee om de juiste mensen in beeld te krijgen. 

02.

Marktonderzoek

Executive search 2.0 brengt de hele markt van potentiële kandidaten in kaart. De grootste keyword database en jullie wensen koppelen wij aan onze slimme software waardoor een totaal beeld van de markt ontstaat.   

03.

Transparante selectie

Handmatig selecteren wij de beste kandidaten voor jullie vacature. In je eigen kandidaten portal zie je alle geselecteerde en benaderde profielen. In dit overzicht lees je ook direct alle reacties en feedback uit de markt.  

04.

Juiste Match

De benaderde kandidaten selecteren wij op basis van persoon, achtergrond en match met jouw onderneming en branche. Kandidaten worden met onderbouwing voorgesteld in je eigen kandidaten portal. 

Data driven executive search

Voordelen Executive Search 2.0

Levert een traditioneel executive search bureau geen resultaat? Maak kennis met de nieuwe manier om managers en professionals aan jullie organisatie te binden. 

Branche Expert

Een consultant met kennis van jullie branche. We schakelen snel. Met de juiste vragen weten wij personen te vinden die passen bij bedrijf, branche en klant. Dit levert langere dienstverbanden op.

Transparant

Als je iemand voor een key-positie zoekt, wil je ook weten dat de markt in kaart is gebracht en je kiest uit de beste kandidaten. Daarom geloven wij in een transparant proces. In je eigen online portal zie je alle benaderde kandidaten.

Resultaatgericht

Als consultative sellers weten wij met een doordacht plan van aanpak in contact te komen met de beste kandidaten. Met de juiste vragen weten wij personen te triggeren om een overstap te maken.

Slagingspercentage

Executive search 2.0 biedt met haar bewezen aanpak het hoogste slagingspercentage uit de markt. Ook in een krappe markt en bij uitdagende functies weten wij de juiste mensen te bewegen naar een vervolgstap.

Strategische aanpak

Met een strategisch plan en slimme technologie brengen wij de markt en jouw doelgroep in kaart. Hierdoor targetten wij uitsluitend kandidaten die aansluiten bij jullie positie.

Ervaren Managers

Geen globale executive search consultants, maar ervaren managers met een ondernemers en bedrijfskundige achtergrond. Wij begrijpen data, mensen en bedrijven. Zo zorgen wij telkens voor een succesvolle match.

Executive Search man vrouw recruitment center

Executive search op maat

Elke onderneming heeft zijn eigen doelen en specifieke wensen. Voor het invullen van een key-positie kies je voor maatwerk. Daarom maken wij altijd een executive search plan passend bij bedrijf en vacature, afgestemd op jullie doelgroep

Tevreden klanten

Bij de start van Executive Search 2.0 wisten we niet dat we zo snel succesvol zouden zijn. Inmiddels maken bedrijven uiteenlopend van multinational tot start-up en van scale-up tot MKB gebruik van onze unieke aanpak. 

intravacc logo
Hiscox logo
10xcrew logo
Givaudan logo
DeMarq logo
Inshared logo
Fluke logo
Eurosort logo
NorthC Datacenters logo

Cases

Door een verandering in bedrijfsvoering hebben wij behoefte aan nieuwe professionals. Traditionele bureaus kijken alleen binnen het netwerk en rekenen hoge fees. Recruitment Center bleek een oplossing voor onze vraag te hebben. Met het invullen van een Legal Counsel en een Supply Chain Manager hebben ze bewezen een betrouwbare partner te zijn. 

Amanda Pimmelaar
5/5

Martin Smith

CEO, Intravacc

Als scale-up in een redelijk nieuwe branche van market places groeien wij snel, maar het is lastig om continue de juiste mensen te vinden. Recruitment Center Executive bleek onze vraag anders aan te pakken dan de bekende executive search bureaus.  De strategische aanpak bevalt goed.  Zelfs in Duitsland is Recruitment Center succesvol in de zoektocht naar een Country Manager.

Jurjen van der Noord
5/5

Shelly Barns

CCO, 10XCrew

Inshared wil graag mensen binden die passen bij ons DNA. Wij besteden veel vacatures uit, maar de functie van Compliance Manager bleek voor executive search bureaus te moeilijk. De aanpak en bij behorende investering heeft ons zeer verrast. Nu kijken wij voor functies eerst naar Recruitment Center. Ze brengen de markt in kaart en weten de beste mensen te vinden.

Douwe van Zelm
5/5

Jacob Luke

HR Manager, Inshared

Verbinding maken met kandidaten

Klanten zijn verbaasd hoe wij in een krappe markt steeds weer verborgen talenten vinden. Met slimme technologie, psychologie en de juiste vragen selecteren wij managers en professionals.

Wij snappen data, mensen en bedrijven. 

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland.
De hoofdkantoren vind je in:

Neem contact op

Vragen?

FAQ's Executive Search

In executive search is er weinig vernieuwing. De oprichters van Recruitment Center Executive hebben een achtergrond in executive search. Zij zagen dat traditionele methoden vaak niet meer de juiste doelgroep bereikten. Bureaus die schermen met een groot netwerk maken maar gebruik van een klein deel van de beschikbare kandidaten. 

Waarom zou je als werkgever niet een totaal overzicht van de markt van managers en professionals willen hebben? Wij vonden dat executive search, transparanter, sneller en goedkoper kan.

De nieuwe manier van executive search

Recruitment Executive Search maakt gebruik van slimme technologieën. Hiermee brengen wij de hele markt in kaart. Met onze ervaring weten wij exact de juiste mensen uit de markt te vinden. Via een beproefde methode selecteren wij de juiste kandidaten voor jullie vacature.