Compliance Recruitment

Slim Compliance Managers werven

Recruitment van Compliance Managers

Om succesvol in Compliance Recruitment te zijn heb je een specialist nodig. De vraag naar compliance functies is hoog, traditioneel werven geeft geen resultaat.

Maak kennis met Recruitment Center. Onze consultants weten met een data driven aanpak de juiste kandidaten voor jullie compliance functie te vinden. 

Of je nu op zoek bent naar een compliance officer, manager of expert. Wij kennen de markt. Met onze unieke software kunnen wij 99% van alle kandidaten direct benaderen voor jullie compliance vacature. 

Herkenbaar?

Compliance Managers reageren niet op een vacature

Reguliere werving en selectie geeft geen resultaat

Recruitment van Compliance functies duurt lang

Weinig tijd om de juiste mensen te vinden

Met het Slim Werven concept weten wij in een krappe markt wel de juiste compliance specialist voor jullie vacature te vinden.

Bel mij terug

Werving en selectie bureau compliance functies

Slim Compliance Managers werven

Zo doen wij dat!

Het vinden van jullie volgende Compliance Manager gaat op basis van jullie prioriteiten en op enkele kwaliteitseisen die wij stellen van de kandidaten. Zo is het bijvoorbeeld relevant dat een kandidaat goed op de hoogte is van nieuwe richtlijnen die zich bijna dagelijks ontwikkelen. Voornamelijk binnen de financiële afdelingen vinden zich nieuwe ontwikkelingen plaats en zijn er veel traditionele compliance thema’s. Op basis van jullie wensen maken wij een profiel van de best passende kandidaten. 

Op basis van jullie wensen ontwerpen wij een specifiek zoekprofiel. Op basis van dit profiel gaan wij met behulp van unieke recruitment software compliance managers benaderen die passen bij de vacature.

Met een directe benadering en persoonlijk bericht weten wij compliance managers te triggeren om te reageren. La ervaren legal recruiter beschikken wij over de grootste database van bedrijven, kandidaten en branches gegevens. Middels deze date kunnen wij 99% van alles passende kandidaten direct benaderen. 

Reacties van de beste kandidaten ontvang je direct in jouw mailbox. Vanaf nu kan je contact opnemen voor meer informatie of het plannen van een gesprek. Je komt alleen in contact met kandidaten die passen op de functie.

De grootste successen behalen wij door het direct benaderen van kandidaten. Naast het inzetten van deze software plaatsen wij jullie vacature op LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Onze software zorgt ervoor dat de advertentie direct onder de aandacht van de doelgroep komt.

Compliance Managers die voldoen aan het zoekprofiel worden doorgestuurd. Niet passende reacties wijzen wij voor jullie af. Bespaar tijd en ontvang alleen de beste kandidaten.

Voordelen van slim Compliance Managers werven

Volledig ontzorgd

Wij nemen het gehele voortraject uit handen.

Lage kosten

Laag tarief t.o.v. regulier recruitmentbureau.

Tijdbesparend

In 72 uur de beste kandidaten benaderd.

Alleen passende kandidaten

Door directe benadering spreek je alleen passende kandidaten.

Transparant overzicht

Bekijk welke kandidaten benaderd zijn.

Hoogste succesratio

Slim werven vult 95% van de vacatures in.

Onze tevreden klanten

Succesvol in compliance recruitment

Overheid, corporate, multinational en mkb vertrouwen op de expertise van Recruitment Center voor compliance functies.
0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Voor een compliance vacature kies je Recruitment Center

Intake

Met ervaren Compliance Recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jullie compliance vacature snel in te vullen.

Selectie

Selectie aan de voorkant. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jouw Compliance vacature. Reacties ontvang je direct in je mailbox en eigen kandidaten portal.

Job slots

LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep. Alleen passende kandidaten worden doorgestuurd.

Compliance Managers vacature invullen?

Kom in contact met de beste kandidaten

Contact

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Recruitment Center Kantoor Hilversum

Vragen?

Benieuwd hoe wij jullie compliance vacature invullen? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390

Data driven compliance recruitment