Legal Recruitment & Interim

Recruitment van vaste en interim legal functies? Via Slim Werven vinden wij de juiste kandidaten voor jullie juridische vacature. Tijdelijk en vast.

Recruitment bureau Legal functies

Als ervaren legal recruitment bureau weten wij met unieke software en de grootste database van relevante keywords op een slimme en kostenefficiënte wijze de beste kandidaten voor jullie legal vacature te vinden.

Juridische vacature moeilijk in te vullen? Recruitment Center is de specialist voor vaste en interim legal functies.

Herken je dit?

De juiste kandidaten reageren niet op een vacatureplaatsing.

Traditioneel werven van legal functies geeft geen resultaat.

De vacature blijft te lang openstaan.

Weinig tijd en tools om zelf de juiste legal mensen te vinden.

Recruitment Center weet via Slim Werven wel de juiste kandidaten voor een legal functie te vinden.

Bel mij terug

Werving en selectiebureau juridisch Interim en Vast

Slim Legal functies invullen

Zo doen wij dat!

Onze recruiters zijn echte specialisten op legal gebied. Met kennis van verschillende legal functies en benodigde ervaring, gecombineerd met de grootste legal database keywords van Nederland, weten wij de complete markt voor jullie vacature in kaart te brengen. Samen bepalen wij de benodigde competenties. Onze consultants targetten op deze manier alleen die kandidaten die passen binnen het functie profielen. Of het nu om een advocaat, jurist of legal counsel gaat, wij weten de juiste mensen te vinden. 

Recruitment Center investeert continu in het verbeteren van haar werving en selectiesoftware. Dit heeft geleid tot de grootste database van gegevens die gebruikt wordt voor het vinden van legal functies. Deze database wordt gekoppeld aan unieke software zodat wij als enige recruitment bureau in staat zijn om de gehele markt van legal profielen in kaart te brengen. Op basis van het zoekprofiel benaderen wij rechtstreeks de beste kandidaten die passen op jullie legal.

Uit ervaring weten wij meerdere kandidaten te triggeren voor een vacature. Onze directe benadering zorgt ervoor dat wij passende profielen direct kunnen doorsturen naar onze opdrachtgevers. Je hoeft alleen nog maar gesprekken te voeren met kandidaten die passen in de vacature.

Legal functies die wij onlangs succesvol hebben ingevuld zijn:

 • Legal counsel
 • General Counsel
 • Advocaat partner
 • Attorney at law
 • Corporate jurist
 • Juridisch adviseur
 • Legal officer
 • Advocaat
 • Compliance 
 • Risk

De grootste successen behalen wij door het direct benaderen van kandidaten. Naast het inzetten van deze software plaatsen wij jullie Legal vacature op LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Onze software zorgt ervoor dat de advertentie direct onder de aandacht van de doelgroep komt.

Legal profielen die voldoen aan het zoekprofiel worden doorgestuurd. Niet passende reacties wijzen wij voor jullie af. Bespaar tijd en ontvang alleen de beste legal kandidaten.

Voordelen van Legal Recruitment

Volledig ontzorgd

Wij nemen het gehele voortraject uit handen.

Lage kosten

Laag tarief t.o.v. regulier recruitment bureau.

Tijdbesparend

In 72 uur de beste kandidaten benaderd.

Alleen passende kandidaten

Door directe benadering spreek je alleen passende kandidaten.

Transparant

Volledig inzicht in markt en benaderde kandidaten.

Hoogste succesratio

Slim werven vult 95% van de vacatures in.

Onze tevreden klanten

Succesvol in juridische functies, tijdelijk en vast

Wij vinden de juiste personen voor corporates, advocatenkantoren en MKB.
0
5/5
2,394
Legal Recruitment Reviews
Logo NorthC
Logo Intravacc
Logo Hiscox
Logo Inshared
Logo Givaudan
Logo Fluke
Logo Eurosort
Logo 10xcrew
logo Elevate Health
Logo Geomaat

Daarom kies je Legal Recruitment Center

Intake

Met ervaren Recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jullie Legal vacature snel in te vullen.

Selectie

Selectie aan de voorkant. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jouw legal vacature. Handmatig selecteren wij de beste kandidaten. 

Job slots

LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep. Alleen passende kandidaten worden doorgestuurd.

Legal vacature invullen?

Kom in contact met de beste kandidaten

Legal Recruitment Center

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum

Legal vacature invullen?

Benieuwd hoe wij jullie Legal vacature invullen? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390

Data driven legal recruitment

Legal functies zoals Legal Counsel en Attorney at Law zijn op dit moment moeilijk in te vullen.

Google for Jobs geeft in Nederland al 500+ vacatures voor de titel Legal Counsel. In Amsterdam zijn de afgelopen maand al meer dan 100 vacatures voor Legal Counsel en aanverwante functies geplaatst. Logisch dat de juiste kandidaat niet op jullie vacature reageert.

Op LinkedIn staan meer dan 270 vacature advertenties voor Legal Counsel. Deze getallen geven aan dat recruitment van legal functies uitdagend is.

Wanneer wij met onze unieke software zoeken op de functietitel Legal Counsel dan zijn er ca. 8.000 kandidaten. Wij brengen de hele arbeidsmarkt van legal functies in kaart en filteren dit verder door naar de juiste kandidaat voor jullie legal vacature. Start nu met succesvolle werving en selectie. Of je nu de recruitment van een advocaat, jurist of legal counsel wilt uitbesteden, wij leveren transparant resultaat. 

Recruitment Center vindt de beste legal profielen voor jullie vacature. 

Interessante content om verder te lezen

entrepreneur, lifestyle, millennial-2934861.jpg

Hoe spreek je millennials aan in het recruitmentproces?

De arbeidsmarkt is continu in beweging. De manier waarop bedrijven werken is continu aan innovatie onderhevig en het personeel dat nodig is, verandert mee. Bovendien is er de laatste decennia ook veel verandert in het aanbod aan werk, de arbeidsovereenkomsten, de benodigde vaardigheden en de werkwijze van veel bedrijven. Van recruiters wordt verwacht dat ze

Lees verder »
diversiteit werkvloer

Hoe bevorder je diversiteit op de werkvloer

Diversiteit op de werkvloer is de laatste jaren een veelbesproken onderwerp. Ondanks variatie in afkomst, gender, religie, arbeidsvermogen, geaardheid en leeftijd in de samenleving, is de werkvloer van veel bedrijven, organisaties en overheden nog verbazingwekkend uniform. En dat is zonde, want diversiteit op de werkvloer levert zoveel moois op. Wij geven graag advies voor het

Lees verder »
advocaten en juristen via Recruitment Center

Werving en selectie bureau advocaten en juristen

Slim Advocaten en Juristen werven Recruitment Center vindt de beste Advocaten en Juristen voor jullie vacature. Contact Lees meer Recruitment van Advocaten en Juristen Recruitment Center is met het Slim Werven concept voor Advocaten en Juristen vacatures zeer succesvol in het vinden van de juiste kandidaat. Als werving en selectiebureau voor juridische functies weten wij

Lees verder »
FAQ

Veel gestelde vragen over interim en recruitment van legal functies

Als jouw vragen over slim juridisch personeel werven

Legal recruitment is het werven en selecteren van kandidaten voor juridische vacatures. Andere termen die gebruikt worden zijn: 

 • Legal executive search
 • Werving en selectie juridisch
 • Legal Recruiter

Alle termen komen op dezelfde dienstverlening neer. Wij adviseren welke aanpak het bestel aansluit bij jullie vacature. Het werven van een startend juridisch medewerker zal een ander proces met zich meebrengen dan de werving en selectie van een advocaat.  Ons doel is jullie vraag in te vullen met een specialist die past bij de functie, uitdaging, doelen en bedrijf. Zo maken wij een match die langdurig is. 

Legal Recruitment zetten wij in voor alle functies met een juridisch karakter. Aangezien de wetgeving in steeds meer bedrijfstakken complexer wordt is de vraag naar legal professionals sterk gegroeid. Als voorbeeld heeft de financiële sector veel te maken met nieuwe wetgeving. Compliance specialisten met een juridische achtergrond zijn daarom steeds vaker gevraagd.

Recruitment per functiegebied

Per functie gebied hebben wij experts die de hele markt voor deze vacature in kaart kunnen brengen. Met een complete database aan keywords weten wij alle kandidaten die werkzaam zijn binnen een vakgebied in kaart te brengen. Dit stelt ons in staat om voor elke functie genoeg kandidaten te vinden om een legal functie in te vullen. 

 

Wil je zeker weten of jouw vacature geschikt is om via slim werven in te vullen, neem dan contact op.

Onze database koppelt alle juridische specialisten aan jullie vacature. Dit doen we niet alleen met keywords, maar door gebruik te maken van alle bedrijfsnamen met contactgegevens brengen wij de hele markt in kaart.

Of je nu op zoek bent naar een legal counsel of advocaat. Wij weten de juiste mensen te vinden voor jullie functie. 

Door onze specialisatie in legal recruitment en juridische functies werken wij met steeds meer bedrijven samen. Inmiddels hebben we al veel advocaten kantoren geholpen aan nieuwe medewerkers en partners. 

Niet alleen standaard juridische functies

Naast de bekende legal functies maken opdrachtgevers steeds meer gebruik van onze kennis van specialistische legal functies. Denk hierbij aan KYC analisten. functies op gebied van Wwft, blockchain en compliance.

Hierdoor reken wij tot onze klanten bekende verzekeraars, advocatenkantoren, IT bedrijven en boutique firms.   

Legal recruitment is vaak nog een traditionele business. De markt veranderd. Kandidaten willen sneller in contact komen en reageren niet meer op een vacature tekst. Daarnaast zitten ze niet te wachten op lange trajecten via een legal recruiter. Wij spelen in op deze vraag. Door kandidaten snel te vinden en deze te verbinden met onze opdrachtgevers zijn wij beter in staat legal vacatures in te vullen. 

Hoe dit komt ligt volgens ons aan meerdere factoren maar de belangrijkste zijn:

 • Wij werken alleen met ervaren en senior recruiters. Hierdoor begrijpen wij beter welke kandidaten onze klanten zoeken.
 • Kandidaten reageren eerder op onze persoonlijke berichten. Ook hier scoren wij veel hoger dan andere bureaus. Door onze persoonlijke aanpak en juiste match reageren kandidaten eerder.
 • Unieke software. Doordat wij ontzettend veel data hebben over branches, kandidaten, bedrijven en zoekwoorden weten wij meer kandidaten te targetten.
 • Unieke software. Door onze eigen software te koppelen aan databases als Linkedin weten wij sneller en betere kandidaten te benaderen. 

Een krappe arbeidsmarkt vraagt om een nieuwe aanpak die aansluit bij de wens van opdrachtgever en kandidaat.