Snel personeel vinden

Slim personeel werven

Je bedrijf groeit hard, maar het vinden van de juiste mensen in een tijd dat iedereen op zoek is naar personeel is lastig.

De NOS publiceerde al een artikel dat personeel vinden lastig is, maar zijn er ook oplossingen?

Wij merken dat via slim werven nog steeds meer dan 90% van alle vacatures worden ingevuld. Mensen staan nog steeds open voor een andere baan, maar via de reguliere wervingskanalen vind je niet de juiste mensen. Je moet goede kandidaten direct benaderen voor een interessante functie. Recruitment Centerdoet dit graag. Liever zelf blijven zoeken? Lees dan verder voor meer tips.

 

Invullen van een vacature is lastig

Het geven van invulling aan een vacature is allerminst een eenvoudige taak. Het vinden van goede nieuwe medewerkers moet, in het belang van een bedrijf, zorgvuldig gedaan worden. Recruitment Center biedt oplossingen voor uw bedrijf. Benieuwd hoe we bedrijven naar tevredenheid helpen aan kwalitatief goed personeel? Lees dan snel verder!

 

Waarom Recruitment Center?

Het vinden van geschikt en bekwaam personeel kan een lastige taak zijn. Het vinden van de juiste mensen voor uw bedrijf of organisatie is tijdrovend en complex. Het kan zijn dat vacatures nauwelijks bekeken worden en dat de mensen die reageren niet geschikt zijn voor de aangeboden functie. Het uitbesteden van de selectie of werving is ook een optie, maar dat heeft als nadeel dat het veel geld kost. Samenvattend kost het veel tijd óf is het vanuit financieel opzicht niet aantrekkelijk. Wat is dan wel een goede optie? Bij Recruitment Center bent u aan het juiste adres! We vertellen u graag meer over onze diensten.

 

Direct personeel vinden. Hoe doen we dat?

Recruitment Center gaat voor u op zoek naar de juiste mensen in de functie die u hen kunt bieden. We vinden goed personeel via onze speciale software. U regelt het makkelijk en snel via onze website, waar u contact kunt opnemen. Na de keuze van een pakket gaat Recruitment Center op zoek naar de juiste mensen. U ontvangt de passende profielen direct in uw mailbox. U hoeft geen selectie meer te doen, want we sturen alleen passende profielen door.

 

Wat zijn de voordelen?

Het vinden van personeel met Recruitment Center heeft verschillende voordelen. Allereerst bespaart u tijd. Wij benaderen kandidaten binnen 72 uur. Zo bent u verzekerd van snelle reacties en positief respons op de geplaatste vacature. Dat is echter niet het enige voordeel. Zo houden wij u, op transparante wijze, voortdurend op de hoogte en leveren we alleen gekwalificeerd personeel bij u aan. Bovendien zijn de kosten beduidend lager dan bij een regulier recruitmentbureau. Daarnaast realiseren wij in 95% van de gevallen invulling van de vacature. Kortom, een goed respons, transparante inzichten en relatief lage kosten!

 

Besparen van tijd geld en energie

Met Recruitment Center heeft u in korte tijd precies wat u zoekt. Onze speciale software realiseert invulling van de meeste vacatures. Het bespaardt u tijd, geld en energie. Wij vinden de beste mensen voor uw organisatie. Passende profielen ontvangt u regelrecht in uw e-mail en via het Job Portal wordt u op de hoogte gesteld van de meest recente inzichten. We garanderen transparantie wanneer u zaken doet met Recruitment Center. Het heeft onze hoogste prioriteit om u tevreden achter te laten met gekwalificeerde personen voor de functies die u wenst.

Vragen of wensen met betrekking tot onze services? Neem gerust contact op.

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
snel personeel vinden
Luc de Boer

Luc de Boer

Luc de Boer is recruiter bij Recruitment Center. Luc wordt vaak ingezet als tijdelijke recruiter bij organisaties met veel vacatures. Daarnaast schrijft hij graag over de dynamische wereld van werving en selectie.

Vrijblijvend advies over jouw recruitment vraagstuk? Plan een teams meeting.

Vragen?

Contact

Recruitment Center heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Keep in Touch

Vragen?

Vul het contactformulier in of bel: 085-7602390

Jouw vacature

Snel ingevuld

Recruitment Center kijkt naar jouw recruitment behoefte. Voor elke vraag bieden wij een passende oplossing. Of je snel een vacature wilt invullen via slim werven, strategisch een talentpool wilt bouwen of een interim oplossing zoekt. Wij bieden een oplossing op maat.