Werving en Selectie Finance

Via onze Slim Werven methode vinden wij de juiste finance professional voor jullie financiële vacature, zowel voor tijdelijk als vast dienstverband. Of je nu op zoek bent naar een ervaren finance controller of een startende ambitieuze finance professional die wil doorgroeien naar een rol als finance manager of finance director, wij helpen je graag bij het werven van de juiste persoon voor de baan.

Hoogopgeleide finance professionals

Als ervaren finance recruitment bureau weten wij met unieke software en de grootste database van relevante keywords op een slimme en kostenefficiënte wijze de beste finance kandidaten voor jullie finance vacatures te vinden.

Finance vacature moeilijk in te vullen? Recruitment Center is de specialist voor vaste en interim finance functies.

Ons netwerk van kandidaten omvat ook professionals met ervaring in de publieke sector, dus we kunnen je ook helpen bij het vinden van kandidaten met specifieke kennis en vaardigheden die relevant zijn voor deze sector. Kortom, voor een succesvolle recruitment van financiële functies in de publieke sector kun je rekenen op ons.

Herkenbaar?

Via finance werving en selectie weet Recruitment Center wel de juiste kandidaten voor corporate finance of publieke sector te vinden.

Bel mij terug

Finance Werving en Selectie voor vast en tijdelijk dienstverband

Slim Finance functies invullen

Zo doen wij dat!

werving finance

Onze finance recruitment consultants zijn bekend met alle financiële functies. Op basis van een uitgebreide intake bepalen we welk profiel het beste aansluit bij jullie wensen. Dit profiel vertalen wij naar een unieke zoekopdracht voor jullie vacature. Inmiddels hebben wij al zoveel finance functies ingevuld dat wij genoeg data hebben om alle profielen die matchen met jullie vacature in kaart te brengen. 

Werving van finance specialisten is een vak apart. Wij hebben unieke software ontwikkeld waarmee wij de hele markt van passende kandidaten in kaart kunnen brengen. Op basis van de intake selecteren wij de best passende kandidaten voor jullie bedrijf en vacature. Geselecteerde profielen benaderen wij een op een voor jullie functie. 

Recruitment Center gelooft in transparantie. Samenwerken voor een finance vacature betekent dat je inzicht krijgt in alle kandidaten die door ons zijn benaderd. In je eigen kandidaten portal vind je ook alle reacties terug. Van geïnteresseerde kandidaten ontvang je alle achtergrond informatie voor het maken van een afspraak.  

Functies die wij onlangs succesvol via slim werven finance hebben ingevuld zijn:

Succesvol zijn wij in het rechtstreeks benaderen van finance profielen. Met onze data gedreven media campagne brengen wij jullie vacature ook onder de aandacht van de doelgroep.

Geselecteerde kandidaten stellen wij voor, niet passende kandidaten wijzen wij af. 

Voordelen van financieel werving en selectie

Volledig ontzorgd

Wij nemen het gehele traject uit handen.

Lage kosten

Laag tarief t.o.v. regulier finance wervingsbureau.

Tijdbesparend

Met onze software benaderen wij snel de juiste kandidaten.

Alleen passende kandidaten

Door directe benadering spreek je alleen passende kandidaten.

Transparant en heel de markt in kaart

Volledig inzicht in markt en benaderde kandidaten.

Hoogste succesratio

Slim werven finance vult 95% van de vacatures in.

Onze tevreden klanten

Succesvol in werving en selectie financieel personeel, tijdelijk en vast

Wij vinden de juiste personen voor corporates, accountants en MKB.
0
5/5
2,394
Finance Recruitment Reviews
Logo NorthC
Logo Intravacc
Logo Hiscox
Logo Inshared
Logo Givaudan
Logo Fluke
Logo Eurosort
Logo 10xcrew
logo Elevate Health
Logo Geomaat

Daarom kies je Werving en Selectie financieel

Intake

Met ervaren Finance Recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jullie  vacature snel in te vullen.

Selectie

Selectie aan de voorkant. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jullie finance vacature. Handmatig selecteren wij de beste kandidaten. 

Target Media

LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep. Alleen passende kandidaten worden doorgestuurd.

Finance vacatures invullen?

Kom in contact met de beste kandidaten

Werving Finance via Recruitment Center

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Werving finance bureau

Finance professional nodig?

Werving en Selectie Finance Professionals: benieuwd hoe wij jullie finance vacature invullen? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390

FAQ

Veel gestelde vragen over werving van finance functies

Al jouw vragen over slim finance kandidaten werven. Van young professionals als financial controller tot eindverantwoordelijke posities.

Finance recruitment is de werving van financieel personeel. Het is een proces van het vinden en aantrekken van gekwalificeerde kandidaten voor vacatures binnen de financiële sector. Dit kan bijvoorbeeld inhouden het zoeken naar accountants, financieel analisten, bankiers, verzekeringsagenten, controllers etc. Het proces kan bestaan uit het plaatsen van vacatures, het zoeken naar kandidaten via wervingsbureaus, het voeren van sollicitatiegesprekken en het aanbieden van een baan aan de geschikte kandidaat.

Werving Finance 2.0

Recruitment Center is al vele jaren actief in de werving van finance professionals. Met een executive search achtergrond zijn wij een aantal jaren geleden gestart met data driven finance recruitment. Wij noemen die slim werven of werving finance 2.0.. Met unieke software benaderen wij de juiste finance specialisten voor jullie vacature. 

Andere termen voor finance recruitment die gebruikt worden zijn: 

 • Finance executive search
 • Werving en selectie financieel
 • Finance Recruiter

Alle termen komen op dezelfde dienstverlening neer. Wij adviseren welke aanpak het bestel aansluit bij jullie vacature. Het werven van een junior financieel medewerker zal een ander proces met zich meebrengen dan de werving van een financieel directeur.  Ons doel is jullie vraag in te vullen met een specialist die past bij de functie, uitdaging, doelen en bedrijf. Zo maken wij een match die langdurig is. 

Via werving finance vullen wij een breed type van financiële functies in. Inmiddels hebben wij ervaring in het vinden van assistent accountants tot partners en van controllers tot financieel directeuren. Er zijn veel verschillende soorten financiële beroepen, bijgaand geven wij een over zicht van de meest voorkomende finance functies. 

Finance functies

 1. Accountants: verantwoordelijk voor het opstellen van financiële verklaringen en het bijhouden van boekhouding voor organisaties en individuen.

 2. Financieel analisten: analyseren financiële gegevens en geven advies over beleggingen en financiële beslissingen.

 3. Bankiers: werken in banken en zijn verantwoordelijk voor het verlenen van leningen, het beheren van rekeningen en het adviseren van klanten over financiële producten en diensten.

 4. Verzekeringsagenten: verkopen en adviseren verzekeringen aan individuen en organisaties.

 5. Beleggingsbankiers: werken met bedrijven en individuen om geld te verdienen door middel van beleggingen.

 6. Financiële planners: helpen individuen hun financiële doelen te bereiken door middel van budgettering, beleggen en vermogensbeheer.

 7. Financiële controllers: verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van budgetten, het analyseren van financiële gegevens en het geven van advies over financiële beslissingen binnen een organisatie.

 8. Creditanalysts: analyseren de kredietwaardigheid van individuen of bedrijven om te bepalen of zij in aanmerking komen voor een lening.

 9. Actuarissen: gebruiken wiskunde en statistieken om risico’s te analyseren en te bepalen hoeveel premies verzekeringsmaatschappijen moeten vragen.

 10. Treasury professionals: verantwoordelijk voor het beheer van de liquide middelen en het opstellen van strategieën voor het beheer van de geldpositie van een organisatie.Wil je weten of we ook jullie finance functie kunnen invullen? Neem dan contact op, 

Arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt voor financiële beroepen is over het algemeen sterk, met veel vacatures en goede carrièremogelijkheden.

Het cbs geeft aan dat in de financiële sector de banen sinds 2011 al sterk groeien. De laatste jaren gaat deze groei door, met koploper 2022. Ook in 2023 verwachten wij een groei naar de vraag van financiële specialisten. 

Veel financiële beroepen zijn gevraagd in verschillende sectoren, waaronder banken, verzekeringsbedrijven, beleggingsfondsen en accountancy- en adviesbedrijven.

De vraag naar specifieke financiële beroepen kan variëren afhankelijk van de economische situatie en de groei in bepaalde sectoren. Bijvoorbeeld, tijdens een recessie kan de vraag naar financieel analisten en bankiers afnemen, terwijl de vraag naar accountants kan toenemen vanwege de noodzaak van financiële verklaringen.

Er zijn ook regionale verschillen in de arbeidsmarkt voor financiële beroepen, met meer vacatures in de grotere steden zoals Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Op de lange termijn, de vraag naar financiële beroepen zal blijven groeien met de groei van de wereldeconomie, en met de technologische innovaties in de sector, zoals robo-advisory en digitale financiële diensten. Dit kan leiden tot nieuwe vacatures en carrièremogelijkheden, maar ook tot veranderingen in de vereisten voor de beroepen en de manier waarop deze worden uitgevoerd.

Het werven van financiele specialisten is een vak apart. In een krappe markt reageren kandidaten niet op een vacature. Het is verstandig om een specialist in finance recruitment in te huren. Wil je het toch nog zelf proberen dan geven wij een aantal tips om de beste finance professionals aan te trekken.

Tips voor het werven van finance specialisten

Er zijn verschillende manieren om financiële specialisten te werven, hieronder een aantal methoden:

 1. Vacatures plaatsen: Plaats vacatures op relevante websites, zoals LinkedIn of specifieke vacaturebanken voor financiële beroepen. Zorg dat de vacaturebeschrijving helder en compleet is en dat de vereisten voor de functie duidelijk zijn.

 2. Wervingsbureaus: Werk samen met een wervingsbureau gespecialiseerd in de financiële sector. Zij kunnen u helpen bij het identificeren van gekwalificeerde kandidaten die aan uw vereisten voldoen.

 3. Netwerken: Netwerken is een belangrijke manier om financiële specialisten te vinden. Deel uw vacatures met uw eigen netwerk, zoals vrienden, familie en collega’s, en neem deel aan branche-evenementen en carrièrebeurzen waar u in contact kunt komen met potentiële kandidaten.

 4. Referral programma: Het opzetten van een referral programma kan een efficiënte manier zijn om financiële specialisten te werven. Beloon medewerkers die geschikte kandidaten aanbevelen met een financiële vergoeding of extra verlof.

 5. Social media: Gebruik social media om uw vacatures te delen en om in contact te komen met potentiële kandidaten. Platformen zoals LinkedIn zijn speciaal gericht op het vinden van werk en het opbouwen van professionele netwerken.

 6. Employee branding: Zorg dat uw organisatie een aantrekkelijke werkgever is voor financiële specialisten. Dit kan door het bieden van concurrerende beloningen, een goede werk/privébalans en professionele ontwikkelingsmogelijkheden.

 7. Headhunting: Als u specifieke kandidaten zoekt, kan headhunting een effectieve manier zijn om deze te vinden. Headhunters kunnen gericht zoeken naar kandidaten die aan uw specifieke vereisten voldoen.

 8. Recruitment marketing: Gebruik recruitment marketing om uw vacatures onder de aandacht te brengen van financiele specialisten, en om uw organisatie aantrekkelijker te maken voor kandidaten. Dit kan door middel van video’s, blogs, social media campagnes en andere online content.

Sparren over de mogelijkheden om de ideale finance professional te vinden? Neem dan contact op. 

Data driven finance recruitment

Werving Finance is een specialiteit. De vraag naar financieel specialisten groeit enorm. Niet alleen bij accountants of andere financiële adviesbureaus, maar steeds meer bedrijven kiezen voor een controller in huis.  Functies als Controller en Accountant zijn daarom op dit moment moeilijk in te vullen.

Google for Jobs geeft in Nederland al 1500+ vacatures voor de titel Controller. Alleen het plaatsen van een vacature geeft geen resultaat. 

Financiele mensen reageren niet snel zelf op een vacature. Met onze data gedreven aanpak brengen wij alle finance profielen in kaart. Met een beproefde benadering triggeren wij kandidaten om wel te reageren.  

Interessante content om verder te lezen

Werving en selectie finance professional, vrouw zit achter laptop

Tijdelijke vervanging personeel

Ben je op zoek naar een goede vervanging voor een medewerker die met verlof gaat? Of is een collega zwanger of langdurig ziek? Dan biedt tijdelijke vervanging van personeel een goed alternatief om je bedrijf draaiende te houden. Veel ondernemingen maken bij de tijdelijke inhuur gebruik van interim management. Ben je nog zoekende en wil

Lees verder »
entrepreneur, lifestyle, millennial-2934861.jpg

Hoe spreek je millennials aan in het recruitmentproces?

De arbeidsmarkt is continu in beweging. De manier waarop bedrijven werken is continu aan innovatie onderhevig en het personeel dat nodig is, verandert mee. Bovendien is er de laatste decennia ook veel verandert in het aanbod aan werk, de arbeidsovereenkomsten, de benodigde vaardigheden en de werkwijze van veel bedrijven. Van recruiters wordt verwacht dat ze

Lees verder »
diversiteit werkvloer

Hoe bevorder je diversiteit op de werkvloer

Diversiteit op de werkvloer is de laatste jaren een veelbesproken onderwerp. Ondanks variatie in afkomst, gender, religie, arbeidsvermogen, geaardheid en leeftijd in de samenleving, is de werkvloer van veel bedrijven, organisaties en overheden nog verbazingwekkend uniform. En dat is zonde, want diversiteit op de werkvloer levert zoveel moois op. Wij geven graag advies voor het

Lees verder »

Nog vragen?

Finance functie invullen?

Wij helpen graag? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390