Interim HR

Interim HR via Recruitment Center. Snel een tijdelijke oplossing voor jouw human resource vraagstuk. Wij leveren snel zzp en freelance HR specialisten. Van Interim HR Manager tot HR Support.

Tijdelijk een Interim HR Manager nodig?

Heb je tijdelijke Interim HR ondersteuning nodig voor jullie organisatie? Recruitment Center biedt op maat gemaakte oplossingen voor interim HR-professionals die aansluiten bij jullie bedrijfscultuur en doelen.

Met unieke software en het grootste netwerk van zelfstandige HR professionals kennen wij de hele markt en vinden snel kandidaten passend bij jullie interim HR vraag.

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke HR Manager, Interim HR adviseur of freelance HR Business Partner, wij vinden de juiste persoon. Waar kunnen we jullie bij helpen?

Wanneer maak je gebruik van Interim HR ondersteuning

Ontdek hoe wij jouw Human Resource doelen verwezenlijken en neem vandaag nog contact op met Recruitment Center voor interim HR oplossingen.

Bel mij terug

HR Interim bureau

Data gedreven en met een focus op HR weten onze consultants de juiste specialist voor jullie interim opdracht te vinden. 

Snel de juiste HR professional

Zo doen wij dat!

Wij geloven dat mensen beter presteren wanneer ze passen binnen het bedrijf, de opdracht en het team.

Daarom selecteren wij interim hr-professionals die passen bij  de vraag en het DNA van onze klanten.

Je maakt gebruik van de grootste database van beschikbare HR managers voor een tijdelijke opdracht. Op basis van het zoekprofiel benaderen wij direct alle passende kandidaten die beschikbaar zijn voor jullie interim vraagstuk.

Door een complete database en unieke software presenteren wij de beste kandidaten vaak al binnen 48 uur.

Kies je voor een interim hr invulling via Recruitment Center dan word je volledig ontzorgd. Van de beste kandidaat tot contract, urenportaal en facturatie. 

Interim HRM capaciteit via Recruitment Center

Een aanspreekpunt

Je eigen HR specialist voor alle vragen.

Transparant overzicht van tarief

Een project of uurtarief alles in een overzicht.

Snel schakelen

Vaak binnen 48 uur de juiste interim HR manager.

Juiste kandidaat

Door interim HR expertise snel een passende kandidaat.

Software en Database

Wij bereiken alle interim hr-professionals.

Kwaliteit

De interim HR managers scoren hoog bij onze klanten

Onze tevreden partners

Klanten die werken met een interim HR specialist via Recruitment Center geven ons een 4.8.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews
Logo Fluke
Logo Eurosort
Logo 10xcrew
logo Elevate Health
Logo Geomaat
Logo NorthC
Logo Intravacc
Logo Hiscox
Logo Inshared
Logo Givaudan

Vragen over onze Interim HR dienstverlening?

Bel of mail. Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum
Vul het contactformulier in.
Vul het formulier in en wij nemen contact op. Nog vragen bel: 085-7602390

Tarief Interim HR

De meest gestelde vragen over het inhuren van een interim HR Manager vind je hier. Nog andere vragen, vul dan het contactformulier in.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een interim HR-manager?

Interim HR-Managers zijn op dit moment veel gevraagd. Recruitment Center zet veel HR professionals op interim basis weg voor haar opdrachtgevers. Wij hebben dus een goed beeld van het tarief van inhuur. De tarieven gelden vaak op basis van een uurtarief. Daarnaast spreken wij ook regelmatig een fixed-fee of vergoeding per maand af voor een opdracht.

De interimmers die op dit moment voor ons werken hanteren een uurtarief vanaf EUR 75,- per uur. Afhankelijk van ervaring en zwaarte van de opdracht loopt dit bedrag op tot EUR 150,- per uur. Het tarief is uiteraard ook afhankelijk van de duur en aantal uren per week.

Tarief interim HR-adviseur op zzp basis

De kosten voor een interim-manager zijn uiteraard van diverse factoren afhankelijk. De beschikbaarheid van interim HR-managers is daar één bepalende factor van, maar zeker niet de enige. Ook de ervaring van de interim-medewerker, de expertises, het niveau, de duur van de opdracht en de sector van het bedrijf kunnen hierin een rol spelen.

Als bedrijf kun je rekenen op kosten die variëren van € 75,- per uur (exclusief btw) tot € 150,- per uur (exclusief btw). Daar komt dan ook een opslag op voor het verlonen van de interimmer

Soms wordt er echter ook gewerkt met een vaste prijs per project of klus. Dit alles wordt uiteraard in goed overleg bepaald. 

Zelf een interim HR -professional nodig? Neem dan contact op. Met het grootste netwerk van interim hr specialisten hebben wij ook de professional voor jullie organisatie.