Slim Projectmanagers Werven

Zoek je de juiste kandidaten voor jullie Projectmanager vacature?

Recruitment van projectmanagers

Er zijn veel verschillende taken waar een Projectmanager of projectleider zich dagelijks mee bezig houdt. Normaal gesproken valt in de dagelijkse taken van een Projectmanager weinig routine te vinden, daarom is routine aan de order van de dag. In tegenstelling tot een operationeel directeur, geeft een Projectmanager leiding aan eenmalige projecten met een vaak tastbaar eindresultaat. Het is van belang dat een Projectmanager goed is in het leiden van een team en goed overzicht kan houden over veel bewegende onderdelen die zich binnen een project af kunnen spelen. Door een combinatie van slimme software en ervaren recruiters kunnen wij unieke en passende kandidaten benaderen.

Herkenbaar?

Projectmanagers reageren niet op een vacature.

Reguliere werving en selectie geeft geen resultaat.

Recruitment van Projectmanagers duurt lang.

Weinig tijd om de juiste mensen te vinden.

Met het Slim Werven concept weten wij in een krappe markt wel de juiste Project Specialist voor jullie vacature te vinden.

Bel mij terug

Werving en Selectie bureau project management functies

Slim Projectmanagers werven

Zo doen wij dat!

Naast een improviserend en snel denkend individu, wordt ook gezocht naar iemand die speelt als risicomanager en effectief is in het herkennen en mitigeren van risico’s. Uiteraard is iemand die zicht heeft op alle belangen van alle partijen en zicht houdt op de markt een top Project Manager, maar om zich echt te kunnen onderscheiden is het goed als deze manager zich ook focust op de ‘waarom’ van een project en deze nooit uit het oog verliest. Uiteindelijk gaat het erom dat het project iets bijdraagt aan het succes van het bedrijf.

Op basis van jullie wensen ontwerpen wij een specifiek zoekprofiel. Op basis van dit profiel gaan wij met behulp van unieke recruitment software Projectmanagers benaderen die passen bij de vacature.

Met een directe benadering en persoonlijk bericht weten wij Projectmanagers te triggeren om te reageren.

Reacties van de beste kandidaten ontvang je direct in jouw mailbox. Vanaf nu kan je contact opnemen voor meer informatie of het plannen van een gesprek. Je komt alleen in contact met kandidaten die passen op de functie.

De grootste successen behalen wij door het direct benaderen van kandidaten. Naast het inzetten van deze software plaatsen wij jullie vacature op LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Onze software zorgt ervoor dat de advertentie direct onder de aandacht van de doelgroep komt.

Projectmanagers die voldoen aan het zoekprofiel worden doorgestuurd. Niet passende reacties wijzen wij voor jullie af. Bespaar tijd en ontvang alleen de beste kandidaten.

Voordelen van slim Projectmanagers werven

Volledig ontzorgd

Wij nemen het gehele voortraject uit handen.

Lage kosten

Laag tarief t.o.v. regulier recruitment bureau.

Tijdbesparend

In 72 uur de beste kandidaten benaderd.

Alleen passende kandidaten

Door directe benadering spreek je alleen passende kandidaten.

Overzicht

Bekijk welke kandidaten benaderd zijn.

Hoogste succesratio

Slim werven vult 95% van de vacatures in.

Onze tevreden klanten

Houdt grip op je project met de Projectmanager die past.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Daarom kiezen Projectmanagers voor Recruitment Center

Intake

Met ervaren Recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jullie Project Management vacature snel in te vullen.

Selectie

Selectie aan de voorkant. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jouw Projectmanagers vacature. Reacties ontvang je direct in je mailbox.

Job slots

LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep. Alleen passende kandidaten worden doorgestuurd.

Projectmanagers vacature invullen?

Kom in contact met de beste kandidaten

Contact

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Vragen?

Benieuwd hoe wij jullie Projectmanagers vacature invullen? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390

Data driven recruitment