Werving en selectie Content Marketeer

Op zoek naar een Content Marketeer voor in vast dienstverband of tijdelijke inhuur? Lees snel verder.

Recruitment bureau voor Content Marketeers

Recruitment Center is all Digital! Wij werven Digital Content Marketeers op innovatieve wijze voor vast dienstverband of freelance. Via onze Slim Werven methode en ai search software brengen wij de gehele markt in kaart en hand selecteren wij de beste 50 Content Marketeers passend met jullie bedrijf en opdracht.
Met de grootste database van relevante keywords werven wij op kostenefficiënte wijze de beste kandidaten voor de functie van Content Marketeer. Ook in deze krappe arbeidsmarkt.

Is dit jullie uitdaging?

Als digital recruitment bureau helpen wij via Slim Werven de juiste digital professionals voor jullie organisatie te vinden.

Bel mij terug

Werving en selectie voor digital functies

Processen geoptimaliseerd maar niemand die het team aanstuurt voor de operationele werkzaamheden? 

Slim de juiste Content Marketeer vinden

Zo doen wij dat!

Content Marketeer man zit achter zijn laptop en kijkt in de camera

De wereld van digital marketing kent verschillende benamingen voor allerlei functies.
Onze specialisten zijn thuis in deze digitale wereld en weten tijdens de intake exact te achterhalen wat jullie zoekvraag is.
We helpen onze klanten met het in kaart brengen van de eisen om een functie succesvol in te vullen.
Zo weten wij snel wie we moeten benaderen en waar we moeten zoeken om de juiste kandidaten en functies in beeld te krijgen.

De grootse database is LinkedIn, dus hoe moeilijk kan het zijn om de juiste kandidaten te vinden? Toch weet het echte talent zich te “verstoppen” en worden door veel recruiter niet gevonden. Met de grootste database van sleutelwoorden zoekt onze unieke software in verschillende databases en bouwt een volledig profiel van een kandidaat.

Verborgen talenten komen in beeld en onze ervaren recruiter weten hen te activeren en enthousiasmeren voor jullie bedrijf.

Wij geloven in een transparant recruitment proces. Daarom ontvang je een inlog voor je eigen kandidaten portal waarin alle geselecteerde kandidaten in staan. Je kunt live meekijken hoe het recruitmentproces verloopt. Alle feedback van kandidaten vind je daarin terug. Onze opdrachtgevers ervaren dit als zeer waardevolle informatie.

De grootste successen behalen wij door het direct en persoonlijk benaderen van kandidaten. Toch is ca. 10% van de markt actief opzoek naar ene nieuwe baan. Om die reden plaatsen wij de Content Manager vacature op LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Onze software zorgt ervoor dat de advertentie direct onder de aandacht van de doelgroep komt.

Slim Werven

Voordelen van slim content marketeer werven

Volledig ontzorgd

Wij nemen het gehele voortraject uit handen.

Beste kandidaten

Hand geselecteerd, alleen passende kandidaten.

Lage kosten

Laag tarief t.o.v. regulier recruitment bureau.

Transparantie

Bekijk welke kandidaten benaderd zijn

Tijdbesparend

In 72 uur de beste kandidaten benaderd.

Hoogste succesratio

Slim werven vult 95% van de vacatures in.

Onze tevreden klanten

Succesvol recruiten van digital content marketeers. Wij vinden de juiste persoon ter vervanging of uitbreiding van jullie online marketing team

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews
Logo NorthC
Logo Intravacc
Logo Hiscox
Logo Inshared
Logo Givaudan
Logo Fluke
Logo Eurosort
Logo 10xcrew
logo Elevate Health
Logo Geomaat

Voor online functies kies je Recruitment Center

Intake

Met ervaren Recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jullie e-commerce vacature snel in te vullen.

Selectie

Selectie aan de voorkant. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jouw e-commerce vacature. Reacties ontvang je  in je eigen kandidaten portal.

Job slots

LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep. Alleen passende kandidaten worden doorgestuurd.

Content Marketing vacature invullen?

Kom in contact met de beste kandidaten

Contact Recruitment Center

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum

Content Marketing vacature invullen?

Benieuwd hoe wij jullie vacature invullen? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390

Data driven digital recruitment

Digital functies zoals content marketeers zijn op dit moment moeilijk in te vullen. 

Google for Jobs geeft in Nederland al 1500+ vacatures voor de titel content marketeer. In Amsterdam zijn de afgelopen maand al meer dan 73 vacatures voor content marketeer en aanverwante functies geplaatst. Logisch dat de juiste kandidaat niet op jullie vacature reageert.

Op LinkedIn staan meer dan 1426 vacature advertenties voor content marketeer in Nederland. Deze getallen geven aan dat recruitment van deze functie uitdagend is.

Database en software 

Wanneer wij met onze unieke software zoeken op functietitel content markteer en aanverwante variaties zoekt dan zijn er ca. 11.000 kandidaten. Wij brengen de hele arbeidsmarkt van digital functies in kaart en filteren dit verder door naar de juiste kandidaat voor jullie vacature. Start nu met succesvolle werving en selectie.

Recruitment Center vindt de beste digital profielen voor jullie vacature. 

Vragen?

FAQ's Werving en selectie bureau

Wat is content marketing?

Digital content marketing is een marketingstrategie waarbij waardevolle, relevante en boeiende inhoud wordt gecreëerd en verspreid via digitale kanalen, zoals websites, sociale media, e-mail en blogs. Het doel van digital content marketing is om potentiële klanten aan te trekken en te behouden door hen te voorzien van nuttige informatie die helpt bij het oplossen van problemen of het bereiken van doelen. Door waardevolle content te bieden, wordt er gebouwd aan het Brand van het bedrijf, creëert het vertrouwen en de loyaliteit van de lezer wat uiteindelijk leiden naar conversie, of te wel sales leads.

Wat doet een content marketeer?

Een content marketeer is verantwoordelijk voor het creëren en beheren van content die de marketingdoelen van een bedrijf ondersteunt. De taken van een content marketeer bestaat onder andere het onderzoeken en identificeren van relevante onderwerpen, het creëren van waardevolle artikelen etc, content optimaliseren voor zoekmachines, het promoten van de content via digitale kanalen, het analyseren van de performance van content en waar nodig aanpassen.

Kortom, een content marketeer is verantwoordelijk voor het creëren en beheren van effectieve content die bijdraagt aan het bereiken van de marketingdoelen van een bedrijf.

Wat verdient een content manager in loondienst?

Over het algemeen ligt het gemiddelde salaris van een content marketeer in vast dienstverband tussen de €30.000 en €50.000 per jaar in Nederland. Hogere salarissen zijn mogelijk voor ervaren content marketeers met specialistische vaardigheden of voor content managers met leidinggevende verantwoordelijkheden.

Wat is het uurtarief van een Freelance Content Marketeer?

Het uurtarief van een freelance content marketeer varieert en is afhankelijk van factoren als ervaring, locatie, niche, en de complexiteit van de opdracht. Over het algemeen liggen de uurtarieven van freelance content marketeers tussen de €50 en €125 per uur.

Werving en Selectie Content Marketeer

Als recruitmentbureau begrijpen wij het belang van een goede een goede contant marketeer.
Voor organisaties die op zoek zijn naar een marketeer voor vast dienstverband, bieden wij een transparante werving en selectieservice op basis van ons slim werven methode. Met onze data gedreven sourcing en een ervaren consultant vinden een aantal kandidaten die perfect matchen met de specifieke vereisten en passen binnen de bedrijfscultuur van jullie organisatie.

 

Freelance content Marketeer

Voor organisaties die behoefte hebben aan een interim content marketeer, bieden wij ook een pool van gekwalificeerde professionals die beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten. Onze interimmers hebben een bewezen track record en kunnen snel en effectief worden ingezet om e-commerce een boost te geven.