Slim
Projectontwikkelaars Werven

Zoek je de juiste kandidaten voor jullie Projectontwikkelaars vacature?

Recruitment van Projectontwikkelaars

Wat doet een Projectontwikkelaar eigenlijk precies? Een Projectontwikkelaar kan werken aan één of meerdere bouwprojecten. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld winkelcentra, kantoorgebouwen, woonwijken of appartement complexen. Vaak werkt een Projectontwikkelaar nauw samen met de lokale gemeente of werkt zelfs in opdracht van de gemeente zelf. Naast de gemeente werken ze ook goed samen met aannemers en vastgoedbeheerders om zo tot het beste bouwplan met overzicht op de financiën en ontwerp.

Door de sterke vraag naar mensen in de bouw is het vinden van Projectontwikkelaars een uitdaging. Recruitment Centerweet deze wel te vinden.

Herkenbaar?

Projectontwikkelaars reageren niet op een vacature.

Reguliere werving en selectie geeft geen resultaat.

Recruitment van Projectontwikkelaars duurt lang.

Weinig tijd om de juiste mensen te vinden.

Met het Slim Werven concept weten wij in een krappe markt wel de juiste Projectontwikkelaar specialist voor jullie vacature te vinden.

Bel mij terug

Werving en Selectie bureau Projectontwikkelaar functies

Slim Projectontwikkelaars werven

Zo doen wij dat!

Als wij onze zoektocht naar jullie projectontwikkelaar beginnen en een onze recruiters in samenwerking met jullie een duidelijk zoekprofiel hebben gemaakt, gaan we natuurlijk uit van een paar basisvaardigheden, die wij zoeken in al onze kandidaat-projectontwikkelaars. Zo is het belangrijk dat een projectontwikkelaar in bezit is van goede communicatieve vaardigheden en transparant te werk gaat en duidelijk kan laten zien wat zijn werkwijze is. Het is een beroep waar veel kennis, kunde en soms ook ervaring voor nodig is, niet alleen op bouwkundig, maar ook op financieel en juridisch vlak.

Op basis van jullie wensen ontwerpen wij een specifiek zoekprofiel. Op basis van dit profiel gaan wij met behulp van unieke recruitment software projectontwikkelaars benaderen die passen bij de vacature.

Met een directe benadering en persoonlijk bericht weten wij projectontwikkelaars te triggeren om te reageren.

Reacties van de beste kandidaten ontvang je direct in jouw mailbox. Vanaf nu kan je contact opnemen voor meer informatie of het plannen van een gesprek. Je komt alleen in contact met kandidaten die passen op de functie.

De grootste successen behalen wij door het direct benaderen van kandidaten. Naast het inzetten van deze software plaatsen wij jullie vacature op LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Onze software zorgt ervoor dat de advertentie direct onder de aandacht van de doelgroep komt.

Projectontwikkelaars die voldoen aan het zoekprofiel worden doorgestuurd. Niet passende reacties wijzen wij voor jullie af. Bespaar tijd en ontvang alleen de beste kandidaten.

Voordelen van slim projectontwikkelaars werven

Volledig ontzorgd

Wij nemen het gehele voortraject uit handen.

Lage kosten

Laag tarief t.o.v. regulier recruitment bureau.

Tijdbesparend

In 72 uur de beste kandidaten benaderd.

Alleen passende kandidaten

Door directe benadering spreek je alleen passende kandidaten.

Overzicht

Bekijk welke kandidaten benaderd zijn.

Hoogste succesratio

Slim werven vult 95% van de vacatures in.

Onze tevreden klanten

Vastgoed kantoren en Bouwbedrijven merken duidelijk het verschil bij
Recruitment Center.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews
Logo NorthC
Logo Intravacc
Logo Hiscox
Logo Inshared
Logo Givaudan
Logo Fluke
Logo Eurosort
Logo 10xcrew
logo Elevate Health
Logo Geomaat

Daarom jouw vacature voor Projectontwikkelaar bij Recruitment Center

Intake

Met ervaren Recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jullie Projectontwikkelaar vacature snel in te vullen.

Selectie

Selectie aan de voorkant. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jouw Projectontwikkelaars vacature. Reacties ontvang je direct in je mailbox.

Job slots

LinkedIn, Google for Jobs en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep. Alleen passende kandidaten worden doorgestuurd.

Projectontwikkelaars vacature invullen?

Kom in contact met de beste kandidaten

Contact

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Vragen?

Benieuwd hoe wij jullie Projectontwikkelaars vacature invullen? Verstuur het contactformulier of bel: 085-7602390

Data driven recruitment