Recruitment Pedagogisch Medewerker

Bouw een talentpool van kandidaten voor de werving van medewerkers voor BSO en Kinderopvang.

Recruitment bureau voor kinderopvang en BSO

Er is een tekort aan pedagogisch medewerkers en elke BSO en kinderdagopvang heeft meerdere vacatures. Recruitment Center heeft zich gespecialiseerd in de werving en recruitment van pedagogisch medewerkers via het bouwen van een talentpool. 

Met onze unieke software automatiseren wij het recruitment proces en bouwen we een strategische talentpool voor jullie vacatures.

Hiermee vul je nu en in de toekomst vacatures in en verlaag je de cost-per-hire met 75%.

Herkenbaar?

Kandidaten reageren niet op een vacature.

Traditioneel werven geeft geen resultaat.

De vacature blijft te lang openstaan.

Weinig tijd en tools om zelf de juiste pedagogisch medewerkers te vinden.

Recruitment Center weet via slim talentpool bouwen wel de juiste kandidaten voor BSO en kinderopvang te vinden.

Bel mij terug

Talentpool recruitment voor de kinderopvang, zo werkt het!

1. De ideale pedagogisch medewerker

Wat is het profiel van de ideale kandidaat? Welke kandidaten wil je wel en niet in de talentpool opnemen. Wij zorgen dat de juiste profielen in onze software komen te staan. 

boeien en binden van kandidaten
Geavanceerde zoekopdracht

2. Intelligente search

Wij weten nu exact wat het profiel van de door jullie gezochte pedagogisch medewerker is. Alle informatie vertalen wij naar een geavanceerde zoekopdracht. Wij filteren op regio, jaren werkervaring, competenties, opleidingsniveau, talenkennis, branche ervaring, functietitels en andere slimme factoren die nodig zijn om een perfecte lijst kandidaten samen te stellen.

3. Het eerste contact

Met onze unieke software nodigen wij met een aansprekend bericht de geselecteerde kandidaten uit om in contact te komen. Deze berichten worden automatisch opgevolgd. Het beheer kan je zelf doen of aan ons uitbesteden. 

Eerste contact leggen met kandidaten - Recruitment
Goede opvolging kandidaten - Recruitment

4. Follow up

Gemiddeld accepteert 47% van de kandidaten het verzoek om contact. We volgen op met een tweede bericht waar wij de kandidaten enthousiasmeren met jullie vacature. De inhoud en tone-of-voice van het bericht bepalen wij samen.

5. Boeien, filteren en binden

Het eerste resultaat. Een aantal kandidaten heeft gesolliciteerd op de voorgestelde vacature, anderen hebben een vraag of bedanken voor het aanbod. Recruitment blijft mensenwerk. Vanaf dit moment is het aan jullie om het dialoog gaande te houden. Kandidaten die hebben geaccepteerd, sturen wij door naar jullie ATS of CRM systeem (indien aanwezig). Zo houd je een mooi overzicht van alle kandidaten in de Talentpool.

boeien en binden van kandidaten
kracht van herhaling

6. Kracht van herhaling

Niet iedereen zal de eerste uitnodiging accepteren. Geen zorgen.
Na 3 weken nodigen wij deze kandidaten opnieuw uit. De kracht van herhaling verhoogt de acceptatiegraad aanzienlijk. Ontstaat er een nieuwe vacature, dan stel je de kandidaten direct per e-mail op de hoogte. Zo vul je vacatures in de toekomst ook snel en tegen lage kosten in.

Voordelen Recruitment Pedagogisch Medewerker

Bespaar tijd

Handmatig een talentpool bouwen kost heel veel tijd. Tijd die je als Recruiter niet hebt. Recruitment Center heeft de expertise en unieke software waarmee wij automatisch de talentpool bouwen met pedagogisch medewerkers die geschikt zijn voor jullie vacatures.

Talentpool pedagogisch medewerkers werven

Van ad hoc naar strategisch recruitment.

Bereik de latent werkzoekenden.

Verlaag je cost-per-hire met 75%.

Halveer de tijd dat een vacature openstaat.

Breng continuïteit in je hiring proces.

Onze tevreden klanten

Kinderdagverblijven, BSO en opvang werven succesvol via talentpools van Recruitment Center.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Contact Recruitment Center

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Vacature Pedagogisch Medewerker invullen?

Benieuwd hoe wij jullie vacature invullen? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390

Data driven recruitment Pedagogisch Medewerker

Vacatures in de kinderopvang en BSO zijn op dit moment moeilijk in te vullen. Functies zoals Pedagogisch medewerker of medewerker kinderopvang zijn veel gevraagd, maar het aanbod is schaars.

Google for Jobs geeft in Nederland al 2000+ vacatures voor de titel Pedagogisch Medewerker. In Nederland zijn de afgelopen maand al meer dan 200 vacatures voor Pedagogisch medewerker en aanverwante functies geplaatst. Logisch dat de juiste kandidaat niet op jullie vacature reageert.

Op LinkedIn staan meer dan 14.000 vacature advertenties voor Pedagogisch medewerker. Deze getallen geven aan dat recruitment van functies in kinderopvang, BSO en peutergroepen uitdagend is.

Wanneer wij met onze unieke software zoeken op de functietitel Pedagogisch medewerker dan zijn er ca. 58.000 kandidaten. Wij brengen de hele arbeidsmarkt van pedagogisch medewerker functies in kaart en filteren dit verder door naar de juiste kandidaat voor jullie kinderopvang vacature. Start nu met succesvolle werving en selectie en het bouwen van een talentpool voor functies nu en in de toekomst.

Bel mij terug

Wat is Recruitment via een Talentpool?

Een talentpool is een database van potentiële kandidaten die goed zouden passen op vacatures binnen jouw organisatie.

Een goede talentpool opbouwen kost tijd en geld. Zomaar een lijstje met potentiële kandidaten aanleggen, is namelijk niet hetzelfde als een actieve en werkende talentpool opbouwen.

Door actief contact te onderhouden met de talentpool vergroot je de kans dat je de eerst volgende vacature snel en goedkoop invult.

De functie van pedagogisch medewerker leent zich perfect voor het rekruten via een talentpool. Neem contact op en wij vertellen graag meer over onze werkwijze en de successen van andere klanten. 

Vragen over Talentpool voor kinderopvang en BSO?

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Ja, bouw mijn Talentpool voor Pedagogisch Medewerkers

Vul het formulier in en wij nemen contact op. Nog vragen bel: 085-7602390