Slim
Logistiek Manager
werven

Recruitment Center vindt de beste Logistiek Manager voor jullie vacature.

Op zoek naar een Logistiek Manager?

Recruitment Center doet het anders. Wij benaderen direct de beste kandidaten voor jullie vacature van Logistiek Manager. Onze software brengt de doelgroep in kaart en een ervaren recruiter selecteert en benadert profielen die passen op jullie logistieke functie.

Wij ondersteunen logistieke organisaties bij de volgende uitdagingen:

De juiste Logistiek Managers reageren niet op de vacature.

Recruitment bureaus spreken de doelgroep niet aan.

De vacature blijft te lang openstaan.

Weinig tijd om zelf de juiste Logistiek Manager te vinden.

Recruitment Center is hét succesvolle alternatief t.o.v. traditionele werving en selectie voor het vinden van de juiste Logistiek Manager. 

Bel mij terug

Recruitment en werving van Logistiek Managers

Slim een Logistiek Manager werven

Zo doen wij dat!

Het succes van elke zoekopdracht zit in de details. Een diepgaande vacature inventarisatie ligt daaraan ten grondslag. Onze Recruiters hebben veel kennis van de logistieke sector. Zij weten met de juiste vraagstelling jullie wensen en eisen goed in kaart te brengen. Deze informatie vertalen wij naar strak omlijnd zoekprofiel waarmee wij onze software ‘’voeden’.

Met onze unieke recruitment software wordt in allerlei interne en externe databases gezocht naar matchende kandidaten. Een ervaren Recruiter selecteert handmatig de beste Logistiek Managers. Met de juiste toon-of-voice enthousiasmeren en activeren wij deze Logistiek Managers voor jullie vacature. Onze response rate is gemiddeld 60%.

Alles reacties ontvang je direct in jullie mailbox. Vanaf nu is het aan jullie om contact op te nemen met de kandidaten voor meer informatie of het plannen van een gesprek. Omdat uitsluitend de beoogde Logistiek Managers zijn benaderd, verdoe je geen tijd aan kandidaten die niet interessant zijn. Alle kandidaten die zijn benaderd worden inzichtelijk gemaakt in een portaal waar jullie exclusief toegang tot hebben.

Het persoonlijk benaderen van kandidaten is de meest effectieve wervingsmethode. Toch plaatsen wij jullie vacature Logistiek Manager kosteloos op LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Hier zullen veel reacties op komen, vooral van kandidaten die niet passen. Alle sollicitaties behandelen wij en sturen uitsluitend de best passende kandidaten door.

Voordelen van slim Logistiek Manager werven

Volledig ontzorgd

Wij nemen het gehele voortraject uit handen.

Lage kosten

Laag tarief t.o.v. regulier recruitmentbureau.

Tijdbesparend

In 72 uur de beste kandidaten benaderd.

Alleen passende kandidaten

Door directe benadering spreek je alleen passende kandidaten.

Overzicht

Bekijk welke kandidaten benaderd zijn.

Hoogste succesratio

Slim Werven vult 95% van de vacatures in.

Onze tevreden klanten

Succesvol rekruten van een Logistiek Manager. Wij vinden de juiste personen voor grote en kleine logistieke bedrijven.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Logistiek Manager werven? Kies Recruitment Center

Intake

Met ervaren Recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jullie Logistiek Manager vacature snel in te vullen.

Selectie

Selectie aan de voorkant. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jouw vacature. Reacties ontvang je direct in je mailbox.

Job slots

LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep. Alleen passende kandidaten worden doorgestuurd.
Heb je een Logistiek Manager vacature?

Kom in contact met de beste kandidaten

Contact Recruitment Center

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Vragen?

Benieuwd hoe wij jullie Logistiek Managers vacature invullen? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390

Data driven recruitment logistieke functies

De logistieke sector zit in de lift! Dat is duidelijk te merken aan het groeiend aantal Logistiek Managers vacatures.

Op Indeed, de grootste vacaturebank ter wereld, zijn 202 vacatures Logistiek Manager.

LinkedIn telt ruim 515 Logistiek Managers vacatures. Dat is o.b.v. een exacte match.

Aanverwante functies zoals Supply Chain Management, Operations Manager, Continuous Improvement Manager, Logistics Manager, Logistics Coördinator, Logistics Specialist, Production Planner, Procurement Logistics Manager, Freight Forwarder hebben wij niet meegeteld.

Recruitment Center vindt het beste logistieke personeel voor jullie bedrijf en vacature.

Vragen?

Vragen over de werving en selectie van logistiek managers

Recruitment Center werkt met ervaren recruiters die bekend zijn in de wereld van logistiek. Hierdoor hebben wij een goed beeld van alle functies die in de logistiek benodigd zijn. Wij kunnen dus alle logistieke functies invullen waarvan de profielen online te vinden zijn.

Ingevulde logistieke vacatures

Voorbeelden van functies die wij onlangs hebben ingevuld zijn:

Benieuwd of onze software ook in staat is om jullie vacature in te vullen? Neem dan contact op.

Wij werken anders dan een traditioneel bureau. Recruitment Centergarandeert dat wij alle beschikbare profielen voor jullie vacature in kaart brengen.

Helder overzicht

Wat ons uniek maakt. Als opdrachtgever krijg je toegang tot jouw eigen kandidaten portal. Hierin zie je direct wie er benaderd zijn en wat de reactie is. Met positieve kandidaten neem je direct contact op. Wij vullen 90% van alle vacatures in. Een traditioneel recruitment bureau dat werkt op no-cure no-pay zal nooit de werkzaamheden leveren die wij kunnen. Wil je kwaliteit en zeker weten dat elke logistiek manager die past op jullie functie benaderd is? Dan kies je voor Recruitment Center.

Wij beschikken over de grootste database van logistieke keywords. Door dit te combineren is onze software in staat om 99% van alle personen die in de logistiek werkzaam zijn te benaderen.

Logistiek manager rekruten door keywords

Wij vinden kandidaten voor jullie vacature door gebruik te maken van branche keywords. Denk hierbij aan beurzen maar ook logistieke platforms zoals Logistiek nl en transport en logistiek nederland.

Onze branche kennis in combinatie met ervaring in de recruitment van logistieke mensen stelt ons in staat om ook voor jullie vacature de juiste logistieke mensen te vinden.

Benieuwd hoe wij werken? Neem dan contact op.